סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איה ]- שיר השבוע שלכם [לא של איהי- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?

שונצצ

New member
עכשיו בא לי לסכם! ושמישהו ינסה לעצור אותי!../images/Emo8.gif

שיר השבוע שלכם [של איה ]- כל האלבום
שיר השבוע שלכם [לא של איה] - הח'ברה הטובים
בילוי השבוע שלכם- ת"א אתמול עם אביב ומיכל! ורוני שפגשנו ל5 דקות!
וכל החג הזה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- נשות קבע תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] התמונה שמיכל צילמה אותי! מיכל תעלי אותה!!!
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- החג, ת"א!! משהו שהרס לכם את השבוע- שומדבר מיוחד
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- חתונה של אח של חברה טובה
מאכל השבוע: מרק תימני
משפט השבוע שלכם: "שתוק"! "סתמי!" אני ואביב מסתדדרים מעולה
האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? לא
אני רוצה הופעהההההה

Rony 05

New member
היי זה לא פייר!

תספרי כמה זמן חיכיתי לכם עד שבאתם ותוסיפי את זה ל5 דק' (שגם לא היו חמש, אלא יותר..)

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifגם לי בא לסכם באיחור../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]- אל תאמיני, שיר סיכום, שא"פ שיר השבוע שלכם [לא של איה]- שלום עליכם מלאכי השלום- שי גבסו, נפרד- עפר בשן בילוי השבוע שלכם- ת"א, ימי הולדת, על האש סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ראיתי סרט ושכחתי איך קוראים לו תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] התמונה של שיר
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- כל הבילויים
משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
נגמר החופש. הולכת להופעה של עלמה זהר... מתקרבים לתמונע
מאכל השבוע: פשטידה של אמא משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? לא פגשתיייי. וגם לא את מתן/גיא בסוף!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifובמשפט השבוע:

זה לא ממש משפט אבל שמעתי את השיר "לוקח ת'זמן" של עפר בשן ויש שם שורה "אתמול הרחתי ריח של חופש, עכשיו אני לגמרי מסטול" וזה הזכיר לי את השורה מ"השיר של איתי"- "ככה, כמו שאני, כמו שהבטחתי לעצמי, לא לאבד את שפיותי כל פעם כשטוב לי" זה כאילו משפטים הפוכים כאלה...לא יודעת להסביר בדיוק. מי שהבין- הבין

Rony 05

New member
תתיחסי רק לסוף של המשפט של איה

ששניהם כל פעם שטוב להם (שיש חופש, הרי טוב) הם מאבדים את השפיות ( הופכים למסטולים, שזה דיי דומה לא?)

hilali1

New member
לא משנה מה חשבתי....

אבל זה הזכיר משהו שאנחנו צריכות לעשות לקראת ההופעה בתמונע

למעלה