סיכום שבוע
איזה כיף שבסוף שבוע הפורום מתעורר לחיים אני מאוד שמח שנהנתם כנשים שרות כוורת , אני לא הלכתי כי למראת שאני
מ-א-ו-ד אוהב את היוצרות שהשתתפו (חוץ אולי מאניה בוקשטיין אותה בוקשטיין אני לא מכיר כזמרת אבל הבנתי שהיא טובה ) אני פשוט ממש לא מתחבר לחומר של כוורת - חוץ משעור מולדת , והורה האחזות (גדוד גרניט 923 עוצמה !!!!) אני ממש ממש מחכה שמישהו ירים את הכפפה ויעשה מופע שמבוסס על גזוז שיר השבוע שלי (של איה) -
פגישה - בגרסאת הבוסה -נובה שיר השבוע שלי (לא של איה) -
הדפוק הזה - של ירמי קפלן הענק בילוי השבוע שלי - אה כן ... זה סיפור קשה אז ככה - בתחילת השבוע הזמנו חברים לארוחת ערב יום שישי (אתמול ) במשך רוב השבוע היתכונו למפגש ת יצרנו תפריט - עשינו קניות - והכנו דברים ביום שיש בבוקר התעוררתי מוקדם וישר התחלתי לעבוד הכנתי את התפריט הבא: 2 מרקים - מרק שעועית שחורה (מתכון פורטוריקאני) ת ומרק קוסקוס (מתכון ותיק מאוד שגלי לימדה אותי) צלי כדרה רומני , שניצלונים לילדים , אורז מלא עם רוטב ברזילאי (התקשרתי במיוחד לאח שלי לקבל אותו ) לקינוח החנתי עוגת גזר ומוס מאראקוג'ה (עוד פרי ברזילאי) יצא מצוייייייןןןןן -- אבל ביום שיש ב 4 אחה"צ הם הודיעו שהם לא יגיעו
אז בגלל זה , אין לי מה לכתוב בבילוי השבוע אבל קיבלתי משהו שהרס לי את השבוע סרט/תוכנית/סדרת השבוע - True Blood (ממכר החרא הזה) תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\תחנת רדיו - השבוע לא - הבן שלי הצליח הרגע בפעם הראשונה לגרוב גרביים לבד - אני חושב הזה ראוי להיות בילוי השבוע שלי ו משהו שעשה לי את השבוע משהו שאני מחכה לו לשבוע הקרוב - פורים (ועדיין אין לנו רעיונות לתחפושות לילדים ) מאכל השבוע - אתם מוזמנים לבחור מהרשימה למעלה משפט השבוע - "הרגע ראינו מכונית ושני עצים עפים ברוח ... בקיצור - לא נראה לי שנגיע לארוחת ערב ..."