סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של בעז]- שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה?

../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של בעז]- מרגיש כמו שבת
שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- לפלח הרימון/ מאיר בנאי בילוי השבוע שלכם- צהריים עם יעלי בכפר הרואה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- באופן מפתיע- starting over תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - אני שוב אשנה את זה לאלבום כי כל עוד לא שולחים לי הודעה לנייד להדליק אני לא מדליקה רדיו וכששולחים לי הודעה זה רק כי זה גם ככה מהדברים שאני אוהבת אז.. אלבום: שמע קולי/ מאיר בנאי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לסיים את התואר
(הגשתי עבודה אחרונה השבוע סופסוף..
) ויעלי קנתה לי מתנה למומולדת (לא, לא פספסתם, זה חודש הבא) שלושה אלבומים של REM ששיווקו אותם חד פעמית לארץ ולא יגיעו לכאן יותר
משהו שהרס לכם את השבוע- אני, כרגיל.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מחר מגיע המחשב החדש שלי!!! ואז הדירה שלנו תהיה מרוהטת סופית ונעבור אליה סופסוף
מאכל השבוע: עוגת שוקולד חמה עם יעלי.. כאילו, העוגה היא עם גלידה, אכלתי אותה עם יעלי
משפט השבוע שלכם: "אז כשתתעוררי מחר יפה, הביטי בראי ולא אהיה שם לצידך, לא אהיה קרוב, אל תופתעי, רק אהיה סקרן אם את רואה אותך צלול כמו מי שהיית אצלו בתוך הראש"
! האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? אין תגובה..
אבל יש תיכף מלא הופעות (הראשונה מחר) ויוצא האלבום ממש אוטוטו
(נראה לי שבחיים שלי לא התרגשתי כמו שאני מתרגשת בשבילו לקראת זה!!!
)

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של בעז]-מרגיש כמו שבת שיר השבוע שלכם [לא של בעז]-HIM - Heartache Every Moment-acoustic versionו אדע לצאת יעל נחשון בילוי השבוע שלכם-קניון+חברה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-השרדות ,קרב סכינים,המושכים בחוטים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע-דברים שהבנתי משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-בעיקר סידורים כול מיני לא משהו מענין מאכל השבוע: פיצה\סלט אבוקדו משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה?

נעם רותם ../images/Emo99.gif

שיר השבוע שלכם [של בעז]- כל השבוע מרגיש כמו שבת שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- שירים של נעם רותם בילוי השבוע שלכם- עם עדי בכפר הרא"ה, והופעה של נעם רותם לפני כמה שעות שהייתה מעולה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - כלומר, אלבום השבוע- 'שמע קולי'/מאיר בנאי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- לא ראיתי אותה ברשת
אני צילמתי
לא כל כך מזהים, אז משמאל זאת רונה קינן ומימין זה ערן וייץ משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של נעם רותם! בפירוש! אהבתי גם קודם, אבל לא ידעתי עד כמה הוא מדהים בהופעות
משהו שהרס לכם את השבוע- מיגרנה מטורפת אתמול משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אולי אני אהיה אצל עדי שבוע הבא. מאכל השבוע: אההממ יותר מדי
משפט השבוע שלכם: "תראי את כל כך אבודה, תראי הרוח הרעה תחלוף כמו רוח" האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? לא, אבל את נעם רותם כן. והיה מעולה. תבחרו לכם הופעה אחת מהמייספייס שלו או מהקומונה שלו פה בתפוז ולכו!

גם אני רוצה לנעם! ../images/Emo7.gif

נראה לי שהוא הבעז החדש ברמה הזו
מתעללים בי קשות עד שאני מצליחה להגיע להופעה ראשונה של מישהו
ואיתו זה בכלל שובר שיאים, פעם אחרונה שניסיתי עברתי תאונת דרכים באותו יום..
נו, עם בעז זה לקח 3 שנים? נשארו רק שנתיים וחצי נראה לי

למעלה