סיכום השבוע!

ZoHaRoT

New member
סיכום השבוע!

מצטערת על האיחור...
היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב!!:]

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

היום הכי טוב בשבוע: נראה לי חמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מי זוכר ספר השבוע: "אור על שלג". מקסים. תקראו! סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אממ. אין שיר\דיסק השבוע: "הנה באתי הביתה" איתי פרל ודנה ברגר ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין שבוע טוב לכולם

שלגיה 14

New member
מסכמת:

היום הכי טוב בשבוע: חמישי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: האירוסין של אחי
ספר השבוע: תהלים. סרט השבוע: אין. סדרת השבוע: הפרקליטים. עדיין. שי/דיסק השבוע: הדיסק "ממעמקים" של עידן רייכל. ציטוט השבוע: "אדוני רוצה לראות מה אדוני מוסר לאדוני? " תמונת השבוע: אין שבוע נפלא

ranch22

New member
מסכמת...

היום הכי טוב בשבוע: נראה לי ש... שבת, שוב. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: רגיעה ליום אחד מהלימודים. ספר השבוע:"מישהו לרוץ איתו", סוף סוף סיימתי. סרט השבוע:"אוואטר" תלת מימד. כי זה הסרט היחיד שראיתי... סדרת השבוע:סרוגים? שיר\דיסק השבוע:"משהו קטן וטוב". ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:- שתסתיים כבר התקופת מבחנים!

מאיה54321

New member
מסכמת

היום הכי טוב בשבוע: שישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: קיבלתי ציון טוב בעבודה סמינריונית ספר השבוע:אין סרט השבוע:לא זוכרת את השם. משהו עם רובין ווילאימס ומנדי מור על חתונה סדרת השבוע:"עונת החתונות" שיר\דיסק השבוע:"אף אחת" מירי מסיקה ציטוט השבוע:אין תמונת השבוע:אין

השבוע שלי:

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: להיות בבית קפה עם אנשים אהובים ספר השבוע: סרט השבוע: כמה זמן שלא ראיתי סרט טוב סדרת השבוע: יש הרבה, אני מכורה
שיר\\דיסק השבוע: המון
ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שיהיה המשך שבוע טוב!

למעלה