סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [ש/ל אמיר ]- שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?

oOosapiroOo

New member
מסכמת=))

שיר השבוע שלכם [של אמיר ]-כשהאור יעלה עליינו. שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-אממ יש מלא... בילוי השבוע שלכם-אין משהו מיוחד... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-עכשו ראינו סרט בביצפר לא זוכרת איך קוראים לו ניראה לי הכוכבים של שלומי...אבל לא בטוח.. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתיי...אולי בדרך לביצפר חח אבל אני לא יודעת איך קוראים לה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אין משהו מיוחד.. משהו שהרס לכם את השבוע-לא הרס.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שייגמר כבר על התעשי-ידע הזה נימאס לי מיזהה רק ריבים יוצאים בגלל הדבר המגעיל הזה !! מאכל השבוע: אממ הכל חחחחחחח משפט השבוע שלכם: אין האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?הלוואיייייי

עונה

שיר השבוע שלכם [של אמיר ]- נס שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- אם זאת האהבה שלך-מירי מסיקה בילוי השבוע שלכם-עשינו אתמול ראן של כל ההצגה בבית חם וכולנו שם היינו באטרף כי זה ממש מלחיץ! ברביעי בעוד שבועיים ההצגה!! אבל היה ממש כיף! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-השמיניה-העונה הראשונה-שידורים חוזרים
מתגעגעתתתתת!!! תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -אמממ בשבת שעברה נסעתי לבקר את אבא שלי בבית חולים ואני לא זוכרת איזה תחנה זה היה אבל שמו שם את רצה הבייתה של קרן פלס המלכההה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אמממ אין ממש משו מיוחד...אולי שאתמול הביאו לנו הזמנות לחלק למי שאנחנו רוצים להצגה ואמרו לנו סופסוף שאנחנו יכולות להזמין להצגה מי שאנחנו רוצים..חח חיכיתי לזה 3 שבועות!! היו 3 בנות שכל אחת מהן לקחה איזה 50 הזמנות שיהיו בריאות!! חח משהו שהרס לכם את השבוע-רציתי ללכת להופעת בכורה של קרן פלס אתמול אבל לא יכולתי
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-טיול שנתי מהבית חם-אנחנו עושים טיול ג'יפים ואחרי זה אנחנו הולכים לכינרת ואז לאיזה נחל..לא זוכרת איך קוראים לו..מזה משנה העיקר שנשחה שם והרבה!!
מאכל השבוע: האוכל בבית חם-הכי טעים!!!! משפט השבוע שלכם: אין... האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? דיי דיי תכף אני בוכה..

מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [ש/ל אמיר ]- מהם החיים שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- כאילו כאן-בועז מעודה.. בילוי השבוע שלכם- גלידריה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לילה מוטרף במוזיאון תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא שמעתיי... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- תעשו מה שבראש שלכם
משהו שהרס לכם את השבוע- מבחן
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כלום... מה שיבוא יבוא.. מאכל השבוע: גלידת פררו רושה.. יאמי
משפט השבוע שלכם: אין... האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לאאאאאאאאאאא... אני מתה שיהיה לו הופעה בקרוב...
שבת שלום!!

../images/Emo8.gifעונה

שיר השבוע שלכם [ש/ל אמיר ]- לא שמעתי..."אל תוותר" שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- הקאוור שהראל מויאל עשה ל"עבודה עברית" לא זוכרת את השם בילוי השבוע שלכם- במסעדה בת"א ואח"כ לחוליד חוף הים ביפו עם החבר שלי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- דני הוליווד תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- תלכו ליד הים בלילה עם מישהו שאתם אוהבים... משהו שהרס לכם את השבוע- אין משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- נסיעה לקברי צדיקים מאכל השבוע: - פסטה עם פסטו צנוברים ורוטב עגבניות משפט השבוע שלכם: אין האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?

מסכמת ^^

שיר השבוע שלכם [ש/ל אמיר ]- יום אחרון שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- מול כוכבים-ליאור לוי , כמה חסר-איציק שמלי ( ישששן אבל יפפפה ) בילוי השבוע שלכם- יםם =) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- דני הוליווד , כוונות טובות (לא יודעת עם זה השם,עם מיכאל אלוני חח),רמזור תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - XXXXXX תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מוסיקה >< משהו שהרס לכם את השבוע- מבחן באנגלית שהיה היום ;| קשששה !! משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מבחן בחשבון , ציונים של מבחנים קודמים וכוכב נולד חחח מאכל השבוע: פייצה ;) כן ספיר שוב פיצה . משפט השבוע שלכם: כמה חסר לי החיוך שלך .. ( ; ( האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? כרגיל , ל - א וכנראה גם לא יפגוווש בחייים !

כן,אבל הרייטינג היה נמוך.

לכן הם עשו הפסקה ושינו את המיתוג של הסדרה.הם בהתחלה הציגו את הסדרה כסוג של "מרחק נגיעה".כשהם ראו שהצופים לא קונים את זה,הם החליטו להציג את הסדרה כסדרה מגניבה על שלוש אחיות.

אם אתם מדברים על הסדרה על קצות האצבעות

אז היא סידרה אחת היפוווות , ובזכות זה יש לה רייטינג לא בגללל כוכב נולד (;

אין ספק שזו סידרה יפה

גם אני אהבתי את שני הפרקים הראשונים אבל משום מה הרייטינג באמת היה נמוך ולכן בקשת לקחו פגרה מהסידרה ושינו לה את הקונספט.

מסכמת :)

שיר השבוע שלכם (של אמיר) :שפעת לא של אמיר : מממ, ג'וני. בילוי השבוע שלכם : ...עם חברות בבית קפה תכנית : צחוק מעבודה :) משו שעשה לי את השבוע ? :אמממ 85 בהיסטוריה חחחח איזה חנונית נשמעתי משו שהרס לי את השבוע : ריב עם חברה משו שאני מחכה שיקרה בשבוע הבא : טיול שנתתתתתי :) מאכל השבוע : זסטי פגשתי את אמיר : חחחחחחחח תפנימו פגשתי אותו 3 פעמים וגם זה היה בשני פסטיגלים ופעם שהוא היה בחיפה עם הראל סקעת

למעלה