סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של אמיר שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?

SAPIROS5

New member
עונה

שיר השבוע שלכם [של אמיר]:נס שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-כל מיני... בילוי השבוע שלכם-אממ אין משהו מיוחד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-כל מיני תוכניות חח תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אין משהו שהרס לכם את השבוע-אין משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אין מאכל השבוע: אין חחח משפט השבוע שלכם: איןןן האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?לא בדיוק פגשתי אבל ראיתי אותו בפסטיגל

1sHiRuSh

New member
עונה..

שיר השבוע שלכם [של אמיר]- מהם החיים? שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- אמונה-כפיר אפשטיין בילוי השבוע שלכם- פורום באר שבע=] סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האנטומיה של גריי{שידורים חוזרים} תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-תיצאו תבלו תתפרקו.. זה כיף=] משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לונה פארק, פסטיגל,יומולדת מאכל השבוע: סופגניה... משפט השבוע שלכם: "החיים יפים.. תנו חיוך" האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?לא=|

סיכום שבוע

שיר השבוע שלכם [של אמיר דבש בכוורות שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- אמממ... אני שומעת רק שירים של אמיר בילוי השבוע שלכם- קניון אבל מחר אני בפסטיגל
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- יום בחיי אמיר כל השבוע ראיתי לפחות 18 פעמים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - איןן... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לשמוע שירים של אמיר תמיד עושה לי טוב...
משהו שהרס לכם את השבוע- כלום משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- עוד פסטיגל ביום רביעי מאכל השבוע: סופגניה עם ריבת חלב יאמיי משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? מחר אני יראה אותו בפסטיגל ואני ינסה גם להצתלם איתו

חנוש124

New member
עונה

שיר השבוע שלכם [של אמיר- אל תוותר שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-הרוח תשנה את כיוונה -הראל סקעת בילוי השבוע שלכם-פסטיגל סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-בובות משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-ראיתי את אמיר בפסטיגל משפט השבוע שלכם: "למטבע הזה יש כוח לעולם לא אוותר עליו " חח מושפעת מהפסטיגל האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?בטח .. היה הכי כיף שבעולםם

עונה :]

שיר השבוע שלכם [של אמיר]-אל תוותר שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]- בוא-עברי לידר. בילוי השבוע שלכם-טיול צופים :) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-בובות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - של הפיג'מות :) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-האמת שזה ממש ממש ממזמן, אבל אתמול נזכרתי בה :] התמונה של אמיר וינאי ביומולדת של מאיה בוסקילה :] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אין משהו מיוחד משהו שהרס לכם את השבוע-שהממיר של הוט התקלקל! משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לישון! והרבה מאכל השבוע: אין משהו מיוחד משפט השבוע שלכם: תנו חיוך, הכל לטובה האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה? לא :(

רותם93

New member
עונה=]

שיר השבוע שלכם [של אמיר] אל תוותר וכל השירים מהייפייב שיר השבוע שלכם [לא של אמיר]-על קו המים עברי לידר בילוי השבוע שלכם- פסטיגל והייתי אצל חברה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אממ.. אוסטין פאוור תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין לי כוח להוסיף משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- פסטיגל משהו שהרס לכם את השבוע- כאב גרון משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אמ.. באולינג מאכל השבוע: סלט משפט השבוע שלכם: אין לי משהו מיוחד חוץ מ"איזה חתיך" וזה היה היוםפ על אמיר האם פגשתם את אמיר השבוע? אם כן-איך היה?הייתי שורה שנייה בפסטיגל כמעט נגעתי בו עאעאעאע חתיך שלי..

רותם93

New member
אגב...

אני לא מצליחה להוריד שירם של אמיר ואין לי כסף לקנות תדיסק שלו מישהו יכול לשלוח לי? זה פשוט לא מוצא תשירים באימיול...

SAPIROS5

New member
.....

גם לי עד שזה מצא הוציא לי את הנשמה חחח תחפשי באמיול לא בשרת תחפשי בקדמליה רשת משהו כזה שמה זה בטוח מוצא....

למעלה