סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של בעז]- שיר השבוע שלכם [לא של בעז ]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה?

ZoHaRoT

New member
אני :]

שיר השבוע שלכם [של בעז]- למי אכפת שיר השבוע שלכם [לא של בעז ]- היו המון בילוי השבוע שלכם- סרט שכרגע חזרתי ממנו. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- 27 שמלות. אמנם זה נראה סתם סרט, אבל הוא חמוד בהחלט! תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אנשים, אבל זה לא תמיד ככה... משהו שהרס לכם את השבוע- כרגע אני שמחה, אז זה לא בראש שלי :] משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שיהיה שבוע טוב. זה כל מה שאני רוצה. מאכל השבוע: הממ.. רוגעלך. משפט השבוע שלכם: - האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? -

אושRתי

New member
מסכמת..

שיר השבוע שלכם [של בעז]-אהבת איש הפח שיר השבוע שלכם [לא של בעז ]-אל תאמיני- איה כורם בילוי השבוע שלכם- קניות וביקור אצל רופא P: סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- הגשם!! והיום הרגשתי את רעידת אדמה! משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אומרים שירד שלג שוב בירושלים ביום ראשון בערב. מאכל השבוע: כבד משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? סופ"ש נעים !!

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של בעז]-למי אכפת שיר השבוע שלכם [לא של בעז ]-נהר של טעוית מבול בילוי השבוע שלכם-קניון סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-השרדות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע-אני עדין חולה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: פיצה משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה?

למעלה