סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo99.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר סיכום
(מעניין למה...
) שיר השבוע שלכם [לא של איה]- שלמה ארצי- אנחנו לא צריכים בילוי השבוע שלכם- ההופעה, ללא ספק סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא ראיתי טלוויזיה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא שמעתי רדיו... חוץ מהיום בצהריים עד שנרדמתי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] התמונה שלי עם איה! (רוני- בסוף הראשונה, שהיא מחייכת ולא מסתכלת, יצאה הרבה יותר יפה
) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- "הקפצה" באמצע הלילה בצבא
... ההופעה כמובן
משהו שהרס לכם את השבוע- שחברה שלי סוגרת שבת ולא נעשה את מה שתכננו
... אבל חפיף, שבוע הבא משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- נו מה נראה לכם? ברווווור שהמפגש
שתגלו כבר מי האורח
מאכל השבוע: הסופלה של גיל
משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? כןןןןן היה כיף

ady18

Well-known member
שבת שלום:)

שיר השבוע שלכם [של איה]- כול השירים מהמופעה במיוחד שיר סיכום ויונתן שפירא ונומי:) שיר השבוע שלכם [לא של איה]-תשמור על העולם ילד-דויד דאור Glasvegas - Flowers & Football Tops בילוי השבוע שלכם-סרט+הופעה של איה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-השרדות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -תחנה של ידיד תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-כמובן המפגש והופעה של אריק ברמן מאכל השבוע:גחנון:) משפט השבוע שלכם: מהממת האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה?מהמם והורס:)

שונצצ

New member
מסכמת ../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]- שיר סיכום, האישה עם השקית, טניה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- ילדה סוכר בילוי השבוע שלכם- ההופעה! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האנטומיה של גריי, בנות גילמור תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה!!
אין יותר ספרות! משהו שהרס לכם את השבוע- כל הבגרויות... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ממ שום דבר מיוחד... סתתתאאאאםםםםם! ברור שהמפגש!
מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: "לסיכום אפשר לומר.."
האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? כןןן!!! מהמם!

hilali1

New member
../images/Emo26.gif יש תמונה של איה ברכילות ב-7 ימים

אין לי סורק אבל למי שיש את העיתון שיציץ

shanoosh

New member
השבוע שלי ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]- נומי
שיר השבוע שלכם [לא של איה]- ערב חג / אריק ברמן ומירי מסיקה בילוי השבוע שלכם- היה אתמול חגיגת 60 לקיבוץ שאני גרה בו. הייתה הצגה ועשו כבוד לכל המייסדים והיה טקס ממש יפה ! והופעתי בטקס עם השיר ערב חג של אריק ברמן ומירי מסיקה , ואחר כך הייתה שירה בציבור עם שר'לה שרון והיא הזמינה אותי ועוד מישהי שגם שרה לבמה לשיר איתה איזה שיר
ואחרי השירה בציבור היו ריקודי הורה וכאלה .. בקיצור היה ממש ממש כיף ! חוץ מזה גם בני דודים שלי היו אצלי
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- איך פגשתי את אמא תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- כל הטקס ! משהו שהרס לכם את השבוע- מבחן גרוע בלשון
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מפגשש !!!!11 מאכל השבוע: מרק של סבתא משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איה השבוע? אם כן-איך היה? לצערי לא

למעלה