סיכום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איה ]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?

שונצצ

New member
מסכמת ../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של איה ]- שפה זרה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- מבול קרן פלס בילוי השבוע שלכם- וואלה לא מצליחה להזכר סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מרפאה פרטית תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אמא סוף סוף הסכימה להכין לי בצל ממולא! יאמ
משהו שהרס לכם את השבוע- בציפר...
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שומדבר.... מאכל השבוע: בצל ממולא משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? לא... ומקנאה בהילה שהולכת מחר

שונצצ

New member
משפט חם חם מהתנור!

"רגע! אבל אם הוא חירש איך הוא יכול לראות?!" יציאה של חברה שלי...
הרגה אותנו... ומה שבא אחריה: אילם אמר שחירש שמע שעיוור ראה נכה רץ אחרי קירח ומושך לו בקוקו

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאני

שיר השבוע שלכם [של איה ]- נומי
שיר השבוע שלכם [לא של איה]- עומד בשער - עמיר בניון בילוי השבוע שלכם- בית קפה עם חברות... כתבנו לספר מחזור. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- שיר השישים
והביצוע של איה בעיקר
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא היה משהו מיוחד... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] נזכרתי בתמונות מפולין... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- זה לא משהו, זה מישהו - אבא
משהו שהרס לכם את השבוע- קרובי משפחה שאיכזבו אותי
ולבוא לביצפר סתם
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לעבור את כל המבחנים באנגלית, יום העצמאות- הופעה של איה!
מאכל השבוע- הבמבה עם הקרם נוגט בפנים זה ממש ממש מגעיל!!!! משפט השבוע שלכם- משפט שכתבו עליי בספר מחזור וקשור לאיה
האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? לא...שבוע הבא

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאנחנו עושים צעצועים...ולכל צעצוע יש פגם

אז אצלי הפגם הוא: יש מצב שכשתנסו להחליף דיסק, הצעצוע יתקע לכם על "שפה זרה" של איה כורם. המפעל מסיר כל אחריות מהמקרה.

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifרצו להוסיף עוד דברים שקשורים לזה...

אבל אמרתי שזה מספיק

למעלה