סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איה שיר השבוע שלכם [לא של איה בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?

ady18

Well-known member
אממ:)

שיר השבוע של איה כול הכוכבים(מדואט ישראלי) שיר השבוע לא של איה:SIMON AND GARFUNKEL – AMERICA WHITE LIES - TO LOSE MY LIFE מה שעשה את השבוע : הופעה של מירי מסיקה+הקדשת שיר ליום הולדת... חגיגת יום הולדת עם חברים טובים והדיסק של קורין אלאל המיטב הרס אני מצוננת וקצת חולה מאכל השבוע המבורגר שבוע הבא מחכה להופעה של איה כמובן:) שבוע הבא מקווה שאפגוש את איה

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעונה!!../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]- הביצוע של "כל הכוכבים"...מהמם שיר השבוע שלכם [לא של איה]- כל השבוע היה אייל גולן בכל התחנות!! מה נסגר איתם?? בילוי השבוע שלכם- כל הסופ"ש היה מלא
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- חשופים
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- סיימתי את הקורס!!! ויש לי חופש של ח-ו-ד-ש-!! משהו שהרס לכם את השבוע- קצת התבאסתי שהמסיבת סיום קורס נפלה לי על ההופעה ועל היום הולדת של חנצ'וק
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אני אנצל כל רגע
מאכל השבוע: לא נדבר על זה... אכלתי יותר מידי השבוע משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? לא פגשתי, אבל בעז"ה שבוע הבא

למעלה