סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?

שונצצ

New member
מסכמת...

שיר השבוע שלכם [של איה]- אוטוביוגרפיה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- כל מיני בילוי השבוע שלכם- פורים! יום כיף עם אחותי בבאר שבע!
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- בנות גילמור, האנטומיה של גריי, מרפאה פרטית תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אחותי! משהו שהרס לכם את השבוע- הכאבים
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הסוף שבוע! מאכל השבוע: ספגטי בולונז משפט השבוע שלכם: הזמן עושה את שלו... האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? ברור! הייתי בהודו!

סיכום סופשבוע

שיר השבוע שלכם [של איה]- רוחות המערב (כנראה מזג האוויר ) שיר השבוע שלכם [לא של איה]- Man at work - overkill (למי שזוכר ולמי שלא - מצ"ב ) בילוי השבוע שלכם- על הספה - מכוסה בסמיכה (נימאס לי מהדיסלקציה של עצמי - Blanket) עם כוס תה , כשבחוץ סוער סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- The Happening של M. Night Shyamalan - כדאי למי שלא בא לו לישון לילה אחרי זה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - שוב - קצט קשה לשמוע רדיו על האופנוע - אבל שרתי כמו משוגע בתוך הקסדה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- גלי משהו שהרס לכם את השבוע- אפאחד משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הפתעה (טובה) מאכל השבוע: - עוגיות קואקר וחמוציות משפט השבוע שלכם: "שני דברים הם אינסופיים - היקום והטימטום האנושי ... בעצם אני לא כל כך בטוח לגבי היקום " (אלברט איינשין - יומולדת שמח ) האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? - כן כן - גם אני הייתי בהודו

סיכום סופשבוע

שיר השבוע שלכם [של איה]- רוחות המערב (כנראה מזג האוויר ) שיר השבוע שלכם [לא של איה]- Man at work - overkill (למי שזוכר ולמי שלא - מצ"ב ) בילוי השבוע שלכם- על הספה - מכוסה בסמיכה (נימאס לי מהדיסלקציה של עצמי - Blanket) עם כוס תה , כשבחוץ סוער סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- The Happening של M. Night Shyamalan - כדאי למי שלא בא לו לישון לילה אחרי זה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - שוב - קצט קשה לשמוע רדיו על האופנוע - אבל שרתי כמו משוגע בתוך הקסדה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- גלי משהו שהרס לכם את השבוע- אפאחד משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הפתעה (טובה) מאכל השבוע: - עוגיות קואקר וחמוציות משפט השבוע שלכם: "שני דברים הם אינסופיים - היקום והטימטום האנושי ... בעצם אני לא כל כך בטוח לגבי היקום " (אלברט איינשין - יומולדת שמח ) האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? - כן כן - גם אני הייתי בהודו

למעלה