סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איהי]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

ady18

Well-known member
שבת שלום...

שיר של איה קיץ ושיר אהבה פשוט ורוחות המערב... שי לא של איה האלבום הראשון של איתי פרל סרט נער החידות ממובי המלצה סרט נער החידות ממובי הרס הפלאפון נהרס ובלאגן שלם ולא חסר מה הרס השבוע מה עשה לי את השבוע סרט+חברים ולפגוש ידיד מלפני הרבה זמן... מחכה השבוע הופעה של איתי פרל לסדר את הפלאפון והבלאגן מאכל השבוע:פלאפל

סיכום שבוע

איזה כיף שבסוף שבוע הפורום מתעורר לחיים אני מאוד שמח שנהנתם כנשים שרות כוורת , אני לא הלכתי כי למראת שאני מ-א-ו-ד אוהב את היוצרות שהשתתפו (חוץ אולי מאניה בוקשטיין אותה בוקשטיין אני לא מכיר כזמרת אבל הבנתי שהיא טובה ) אני פשוט ממש לא מתחבר לחומר של כוורת - חוץ משעור מולדת , והורה האחזות (גדוד גרניט 923 עוצמה !!!!) אני ממש ממש מחכה שמישהו ירים את הכפפה ויעשה מופע שמבוסס על גזוז שיר השבוע שלי (של איה) - פגישה - בגרסאת הבוסה -נובה שיר השבוע שלי (לא של איה) - הדפוק הזה - של ירמי קפלן הענק בילוי השבוע שלי - אה כן ... זה סיפור קשה אז ככה - בתחילת השבוע הזמנו חברים לארוחת ערב יום שישי (אתמול ) במשך רוב השבוע היתכונו למפגש ת יצרנו תפריט - עשינו קניות - והכנו דברים ביום שיש בבוקר התעוררתי מוקדם וישר התחלתי לעבוד הכנתי את התפריט הבא: 2 מרקים - מרק שעועית שחורה (מתכון פורטוריקאני) ת ומרק קוסקוס (מתכון ותיק מאוד שגלי לימדה אותי) צלי כדרה רומני , שניצלונים לילדים , אורז מלא עם רוטב ברזילאי (התקשרתי במיוחד לאח שלי לקבל אותו ) לקינוח החנתי עוגת גזר ומוס מאראקוג'ה (עוד פרי ברזילאי) יצא מצוייייייןןןןן -- אבל ביום שיש ב 4 אחה"צ הם הודיעו שהם לא יגיעו
אז בגלל זה , אין לי מה לכתוב בבילוי השבוע אבל קיבלתי משהו שהרס לי את השבוע סרט/תוכנית/סדרת השבוע - True Blood (ממכר החרא הזה) תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\תחנת רדיו - השבוע לא - הבן שלי הצליח הרגע בפעם הראשונה לגרוב גרביים לבד - אני חושב הזה ראוי להיות בילוי השבוע שלי ו משהו שעשה לי את השבוע משהו שאני מחכה לו לשבוע הקרוב - פורים (ועדיין אין לנו רעיונות לתחפושות לילדים ) מאכל השבוע - אתם מוזמנים לבחור מהרשימה למעלה משפט השבוע - "הרגע ראינו מכונית ושני עצים עפים ברוח ... בקיצור - לא נראה לי שנגיע לארוחת ערב ..."

למעלה