סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איה י]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?

ady18

Well-known member
אממ

שירי השבוע של איה 25 ,השיר החדש עשה ההופעה \גיטרה חדשה הרס חולה מחכה לשבוע הבא סרט \להבריא מאכל השבוע פיצה היה כייף ךפגוש את איה:)

שונצצ

New member
מסכמת שבוע מטורף ../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]- האישה עם השקית, טניה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- michel - anouk בילוי השבוע שלכם- ממ חזרות לסופשנה בבציפר זה נחשב?
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- בנות גילמור תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
אני צילמתי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- 100 בבגרות בע"פ באנגלית, הריקוד
משהו שהרס לכם את השבוע- בציפר, לימודים
עומס יתר משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אני אמורה להגיד פסח אבל לא ממש יש לי פסח
אבל בכלזאת בשביל היומיים שכן יש לי, פסחחח!!!!!
מאכל השבוע: עוגת תפוזים, טבעולים (חיסול פסח
) משפט השבוע שלכם: יהיה טוב
האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? לא

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifיאללה נסכם...

שיר השבוע שלכם [של איה]- רונה, טניה, ונומי שיר השבוע שלכם [לא של איה]- "מי נהר" של עידן רייכל בילוי השבוע שלכם- ההופעה של איה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- בלאדי וולנטיין!!! תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יש לי יומולדת
מאכל השבוע: עוגה של אמא משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? כן! אפילו פעמיים!

למעלה