סיכום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של בעז]- שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה?

ZoHaRoT

New member
אני :]

שיר השבוע שלכם [של בעז]- הופך למים שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- עושה לה קרוסלה- אוהד חיטמן בילוי השבוע שלכם- הופעה של אוהד חיטמן בטאוור! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סטארגייט תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- קיץ! משהו שהרס לכם את השבוע- - משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כל מיני... מאכל השבוע: - משפט השבוע שלכם: "רק באגדות ובסרטים הישנים קורה משהו טוב לגיבורים" האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? -

רק כדי לספר לכם שיש מצב שאני אהיה בהופעה של ב

בעז בירושלים.
לא תיארתי לעצמי שמשהו כזה יכול לקרות... אני פשוט עובדת בירושלים בימים האלו. שיר השבוע שלכם [של בעז]- השבוע שמעתי את כל הדיסק. שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- The blues are still blue של בל אנד סבסטיאן. ויוצא לאור של אהוד בגרסה מנפגשים בסיבוב שכבר הספקתי לשמוע גם ברדיו השבוע. בילוי השבוע שלכם- מסעדה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- השבוע לא ראיתי. אבל אני ממליצה על ג'ונו. זה סרט ממש חמוד. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - איככככססה גלגל"צ אבל שמעתי באוטו. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אין משהו כזה משהו שהרס לכם את השבוע- הכל, פשוט הכל. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אוקיי, אז ביום שני יש לי גם קונצרט וגם הופעה של אהוד בנאי ואני כנראה הולכת לשתיהן באותו ערב. פשוט יוצאת מהקונצרט והולכת ברגל לאיפה שההופעה. אני מקווה שזה לא יהיה יותר מדיי. וגם כמו שאמרתי אני עובדת בירושלים אז יש מצב שאני אוכל ללכת להופעה של בעז, למרות שזה באמת כבר יותר מדי לשבוע אחד אז נראה מה אני אעשה. וגם להיפגש עם אנשימים ירושלמיים שמלא זמן לא פגשתי או שאף פעם לא פגשתי. בקיצור, מחכה לי שבוע.... מאכל השבוע: אבוקדו. משפט השבוע שלכם: get me away I'm dying האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? טוב, אני אנצל את השאלה הזאת כדי להביע תהיה שלי והיא: למה לעזאזל לא רואים את בעז יותר? ז'תומרת, לא שאני אישית זקוקה לראות יותר מדי הופעות שלו, אבל ראבק הבנאדם הוציא דיסק לפני בערך יומיים, זה זמן טוב למלא אותו בהופעות, לא? הממ... עכשיו זה שלב בקריירה שצריכים לראות אותך, איש!!!!

אושRתי

New member
אחלה,

מקווה להיות שם גם, יש לך מושג לגבי הזמנת כרטיסים ? זה הולך לפי מקומות ישיבה ?

אין לי שמץ מושג לגבי הזמנת כרטיסים. אני גם לא

בטוחה לחלוטין שאני אלך. וגם אין לי מושג לגבי מקומות ישיבה. דווקא למדתי בקמפוס הר הצופים שנה שלמה והייתי במעונות אבל במקום הזה ספציפית לא הייתי.

GalitLondon

New member
לא נראה לי שצריך להזמין

הייתי שם שבוע שעבר, מקום נחמד מאוד.. ופשוט באתי וקניתי כרטיס במקום. אבל- יש מצב שאני באה
אה- ואם השומר לא נותן לכם להכנס בלי תעודת סטודנט של האוניברסיטה אז תתקשרו למקום ויכניסו אתכם.. לפעמים השומר לא יודע שיש הופעה או משהו. לא סיפור.. רק למקרה ש.. אולי כבר הדריכו אותו לזה.

אושRתי

New member
ממ, תודה, אולי גם אני אגיע אבל

לא יודעת אם יהיה לי איך לחזור לבית, אז נראה..

יש אוטובוסים ../images/Emo3.gif (איזה נדחפת אני אה..)

בכל אופן ימי חמישי יש אוטובוסי לילה ככה שזה פחות בעייתי

אושRתי

New member
יאנדחפת../images/Emo8.gif

קודם כל הבנתי שהיה לך יום הולדת אז מזלטוב
שנית, את באה ?

תודה מותק ../images/Emo9.gif

התאריך העברי של המומולדת עדיין פה
ויש סיכוי יותר מסביר שאני באה

GalitLondon

New member
יש סיכוי גבוה

שאני אבוא, אבל אני חוזרת למעלה אדומים.. לא לצפון.. ומפגש פורום יכול להיות נחמד

אושRתי

New member
../images/Emo45.gifמפגש פורום אכן יכול להיות נחמד,

אפשר לשבת ביחד באותו שולחן

אושRתי

New member
מסכמת -

שיר השבוע שלכם [של בעז]- הופך למים שיר השבוע שלכם [לא של בעז]-שיר תקווה של מירי מסיקה בילוי השבוע שלכם- הופעה של מירי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הישרדות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה של מירי משהו שהרס לכם את השבוע- הפיגוע בירושלים
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ההופעה של בעז מאכל השבוע: לזניה עם פטריות משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה?מקווה ששבוע הבא בהופעה בירולשים
סופ"ש נעים לכולם

למעלה