סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifמסכמת

שיר השבוע שלכם [של איה]- האישה עם השקית
, אל תאמיני
שיר השבוע שלכם [לא של איה]- דע- עלמה זהר בילוי השבוע שלכם- לונדון
, סרט אתמול... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- עיר הרפאים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - המקור תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- איה
, אלי
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הופעה של איה במרתף 10
מאכל השבוע: פנקייקס עם שוקולד משפט השבוע שלכם:

שונצצ

New member
אחחח איזה שבוע...

שיר השבוע שלכם [של איה]- האישה עם השקית (לייק דאאא
) שיר השבוע שלכם [לא של איה]- האמת? אני כבר לא זוכרת מה שמעתי חוץ מהאישה עם השקית מרוב החרישות
בילוי השבוע שלכם- שומדבר מיוחד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האנטומיה של גריי תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לחברשלי נגמר המלווה היה מצחיק
לחרוש על האישה עם השקית! משהו שהרס לכם את השבוע- בציפר משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אני אלך לקנות לי בגד גוף בעזרת השם
מאכל השבוע: קרמבו! משפט השבוע שלכם: "רונה אומרת שחצי מהעם רעב ואני האישה עם הפריכית.."
שבוע מצוין אנשים!

למעלה