סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר השבוע שלכם [לא של איהי]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?

מסכמ"ש לפני כולם

שיר השבוע שלכם [של איה]- רוחות המערב (מוקדש לשונצצ בתקווה לעורר רגשות אשם) שיר השבוע שלכם [לא של איה]- קופסא ביום - אפרת בילוי השבוע שלכם- לכתוב קוד בלי שיפריעו לי (חילקנו עבודה - אני וחבר לצוות "חצי" גדול לי ו "חצי" קטן לו - את החצי שלי כבר סיימתי - שבוע הבא יוניטסט - ייייישששששש) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- חדשות (זה מה שראיתי ) תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] שימו לב - צולם היום וזה לא תחפושת - או כמה יפה תראה מדליה עליהה (ג'ודו למי ששאל ) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- נוטגה מתחילה חוג ג'ודו (ונהנת ממנו) משהו שהרס לכם את השבוע- הבוס שלי יצא לחופש ולא נשאר מי שיגן עלי מהררי הזבל משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יוניטסט !!!!!!!! מאכל השבוע: - פילפלים ממולאים שהכנתי באמצע השבוע משפט השבוע שלכם: There are 10 types of people in the world - Those who understand binary and those who don't האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? - נופ

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifמזלטוב לאיתמר גרוס

שמתחתן היום
!!!

hilali1

New member
שבת שלום../images/Emo70.gif ראיתי את התמונה הזו לאחרונה

ממש אהבתי
זה מהפייסבוק של איה אז אני מניחה שגם נתקלתם בזה.

ady18

Well-known member
שבת שלום

שיר של איה שיר אהבה פשוט שיר לא של איה עמית ארז אמצע ספטמבר עשה את השבוע מעכשיו יש ממיר דיגטלי ולא בסיסי בילוי השבוע הופעה לזכר של אהוד מנור מחכה לכל האש וכנראה סרט תוכנית השבוע בלוק

שונצצ

New member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של איה]- אל תאמיני, רוחות המערב שיר השבוע שלכם [לא של איה]- Wish You Were בילוי השבוע שלכם- אתמול מסיבה (למרות שהיא לא ממש הייתה בילוי מהנה) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מגרש ביתי
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- המשפחה בעיקר... ודחו לי ת'גיוס
משהו שהרס לכם את השבוע- אתמול... וזה שלא ראיתי את מיכצ' משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ראש השנה!
אחד החגים האהובים עליי
מאכל השבוע: פסטה משפט השבוע שלכם: פרלמנט היר איי קאםם!!!! האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? לא...

למעלה