סיכום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo39.gif

מה שיר השבוע שלכם של איה
מה שיר השבוע שלכם בכללי?
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעונה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם של איה? יונתן שפירא, שא"פ מה שיר השבוע שלכם בכללי? כשתבוא אהבה בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ארץ נהדרת סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אני נוסעת לפולין [הילה- שוב תודה
]

hilali1

New member
יש בי געגוע... ../images/Emo9.gif

שיר של איה - לא גמור, פריז, אל תאמיני שיר לא של איה - תיבה 530 , הצריף מתוך האלבום החדש של יודית רביץ וגם מעיל אחד בגשם של שבי בר. שבוע נפלא לכולם

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם של איה?קיץ מה שיר השבוע שלכם בכללי?מעיל אחד בגשם שבי שיר יפה שמאוד אהבתי בילוי השבוע שלכם-לא היה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-השיר של שבי משהו שהרס לכם את השבוע?עמ"י משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אריק הופעה

Nimrod121

New member
השבוע שלי.

מה שיר השבוע שלכם של איה- שמעתי את מרבית האלבום השבוע. קשה לי לבחור שיר אחד. מה שיר השבוע שלכם לא של איה- Avril Lavigne- I Can Do Better בילוי השבוע שלכם- אתנחתא מהלימודים. ביום ראשון ושני חופשת פורים. ביום שלישי מתוך שבע שעות למדתי שעתיים (לקחו אותי ותלמידה נוספת להנחת זר מטעם ועד הקריה לזכר שיירת יחיעם, כך שפספנו את רוב שעות הלימוד של היום והיה ממש נחמד. בדרך לשם, בחזרה ובמקום עצמו). יום לאחר מכן התבטלו לי שעתיים אנגלית, שעה אחת ערבית (מתוך שעתיים). היה לי מבחן קל בהבעה וזהו. ביום חמישי הייתה שביתה למחוז הצפון- חלומי. ובסופ"ש הזה היה הבילוי האמיתי שבו בילתי עם המשפחה שלי בסוף-שבוע בתל-אביב. בילינו במלון קראון פלאז'ה בקומה 16 (אחת לפני אחרונה) עם נוף לים ולמרינה ולבתים בתל-אביב. מלון באמת מיוחד. ובכלל נפגשנו עם המשפחה בתל-אביב ובילינו כל הסופ"ש הזה בתל-אביב והיה כיף מאוד. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא כל-כך יצא לי לראות טלויזיה או סרט. סקופ השבוע שלכם- גלשתי השבוע בתפוז דרך הפלאפון. סקוף נוסף הוא, "לא נרדמת תל אביב". תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- כל השבוע עצמו. פשוט מושלם. משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה דבר כזה. השבוע היה מושלם ומצוין. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אני יודע? דברים מעניינים. השבוע מתחיל טוב. מחר אני מתחיל ב-9:25 במקום 7:45. נחמד.

למעלה