סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של אריק ]- שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

אחלה שבוע הולך להיות

שיר של אריק-שמות שיר לא של אריק-כבלים\אל תוותרי על הירח-איתי פרל בילוי-תל אביב סרט-רטטוי\תוכנית-הישרדות\סדרה-החיים זה לא הכל עשה את השבוע-תל אביב מה יקרה שבוע הבא: 1)חתונה 2)הופעה של איתי פרל 3)תל אביב 4)מפגש עם חבר 5)הופעה של דן תורן מארח את אריק ברמן באוניברסיטת בן גוריון 6)הדיסק החדש של אריק

עוד 4 ימיםם../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק ]- תשמח
שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- יעל נחשון -כל האלבום.. בילוי השבוע שלכם- קניות
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא ראיתי.. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -מממ התחנה היחידה שאני קולטת בעבודה זה 100 אף אם.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] הקעקוע החמדמד שלי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-שופינגגג:) משהו שהרס לכם את השבוע- כלום בנתיים.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אבנררררררר
ושקלרסקי ואריק וכולם חח... מאכל השבוע: מרשמלו
משפט השבוע שלכם: ממממ "עוד שבוע אבנררר"

I מ י ר ב I

New member
סחטיק

תגידי,יש מצב את עובדת בחנות צעצועים ברחוב סוקולוב בהרצליה במתחם כזה ליד שפע שוק?

I מ י ר ב I

New member
הייתי במתחם הזה לפני שבוע

וראיתי אחת דומה לך(עכשיו מסתבר שזו את) היו עליך בקופה איזה 5-6 איש. רציתי לגשת אבל אמרתי לא נעים להפריע ואם זו לא את אז פאדיחה.

דיייייייי איזה מצחיקה היית אומרת שלום

מעניין שלא ראיתי אותך
מה חיפשת בחנות צעצועים?

ady18

Well-known member
השבוע שלי:)

שיר השבוע ברור ששמות חרשתי עליו שירי השבוע אממ:Sirenia – The Path To Decay איזה יום-דודו טסה תחנת רדיו-זה קורי העכביש תחנה שידיד שלי משדר משהו מומלץ:) תוכנית השבוע השרדות בילוי -סרט דמודמים סרט נחמד לא יותר פסקול מדהים ,הופעה של איה כורם משהו שעשה לי השבוע-מזג האוויר חזרתי לכושר חזק...והיה שבוע יחסית סבבה של שבוע ,וראיתי ידיד שלא ראיתי המון זמן משהו שאני מחכה : אריק הדיסק מפגש איה כורם הופעה אריק הולך להיות שבוע מעלף:) מאכל -מקדולנד משהו שהרס אין סוף סוף:) אחלה סופ"ש+שבת שלום:)

I מ י ר ב I

New member
עוד 3 ימים../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק ]-שמות שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-מבול-קרן פלס בילוי השבוע שלכם-הופעה של קרן בביט חיפה,היה משובח! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-פרשת השבוע תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -ציפורי לילה וגלגל"צ משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של קרן פלס משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה דבר כזה בכלל משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה-סוף סוף וכמובן הדיסק החדש שאני ממש ממש סקרנית לשמוע מאכל השבוע:שניצל פרגית משפט השבוע שלכם:אין דברים כאלו!!!

למעלה