סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- שיר השבוע שלכם [לא של אמיר ]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?

עונה

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- נס שיר השבוע שלכם [לא של אמיר ]-אל תאמיני והפחד נעלם בילוי השבוע שלכם-ההצגה של הבית חם סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-חשופים
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אין משו מיוחד חוץ מההצגה.. משהו שהרס לכם את השבוע-שאבא שלי לא בא להצגה כי הוא בבית חולים בשיקום..
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אמממ...שבוע הבא+כמה ימים-חופששש!!! חח מאכל השבוע: לא אכלתי הרבה בזמן האחרון... משפט השבוע שלכם: כל המשפטים של כולם מההצגה..חח האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?לא...

oOosapiroOo

New member
מסכמת:)

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-יופי שיר השבוע שלכם [לא של אמיר ]-אממ יש מלאאא בילוי השבוע שלכם-אין משהו מיוחד.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-החיים זה לא הכל תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לא רוצה להלמיץ על זה אבל חברה שלי אמרה לי שאני גאוןןן חח סוף סוף מישהו אמר לי שאני גאוןD= - כי קבלתי 100 בלשון חחחח משהו שהרס לכם את השבוע-שנגמר חופש שבועות:( משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אממ אין מאכל השבוע: לא זוכרת מה אכלתי חחח משפט השבוע שלכם: אין... האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?הלוואיייייייייייי

ג ב ש ו ש

New member
מסכם../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-אל תוותר
שיר השבוע שלכם [לא של אמיר ]-יש המווןןן...מורן אהרוני-זיכרון,נינט טייב-לא יכולתי לעשות כלום+כל האלבום שלה,שירי מימון-כשהלכת+תאהבי קצת את עצמך,קובי אפללו-ים הרחמים,מאיה בוסקילה-שוברת שתיקה
ועוד ועוד... בילוי השבוע שלכם-אממ לא ביליתי השבוע את האמת
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-דני הוליווד
והסרט יוסי וג'אגר... תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-אני לא במחשב שלי אז אין פה תמונות
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-שמינו אותי למנהל פורום של מאיה בוסקילה וכולכם מוזמנים
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אולי בעז"ה אני אסע לטבריה קצת.. מאכל השבוע: פיצהה
משפט השבוע שלכם: "אולי אחרי הכל תגיע לשמיים,אולי אחרי הכל תשמח מהחיים.."
האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?-לא
סוף שבוע מדהים לכולנו

עונה

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-ממשיך לצעוד שיר השבוע שלכם [לא של אמיר ]-עד אליי בילוי השבוע שלכם-אין סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-כווונות טובות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אין משהו שהרס לכם את השבוע-לא חסר משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שאחי יגיע אליי לאילת מאכל השבוע: רביוליייייי משפט השבוע שלכם:יהיה טוב האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? כן פגשתי את אמיר האמת,אתמול.....והיה קשה,אבל מעודד ותומך ויותר מזה אני לא יוסיף... אמיר,המון תודה יקירי

למעלה