סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם של מירי?
מה שיר השבוע שלכם בכללי?
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
פגשתם את מירי?

Nimrod121

New member
השבוע שלי.

מה שיר השבוע שלכם [של איה]- "שיר אהבה פשוט" ו"קיץ". מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- מרגיש אחר- סינרגיה. בילוי השבוע שלכם- ארוחה משפחתית במסעדה ואולי עוד משהו לסופ"ש. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא היה כזה, אך אני מחכה ל"האלופה 2" שתעלה בעוד שבוע ויומיים. סקופ השבוע שלכם- אין לי אחד כזה. תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לא היה דבר כזה, אך יחד עם זאת השבוע היה נחמד וטוב. משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה דבר כזה למזלי. שבוע נחמד ביותר. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חופשת פסח! פגשת את איה השבוע? איך היה- לא פגשתי אותה. סוף שבוע נעים לכולם|
|

Nimrod121

New member
קיוותי שזה לא ישלח../images/Emo122.gif

העתקתי את זה מהפורום של איה כורם ולכן זה יצא ככה. אז הנה מתוקן- מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- "בנות" ו"עכשיו אתה חוזר בחזרה". מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- מרגיש אחר- סינרגיה.

won the game

New member
לא מבין למה לא נועצים את זה(?!)

אני אסכם בכללי
שיר השבוע של מירי: "פעם" הכי מרגש בדיסק השני
לא של מירי: "Justin Hayward - Forever Autumn" אהבתי את התכונית "מסודרים" אני מצפה להופעה של מירי בתחילת אפריל ביפעת! ומחכה לדעת אם יוציאו את השכבה שלי לגדנ"ע ביום שני הקרוב. שבוע טוב ושבת שלום

השבוע שלי

מה שיר השבוע שלכם של מירי? "הוא" מה שיר השבוע שלכם בכללי? כל מיני שירים בילוי השבוע שלכם- סרט עם חברה ועם אחי ב"יס פלאנט" סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "נורביט"
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- כן, לכו לצפות ב"נורביט" ממליצה בחום
משהו שהרס לכם את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- כן נפלתי פעמיים השבוע בעבודה, ביום ראשון החלקתי על הגב, וביום חמישי נפלתי על ארגז ועד עכשיו כואב לי שאני יושבת
פגשתם את מירי? לא. שבוע טוב בתקווה ויהיה שבוע נטול נפילות

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo88.gif

מה שיר השבוע שלכם של מירי?-פעם.. מה שיר השבוע שלכם בכללי?-Cyndi Lauper-True Colors בילוי השבוע שלכם-אתמול
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-השיר שלנו.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק של מירי והחדש של יהודית רביץ.. משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שיעבור מהר מהררר... פגשתם את מירי?-השבוע.??אממ לא.

../images/Emo20.gifצהריים טובים../images/Emo20.gif../images/Emo85.gif

|סביון|מה שיר השבוע שלכם של מירי? עכשיו את חוזר בחזרה!!!!! ושירה
ותיבה 530! |סביוןמה שיר השבוע שלכם בכללי? אהבה באור וצל של ברמן. |סביוןבילוי השבוע שלכם- ממ, פשיטה על זארה, בילוי עם חברים, והופעה כמובן
|סביוןסרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא ראיתי טלויזייה
|סביוןתמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
|סביוןמשהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- 98 במתמטיקה :> ולא למדתי כמעט כל השבוע חח |סביוןמשהו שהרס לכם את השבוע ריב עם אמא |סביוןמשהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חופשש
ואז אילת :> |סביוןפגשתם את מירי? כןןכןכןכןכןככןכןכןכן

pRimaVeriTaVIV

New member
עונה../images/Emo121.gif

מה שיר השבוע שלכם של מירי? "הוא", "בנות", "עכשיו אתה חוזר בחזרה", "ילדה שהתבגרה"
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]? "גשם חזק"-מוניקה סקס
בילוי השבוע שלכם-אין
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-"השיר שלנו"
(זאת הסדרה היחידה שאני רואה ויש אותה כל יום
)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-המדריך מויינגייט כבר לא יהיה בשיעורי ספורט, יאי
משהו שהרס לכם את השבוע-אין
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-משפחה מאמריקה נוחתים
, מסיבת הפתעה לדודה
פגשתם את מירי? לא

pRimaVeriTaVIV

New member
אוי ואבוי, איך שכחתי../images/Emo121.gif

משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-פסח!!!!!!!!!!!

pRimaVeriTaVIV

New member
ועוד משהו ../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]? "גשם חזק" של מוניקה סקס, ו"אחריות" של יוני בלוך

סופ"ש../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם של מירי? ממי מה שיר השבוע שלכם בכללי? against all odds - Maria [מודרני רולזז!!
] בילוי השבוע שלכם- סטודיו
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מחשבות פליליות תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- חברות טובות שהכי לא ציפיתי
משהו שהרס לכם את השבוע - הפחדים האלה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- עוד שבוע בדרך לאודישן *&^%$%^% ויום אומנויות עם דני רובס
פגשתם את מירי? לא..

Dark chocolate

New member
כולם חולים עכשיו, שמח זה מה שבטוח..

מה שיר השבוע שלכם של מירי? ילדה שהתבגרה מה שיר השבוע שלכם בכללי? אין אין אין חגיגת.. בלי בלי בלי בלי עוגה!!!!!!!!11 בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- CSI NY תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] סליחה???????? את רומזת שאני חרק שלא יכול לעבור ברשת של חלון??????? ואני חשבתי שהפורום הזה על רמה...פףףף
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- תלכו לקולנוע! משהו שהרס לכם את השבוע- מי שיהרוס לי את השבוע אני אהרוס אותו
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- פסחחחחחחחחחחחח פגשתם את מירי? טחח לא
היא הבריזה מהפגישות השבועיות שלנו, חצופה!

../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם של מירי? ברכת המלך ותמונה
מה שיר השבוע שלכם בכללי? קרן פללללללסססססססס הכל
בילוי השבוע שלכם- זאפה
ובית ריק... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא יודעתתתתתתתת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של קרן בזאפה.. היה כל כך מדהים...
משהו שהרס לכם את השבוע- אמממ אני חולהה... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הופעה של איתי פרל בלבונטין והופעה של אריק ברמן במועדון 24...
פגשתם את מירי? יאאאס
ביומולדת של קרן בזאפהה
היא הייתה מצחיקההה..

אהההה בסוףף לא קונים חדש../images/Emo3.gif

הספק כוח הלך אז מחליפים לי אותו... ומחר הוא כבר יחזור אלייי
בנתיים מסתפקת במחשבים של אחים שלי

למעלה