סיכום השבוע:)

ady18

Well-known member
סיכום השבוע:)

שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר השבוע שלכם [לא של איהי]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?

שונצצ

New member
ויהווו ../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]- האישה עם השקית! שיר השבוע שלכם [לא של איה]-Lay All Your Love on Me מהפסקול של מאמא מיה
בילוי השבוע שלכם- מועדון, מקס ברנר, באר שבע, יום כיף עם מיכל! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האנטומיה של גריי תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מיכללל!!!!! משהו שהרס לכם את השבוע- בציפר..
מגן בספרות, ביוטופ, פרוג'קט באנגלית משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כלום! שלא יגיע!
מאכל השבוע: לביבות!
משפט השבוע שלכם: "..And love is all that I need And I found it there in your heart...." האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? לא
אני רוצה הופעההה

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאני רוצה

שיר השבוע שלכם [של איה]- אממ האישה עם השקית... ונומי
שיר השבוע שלכם [לא של איה]- פסטיבל- אברהם טל בילוי השבוע שלכם- עם שירררר
, פסטיבל שירי הילדים, הופעה של היהודים, באולינג... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- גיא פינס תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - כלום. מספיק לי האלבום של איה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- זה היה שבוע כל כך טו-אוב! רק הופעה של איה הייתה חסרה לי... משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שבוע אחרון לחופש שלי
מאכל השבוע: עוגיות של אמא משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? לא =[

ady18

Well-known member
אצלי:)

השיר של איה כמובן האישה עם השקית שירים לא של איה כוכב נופל עמיר בניון ,אפרת בן צור-אבוא אליך בילוי הופעה של מירי\משחקי כדורסל משהו שעשה את השבוע לראות את ידיד שלי שלא ראיתי המון זמן\איה בשירותרום משהו שהרס הפסקות חשמל ומזג אוויר לא משהו השבוע מחכה להצגה ואולי סרט מאכל השבוע :נאפיס\פיצה לצערי לא פגשתי את איה:(

hilali1

New member
../images/Emo207.gif עזרה קטנה וחשובה ../images/Emo70.gif

מישהו זוכר ויכול לרשום לי כאן את הבית הנוסף שאיה שרה בפגישה
אני לא כל כך זוכרת בע"פ .. תודה

למעלה