סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של בעז ]- שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אלבום השבוע- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה?

ZoHaRoT

New member
אני../images/Emo187.gif

שיר השבוע שלכם [של בעז ]- יש כמה.. אולי למי אכפת. שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- אוהד חיטמן- שלכת בילוי השבוע שלכם- לא היה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- - אלבום השבוע- הרגע הבא- אוהד חיטמן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- - משהו שהרס לכם את השבוע- אי ההליכה להופעה של בעז :[ משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אממ.. משהו מעניין? מאכל השבוע: עוגיות שאני ואחותי הכנו. משפט השבוע שלכם: - האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? לא :(

היה לי שבוע מטורף

שיר השבוע שלכם [של בעז ]- 'מכוון למטרה' שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- 'The engine driver' של הדצמבריסטס בילוי השבוע שלכם- הסתובבתי בקניון בת"א עם אמא שלי וחברה של אח שלי ליומולדת שלה. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אין אלבום השבוע- קודם כל תודה על החלפת השאלה
וקניתי השבוע את פיקארסק של הדצמבריסטס. למי שלא מקשר זה בדיוק האלבום שבעז המליץ עליו בראיון. אבל שמעתי כבר את כל הדיסק הזה פעם אצל עדי וידעתי שהוא ממש כיפי (למרות שהמילים דיכאוניות בטירוף ואולי דווקא בגלל זה אני אוהבת את הדיסק עוד יותר) בכל מקרה, מומלץ ביותר ביותר. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- קניתי את פיקארסק (האלבום מ'אלבום השבוע' שלי
) וגם נרשמתי סוף סוף לחדר כושר. וגם שהיה לי שבוע עמוס במיוחד. זה קשה, אבל זה דבר טוב שעסוקים כל הזמן, לא? וגם כל מיני תובנות שהגעתי אליהן. ושנכנסתי למחשב רק היום אחרי שכל השבוע לא נגעתי בו. זה טוב כי זה לא מבזבז זמן. משהו שהרס לכם את השבוע- אוקיי, כתבתי את זה גם בתור דבר טוב אבל זה גם רע שהיה לי עמוס מאד. וגם עוד כל מיני דברים שאני לא אפרט פה. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אני ממש מקווה שאני אספיק שבוע הבא לקנות מערכת סטריאו חדשה. ואולי בילוי בתו השמיני. ואני מקווה להתמיד בחדר כושר... מאכל השבוע: מרקים למיניהם. משפט השבוע שלכם: 'את חזקה הרבה יותר, אבל זה נראה שתכף מתחילה לוותר'

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של בעז ]-מכוון למטרה\אהבת איש הפח שיר השבוע שלכם [לא של בעז]-השיר מהגן\התקווה עמיר בניון\she will be loved maroon 5 בילוי השבוע שלכם-ההופעה של בעז+הופעה של אריק ברמן סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-השרדות\בטיפול אלבום השבוע- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- המנהלת לשעבר של הפורום עדי היא בן אדם מדהים ובנוסף זכיתי בשני פרסים מתפוז משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-פגישה עם קרן פלס שזכיתי מאכל השבוע: שקשוקה \מקדולנדס משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה?

אושRתי

New member
מסכמת!

שיר השבוע שלכם [של בעז ]-מכוון למטרה שיר השבוע שלכם [לא של בעז]-אני חיה לי מיום ליום בילוי השבוע שלכם-הופעה של ריטה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הישרדות/משמורת/ אלבום השבוע- אהבת איש הפח ורמזים של ריטה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-ללכת להופעה של ריטה- מי שעדין לא הלך שילך!!!!!! משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-כל מיני מאכל השבוע: לזינה טעימה ופיצה ביתית משפט השבוע שלכם: אין האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? לא היה סופ"ש נעים לכולם!

TEENAGER1

New member
הפעם מתחשק לי לענות

מעניין למה
שיר השבוע שלכם [של בעז ]- לגמרי כולם שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- את שקט בילוי השבוע שלכם- הופעה של בעז, הופעה של אביתר סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אין אלבום השבוע- Days of Hunger תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של בעז (ומה שמסביבה), הופעה של אביתר (ומה שמסביבה), לנהוג בלי מלווה!!!!
משהו שהרס לכם את השבוע- המשבר שאחרי ההופעות, והבלאגן המטורף אתמול משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- די עצוב, אבל בינתיים כלום מאכל השבוע: פנקייק משפט השבוע שלכם: משיר כאילו? "אני מרתיח את המים, זיכרונות צפים, מאיימים לסחוף הכל..." האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? כן! היה כיף ממש, כאילו שחשבתם אחרת

Evi Virus

New member
לך עיניי ורעיוניי...

שיר השבוע שלכם [של בעז ]- הכל מהכל שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- אביתר בנאי - משיב הרוח בילוי השבוע שלכם- ההופעה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אין אלבום השבוע- אהבת איש הפח, ואני גם מקשיבה עכשיו ל'שמע קולי' [מעניין אם יש לזה סיכוי להיכנס לסיכום של השבוע הבא
] תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה של בעז כמובן
! משהו שהרס לכם את השבוע- ברר אחרי ההופעה! אבל ההופעה עצמה עשתה רק טוב משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ההופעה של אביתר בעוד יומיים!
מאכל השבוע: Strawberry Fields Forever
משפט השבוע שלכם: "הראש שלי עדיין, הלב כבר שלך" האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? כיין! והיה נפלא ביותר
הודגש באמצעות מדגישומטיק

UNconnection

New member
חדשה כאן:)

שיר השבוע שלכם [של בעז ]- גם כשאת מגמגמת שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- לא עולה לי |: בילוי השבוע שלכם- אתמול עם חברות בבית קפה חגגנו לחברה יומולדת סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הישרדות. עד כמה שהמקור הרבה יותר טוב, זה ממכר החרא הזה! אלבום השבוע- אהבת איש הפח כמובן! קניתי אתמול סופסוף ולא הפסקתי לחרוש עליו מאז תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- צופים:) משהו שהרס לכם את השבוע- דילמה רצינית, שלא חשוב במה אני אבחר אני אצא מופסדת ומאוכזבת.
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- בינתיים כלום מאכל השבוע: לחם מטוגן
(כי הוא לא באמת נראה כמו מישהו שחטף בוקס, הוא נראה שהוא זולל שוקולד) משפט השבוע שלכם: העולם מתחלק לשני סוגים: המאמינים בבלתי יאומן והעושים את הבלתי אפשרי האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? לא

למעלה