סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?

SAPIROS5

New member
עונהה

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-אממ נס שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-אין חח שמעתי רק של אמיר בילוי השבוע שלכם-אין משהו מיוחד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-החיים זה לא הכל תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -איןן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-איןן משהו שהרס לכם את השבוע-חילקו לנו לוח מבחניםם:( משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-איןן מאכל השבוע: חח אני לא זוכרת מה אכלתי אתמול משפט השבוע שלכם: קררר ליייי! האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?הלוואיי

הנה :]

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- אממ..אל תוותר :] שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- דניאל :] שוב פעם בילוי השבוע שלכם-לא היה משו מיוחד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-בובות, מה קשור תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגל"צ :) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שרעות העלתה את כל התמונות של אמיר וינאי :] (תודה :)) משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה דבר כזה :] משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לא יודעת אם זה שבוע הבא, אבל אני מחכה שהפסטיגל יחזור כבר לחיפה! מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: "נוווווו שתוק כבר" חחחח האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לא :]

עונה P=

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- רק שלא יכאב לי ( : שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- הוזה אותך מוליי .!! בילוי השבוע שלכם-עם השוקו וקצפת P: חחחח סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הנפילים : D תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שומעת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - הוספתי ( = משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-שחשבתי על בן דוד שלי ז"ל :[[ משהו שהרס לכם את השבוע- אין =X משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לא מחכה , יש לי 3 בחנים ומבחן +_# מאכל השבוע: שוקו עם קצפת :p משפט השבוע שלכם: " מה את\אתה חוולה ?! " חיחיחיח האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? הלוואיי !! ואני גם לא יפגוש אותו =7

עונהה:]]]

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- האור שבקצה הבמה שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- איןן בילוי השבוע שלכם- אמממ... מחשב?! לא עשיתי השבוע ביינתיים כלום סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- בובות אני מחכה שאימיר יופיע אז אני צריכה להתעדכן ולראות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לשמוע שירים של אמיר
] פסטיגלל משהו שהרס לכם את השבוע- אתמול אני וחברה היינו צריכות ללכת לפסטיגל ולחכות בתקווה שאמיר יצא מהכניסת אומנים אבל היא בסוף לא יכלה
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מחכה ליום שבת הזה לנסוע לפסטיגל המופע עצמו ומחא אני הולכת עם חברה לכניסת אומנים
]] מאכל השבוע: הרבה חטיפים
]] משפט השבוע שלכם: "אל תוותר על החופש שלך להיות מה שבא לך לעשות" האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? מחררר אני הולכת לפסטיגל וגם ביום שבת הופעות אחרונות של תל אביב

shan28

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-רק שלא יכאב לי - אחד השירים הטובים לדעתי... שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-time to go של מייקל
בילוי השבוע שלכם- אמממ אין... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ערפדים הדור הבא (Vampire High) מי שזוכר .. אני מתה על הסדרה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא שומעת רדיו :p תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מוזיקה חחחח כל הזמן.. משהו שהרס לכם את השבוע- לא זכור לי... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אין מאכל השבוע: פיצה משפט השבוע שלכם: איזה סטלן... האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לאאא :(

shan28

New member
אה גם חברה שלי שלחה לי משהו ...

תראו איזה יפה מה שהוא עשתה לי הוא לומדת צילום בחו"ל ... והיא צלמה את זה ושלחת לי את זה וכתבה לי בצד השני אז אני מראה לכן צד אחד שהיא צלמה... אני מקווה שתוהבו

TetiBETTY

New member
אני ../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- האור שבקצה הבמה שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- מטרופולין ועברי לידר - חוזר אליי בילוי השבוע שלכם- הבר מצווה של אחי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האנטומיה של גריי תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - היא לא ברשת ולא אחת..שיהיה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לישון והרבה?
משהו שהרס לכם את השבוע- אין כזה.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אין כזה!! מאכל השבוע: כל האוכל שיהיה בשבת חתן מחר, מספיק לא? משפט השבוע שלכם: "אם אתה רוצה את הקשת בענן, אתה צריך לסבול את הגשם" האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לא, אבל בקרוב אני מקווה, בפסטיגל באשקלון סופסוף!!

עונה -

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- אל תוותר, מרגיש שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- roses are red - של אקווה, גיליתי השבוע את האלבום שלהם! אלבום מדהים מומלץ! חח נוסטלגיה משנת 97'.... בילוי השבוע שלכם- בחנות תקליטים יד שנייה בת"א, שעתיים וחצי... כמה שאני אוהבת את זה, יכולה להיות שעות בחנויות תקליטים במיוחד יד שנייה ולגלות אוצרות..... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא היה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא היה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] התמונה של אמיר בן 17 מדגמן... רררר משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- תקליטים תקליטים תקליטים == דיסקים.. משהו שהרס לכם את השבוע- הדיכאון שמתחיל לבצבץ... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ההצגה שאני משתתפת בה מהחוג תיאטרון, טקס פרסי עמ"י בתקווה שאספיק להגיע... שמתקיים באותו הערב של ההצגה. מאכל השבוע: המשקה האיטלקי במקס ברנר בטעם שוקולד חלב.. משפט השבוע שלכם: אין האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לא מחר בע"ה בפסטיגל... אני שוב הולכת קיבלתי הזמנות למחר! סולן הפקות כאלו חמודים!!!!!

שכחתי להוסיף דבר מאוד מאוד חשוב!!

ה ד ב ר שעשה לי את השבוע - שרעות העלתה את התמונה של אמיר בהיותו בן 17 מדגמן! דבר שכ"כ חיכיתי לו בהחלט עשה לי את השבוע!! ובכלל את החזיר אותי לתחושות טובות והזכיר לי זכרונות מתוקים מגיל הנעורים...

למעלה