סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?

טוב אבל אני לא אענה על הכל :)

שיר השבוע שלכם [של איה]- אוטוביוגרפיה( גם עשיתי אותו באודישן) שיר השבוע שלכם [לא של איה]-בדרך אל האושר של דני רובס בילוי השבוע שלכם-אולפן הקלטות ושיעורי תנך(כן בטח!) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אולי הפעם2 משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- גראד על הקניון היה פיצוץ !!חח סתם אין לי משהו שהרס לכם את השבוע-סדקתי את היד כשרצתי לאוטובוס משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אני מסיימת את הבגרות במגמה ויש לי תערוכה !! מאכל השבוע: פסגטי בזיליקום משפט השבוע שלכם: לא שברתי את היד רק סדקתי אותה קצת

שרתי..

שרתי באודישן למסיבת סיום של הבצפר ..והתקבלתי

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifיאא כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif

hilali1

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]- בערב ב' כסלו שיר השבוע שלכם [לא של איה]- כל מיני בילוי השבוע שלכם- ועידת הנשיא
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- CSI. היה פרק מזעזע
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - 60 בגלגלצ. היו שירים מעולים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לצחוק וכמה שיותר
משהו שהרס לכם את השבוע- פתחתי אבטיח יצא לא טעים
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אממ שום דבר מיוחד מאכל השבוע: כלום. דיאטה
משפט השבוע שלכם: אין האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה.. לא

ady18

Well-known member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]-עכשיו כזאת שיר השבוע שלכם [לא של איה]-טוליק אושיק לוי,תאטרון רוסי בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-ליאור שלין תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -מוזיקה היום תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע-ה5רבה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-משחק כדורסל כנראה ולג בעומר מאכל השבוע: חביתה וגחנון משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?

שונצצ

New member
סופשבוע רגוע.... ../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]- טניה
שיר השבוע שלכם [לא של איה]- מסטפ אפ for the love בילוי השבוע שלכם- סתם ישיבה בגן העיר לפני החוג
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- שום טלויזיה... אני בעונש בגלל זה לא הייתי כאן כל השבוע אבל בכל זאת האנטומיה של גריי, מרפאה פרטית (ראיתי אצל חברה |צוחק|) תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לשבת בגן העיר לפני החוג
, לשמוע שאני בטוח באה למפגש
משהו שהרס לכם את השבוע- לשמוע את ההורים שלי מדברים על הנסיעה שלהם
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יומולדת לחברה, ל'ג בעומר מאכל השבוע: עוגיות שוקלד צ'יפס של לחמי!
משפט השבוע שלכם: יאללה נועם! |צוחק|
האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? לא. אבל סופרת את הימים!

למעלה