סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של בעז]- שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז

ZoHaRoT

New member
אני :]

שיר השבוע שלכם [של בעז]- הופך למים שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- מבול- קרן פלס בילוי השבוע שלכם- אצל סבתא :] סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סטארגייט תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- חברים משהו שהרס לכם את השבוע- - משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- - מאכל השבוע: - משפט השבוע שלכם: "מה אני, מלאך?" "את לא?"

אושRתי

New member
../images/Emo42.gifמסכמת ../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של בעז]- הופך למים/קצב ברגלים שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- מים מתחת לגשר/מסע חיי/האלבום החדש של איה כורם בילוי השבוע שלכם-כל מיני סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הישרדות/הדוגמניות/חשיפת שירים של קדם האירוויזיון תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצ/רדיו ירושלים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- האלבום החדש של איה כורם- מומלץ מאוד !!! משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הופעה של מירי מסיקה ובקרוב של בעז בירושלים מאכל השבוע: עלי גפן משפט השבוע שלכם: תחשבי טוב יהיה טוב (מתוך הישרדות) האם פגשתם את בעז : סופ"ש נעים לכולם !!!

bזוהר

New member
....

שיר השבוע שלכם [של בעז]- פריז בחורף שיר השבוע שלכם [לא של בעז]-ספייס ג'אם בילוי השבוע שלכם- אין סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סרט-רודף העפיפונים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לא יודעת מה עשה לי את השבוע..אבל אני ממליצה על הסרט רודף העפיפונים משהו שהרס לכם את השבוע- הייתי חולה..ושנדחה הטיול השנתי(למרות שבכל מקרה הייתי חולה..) אבל בקיצור שלא יצאנו בסוף משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אוהו.. מאכל השבוע: עוף משפט השבוע שלכם: "פאסיטו טום טום פאסיטו טום טום" אין על סוניה ריי

רודף העפיפונים...

ממש ממש מומלץ? כי קראתי את הספר והוא היה ספר מעולה בכל קנה מידה, אבל גם ספר מאד מאד קשה (רגשית). אז לא הלכתי לראות את הסרט רק בגלל זה.

bזוהר

New member
בעיקרון...

זה לא כל כך מעניין לראות סרט אם הוא לא מעלה בך איזה תגובה רגשית (אלא אם כן זה סתם קומדיה רומנטית נחמדה וזה..) הסרט לא קשה לצפייה או משהו כזה.. הוא מרגש מאוד וסביר שאנשים רגישים יבכו בו.. אבל זה חלק מההנאה שזה נוגע בך.. לי באופן אישי לא קרה שלא רציתי לראות או לקרוא משהו כי הוא יותר מדי קשה.. כשיש משהו שאתה יודע שיגע בך מאוד חזק ויעשה לך משהו בד"כ אתה רוצה לחוות אותו לא?

אממ... כן, אני ממש רוצה לראות את הסרט אבל

כל פעם שאני באה ללכת לסרט ואז אני מתלבטת איזה סרט ללכת אז אני מאד רוצה לראות אותו אבל באותו רגע אני רוצה משהו קליל יותר. פשוט אחרי שקראתי את הספר אני מרגישה שזה קצת כבד כזה. סרטים גם מאד משפיעים עליי, אני מסוגלת לצאת מסרט ולהיות במצב רוח טוב או רע (בהתאם לסרט) במשך יומיים. זאת סתם קיצוניות שלי אבל אני כזאת. רק שבגלל שכל כך אהבתי את הספר אני מרגישה שאני חייבת לראות את הסרט.

Loosing my life

New member
זוהר מה אמרת שהסרט לא קשה לצפייה

הסרט לדעתי כן קשה בחלקים מסויימים,לא ברמה קיצונית כן,ראיתי כבר סרטים יותר קשים,פה היו רק 2 קטעים שעצמתי את העיינים ולא הסתכלתי,אבל חוץ מהם הוא באמת לא קשה.וגם הם זה תלוי איזה בנאדם את יש שיגידו שזה סתם מכות ולא קשה. ואני מבינה אותך,אני יצאתי מהסרט ונכנסתי לדיכאון,אבל זה עבר אחרי 8 שעות בערך חח.. בקיצור אני ממליצה

למעלה