סיכום השבוע:)

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום השבוע:)

שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של איה כמובן שהחדש לא של איה השירים של דני רובבס במפגש עשה את השבוע המפגש בילוי השבוע המפגש,הופעה של אריק ברמן מאכל כמון העוגיות ולנהחמניות במפגש היה כייף לפגוש את איה שבוע הבא מחכה ליום חופש כנראה סרט :)

שונצצ

New member
מסכמת ../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]- טניה, אוטוביוגרפיה, שפה זרה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- איך הוא שר, תשמח (של אריק ברמן מתוך הופעה עם איה אז תכלס זה יכול להיות בשניהם...
) בילוי השבוע שלכם- המפגש, מסיבה אתמול סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- בנות גילמור תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
תודה למיכל!
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- המפגש, איה, לראות את ליאור אחרי שניםם!!
משהו שהרס לכם את השבוע- כמות האנשים שאיכזבו אותי אתמול משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שומדבר מיוחד... אולי היום חופש של הבחירות... מאכל השבוע: העוגה של דורון! והעוגיות של איה!
משפט השבוע שלכם: האנשים הקטנים נותנים את הכוח לאנשים הגדולים ולהפך! (והלהפך הזה פשוט היה לי כ"כ נכון בשבוע האחרון...
) האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? איזה כיף לענות שבוע אחרי שבוע בכן!!!!!!!!!! היה מהמם! מקסימה שכמותה!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifולראות אותי לא עשה לך את השבוע?../images/Emo10.gif

~דורשת צומי
~

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאניאניאני../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]- קליפההההה (הופתעתי שהוא היה השולט במפגש!) שיר השבוע שלכם [לא של איה]- HOT N COLD בילוי השבוע שלכם- יום תרומה לקהילה עם המחלקה וכמובבבן המפגש
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- חשופים, למרות שלא הספקתי להשלים את כל הפרקים
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא שמעתי... אבל לפי מה שהבנתי גיל התראיין ברדיו! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] התמונה וכל מה שהיה בזמן שהיא צולמה
חחחח משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- איה
באמת שהיא מפתיעה אותי כל פעם מחדש... איזה בן אדם היא
משהו שהרס לכם את השבוע- קצת רבתי עם אמא היום
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הופעה של איה ב"ה!!!!! אני באמת מאוד מחכה לזה
מאודמאוד מאכל השבוע: קובות של סבתא... הרבה זמן לא אכלתי את האוכל שלה כי היא לא הרגישה טוב ולא יכלה לבשל, והשבוע היא בישלה לי! שתרגיש טוב תמיד!
משפט השבוע שלכם: "אני לא מקשיבה למיכל עד שהיא לא שמה את הכובע!" <--- איה מכריחה אותי לשים את הכובע המכוער הזה
וחוץ מזה היו עוד המון משפטים במפגש
האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? כן פגשתי... ולי אישית היה מאוד מיוחד
קצת שונה מהרגיל

השבוע

שיר השבוע של איה - האשה עם השקית שיר השבוע - לא של איה - נהר של טעויות של שרון קרלן בילוי השבוע שלי - ה-מ-פ-ג-ש !!! - ועל האש עם המשפחה והחברים ביום שבת סרט - תוכנית - סדרת השבוע - דם אמיתי - True Blood רדיו - שי ודרור על הבוקר תמונה שאהבתי - כל התמונות מהמפגש מישהו שעשה לי את השבוע - איה , מוקו ת ומיכל (u r the queen ) משהו שהרס לי את השבוע - הנהג של ההסעה של יהונתן (יצור עצבני לחוץ ומלחיץ שאין לי מושג איך הוא עובד עם ילדים) משפט השבוע - של ג'ורג' בוש - "Fool me once .... Shame .. Shame on ... you .... Foole me I can't get fooled again " חפשו ביוטיוב - הכי מצחיק בעולם כן .... פגשתי את איה - ויש לי תמונה להוחכה (תודה שוב ל LaviDavi !!!!) שיהיה לכולנו שבוע נפלא .... נ.ב איך מתקדם עם הדרך שבה נוכל לשמוע שירים חדשים ?

למעלה