סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?

סיכום השבוע שלי -

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- "אל תוותר" שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- "הולכים לישון" - שיר של יזהר כהן מפסטיגל 85' בילוי השבוע שלכם-הפסטיגל יום שבת ויום שלישי, הופעה של יזהר כהן, הופעה של יוני בלוך..... היו הרבה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הפסטיגל בדיוידי תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - היום בבוקר - אביעד קיסוס וטל ברמן ברדיו ת"א תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] יש הרבה. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של יזהר כהן ממש חבל"ז!! והפסטיגל כמובן!! משהו שהרס לכם את השבוע- הלחץ משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אולי אלך לתוכנית של ליאור שליין מאכל השבוע: פסטה פסטו משפט השבוע שלכם: משפט שהשבוע אחי הקטן בן ה- 8 אמר: "מי שאומר שהשיר של אמיר פיי גוטמן מכוער אז הוא טיפש" (קרע אותי....) האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לא ממש אבל הייתי בפסטיגלללללל

הסיכום שלי...

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-"אל תוותר" שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-"יותר טוב לסלוח"החדש של שירי מימון
בילוי השבוע שלכם-בקניון.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-"בובות" תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-אהבת חיי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אין משהו שהרס לכם את השבוע-אין משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-להיות לבד בבית
מאכל השבוע: פיצה משפט השבוע שלכם:אין האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לא לצערי

רותם93

New member
עונהההה

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- היו הרבה אבל לצורל העניין נגיד נס שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- אהבה תנצח קובי פרץ בילוי השבוע שלכם- הייתי כל השבוע אצל בת דוד שלי והיום באולינג סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-היו מלא סרטים בהוט אממ... הארי פוטר היה הכי יפה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - התוכניות של גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין לי כרגעעע משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- תבלו ותהינו הרבה משהו שהרס לכם את השבוע- אממ... לימודים נגמרה השביתה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אין לי משהו מיוחד מאכל השבוע: אורז משפט השבוע שלכם: אממ...לא זוכרת היו הרבה האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לא שוב

1sHiRuSh

New member
עונה.........

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-"אל תוותר" שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- no one בילוי השבוע שלכם- היו הרבה ... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אנטומיה של גריי, נפילים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - --- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- טלפון שקיבלתי מאמיר ליומולדת =]]]]] משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה אחד כזה.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אממ לא... מאכל השבוע: המבורגר משפט השבוע שלכם: "אל תוותר על החופש..." האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לא =\.... אבל קיבלתי ממנו טלפון=]

איך קיבלת ממנו טלפון?!

דיייי, כולם פוגשים אותו חוץ ממני :( ראיתי אותו רק שלוש פעם מרחוק עוד .. פעם אחת בשיר נולד בפסטיגל ובחיפה במרכז הוא הסתובב עם הראל סקעת ועם איזה עוד אחד נמוך לא הסתכלתי ממש היה חושך. וגם אז לא דיברתי איתו :(

סיכום

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- אל תוותר שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-יותר טוב לסלוח של שירי בילוי השבוע שלכם-פסטיגל סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הנפילים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -רדיו לב המדינה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-פסטיגל משהו שהרס לכם את השבוע-משהו אישי משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-ממ אין תוכניות כרגע מאכל השבוע: קורקבנים עם תפוחי אדמה משפט השבוע שלכם: אין האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לא =/

סיכום שבוע

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- האור שבקה הבמה שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- אין בילוי השבוע שלכם- פסטיגל
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- פסטיגל של שנת 98 אמיר מופיע שם עם היי פייב והיה בוי או די פסטיגלים מכל הזמנים אז ראיתי אותו וחוץ מזה גם פסטיגל של השנה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- דיברתי עם אמיר משהו שהרס לכם את השבוע- לא הספקתי להצתלם עם אמיר משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- פסטיגל מאכל השבוע: מקדונלד'ס משפט השבוע שלכם: אממ... אין לי האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? כן דיברתי איתו והוא היה ממש חמוד
(כמו תמיד!!!)

SAPIROS5

New member
עונהה:]

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-כולםם!! אבל הכי הכי נס חחח שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-כל מיני אבל הרוב אני שומעת של אמיר בילוי השבוע שלכם-אממ אין משהו מיוחד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-בובות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -חח אולי באוטו גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אין משהו שהרס לכם את השבוע-איןן משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-וואי אני מחכה לזה תמיד-לפגוש את אמירD: מאכל השבוע: חח אני לא זוכרת מה אכלתי אתמול משפט השבוע שלכם:איןן האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?לא פגשתיי:(

הנה :]

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-אל תוותר- (חחח אתמול הייתי עם חברה בקניון וירדנו במדרגות הנעות ואז היא צרחה את השיר וכולם הסתכלו חחח זה לא היה נעים ) שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- אממ..דניאל בילוי השבוע שלכם-אין משו מיוחד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-בובות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- לא.. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-בגדים בגדים בגדים :) משהו שהרס לכם את השבוע-חחח אין משהו כזה. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אין מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: תן חיוך הכל לטובה האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?- כרגיל , לא , לא נורא.

גמאני כאן P=

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- מרגיש , האור שבקצה הבמה שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- בובות שיר פתיחה חחחחח בילוי השבוע שלכם- ללכת לחוצות המפרץ סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- פסטיגל על הזמן תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגל''צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין \= משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לשחק בסימס 2 (הרבה - ממכר) משהו שהרס לכם את השבוע- שלא היה לי כסף מספיק לקנות את הפסטיגל (היה חסר לי 5 שקל) משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ללכת להצגה של נרניה מאכל השבוע: מקדונלד'ס משפט השבוע שלכם: " וואי י'קרציה שב בשקט " האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לא , איפה ! הלוואי - מהפה שלי לבורא עולם , אמן !

למעלה