סיכום השבוע

סיכום השבוע../images/Emo187.gif

דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: שיר השבוע של הכנסייה: שיר השבוע לא של הכנסייה: היום הכי טוב השבוע: והכי פחות טוב: דיסק השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: פאדיחת השבוע: משהו שגילית השבוע: התחדשות השבוע: משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: ציטוט/מילת השבוע: תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הקרוב: איך עבר השבוע באייקון: מאכל השבוע: האדם שעשה לכם את השבוע: משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

dana717

New member
אז ככה. .

דבר טוב שקרה השבוע: דודים שלי מהדרום עשו פה שבת. דבר רע שקרה השבוע: קרובה שלי שהייתי הכי קשורה אליה בעולם הזה נפטרה.. שיר השבוע של הכנסייה: ואת מתפשטת. שיר השבוע לא של הכנסייה: עד שבאת \ בית הבובות. היום הכי טוב השבוע: חמישי [בקושי]\= והכי פחות טוב: שלישי שעבר* דיסק השבוע: סתם צרוב אחד.. סרט השבוע: אין .. ספר השבוע: אין .. [מישהו ממליץ?] פאדיחת השבוע: לא בדיוק פאדיחה, אבל התפשלתי. הלכתי להטעין את הפלאפון של דודה שלי, ובדיוק חברה שלה התקשרה - ובמקום להגיד 'הלו' היא אמרה 'חיימשלי?!' ואמרתי לה - אממ .. לא נראה לי ><" משהו שגילית השבוע: שהתקופות בלי המבחנים אפילו יותר לחוצות, והחזרות לתאטרון מעייפות ומתישות, שאוסנתהדר מתוקה[; התחדשות השבוע: >< משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא דיברתי עם ליר והייתה הזדמנות \= ציטוט/מילת השבוע: מישהו רוצה קפה\תה? תמונת השבוע: קשה מדי .. תוכניות לשבוע הקרוב: ל נ ו ח !!!! איך עבר השבוע באייקון: ביותר מדי ..
,
,
,
, וחבל שאין סמיילי של איש עייף .. מאכל השבוע: שניצל האדם שעשה לכם את השבוע: ליר וקוקי 2 2 משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבת. או סתם יום חופש. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתהייה הופעה של הכנסייה כבר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <<<<<<<- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליטי 3>

oO Barbie Oo

New member
*^&#!#^%*&@!

שבוע שעבר, כן?
דבר טוב שקרה השבוע: סופסוף יצאנו קצת :/
דבר רע שקרה השבוע: התאכזבתי אה, והפרוייקט האידיוטי הזה של הצבא שאשכרה חתכתי ממנו באמצע והצהרתי שאין לי כוונה לעשות פסיכומטרי עד מועד אפריל ובכ"ז קיבלתי הודעה שהתקבלתי
שיר השבוע של הכנסייה: תגידי שטוב
שיר השבוע לא של הכנסייה: הכי קרוב- מושיק מרציאנו
היום הכי טוב השבוע: שישי-שבת
והכי פחות טוב: דונטנואו
דיסק השבוע:
סרט השבוע: זיכרון מהוט דפינישן או איך שקוראים לזה
ספר השבוע:
פאדיחת השבוע: אה.. שהקבוע הקודם גם היה :S
משהו שגילית השבוע: זה כבר לא כזה משמעותי לי
התחדשות השבוע: זה כבר שבוע הבא
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: התקשרתי אליו
ציטוט/מילת השבוע: כל הזמן צנחן, כל הזמן מוכן :]
תמונת השבוע: הצעצוע החדש
תוכניות לשבוע הקרוב: כבר לא רלוונטי
איך עבר השבוע באייקון: +-
מאכל השבוע: קוסקוס
האדם שעשה לכם את השבוע: ז'ון
משהו שאתם מחכים לו השבוע: באלי שז'ון וריצ'י יצאו שבת :(
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: :X
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טובטוב

moshit1

New member
מצטרפת למאחרים

גם ככה רוב הדברים קורים בסופש (:) דבר טוב שקרה השבוע: מצליחה להשתלב בעבודה דבר רע שקרה השבוע: עוד עבודה להשתלב בה... שיר השבוע של הכנסייה: - שיר השבוע לא של הכנסייה: מסיבווות היום הכי טוב השבוע: חמישי והכי פחות טוב: וואלה לא זוכרת דיסק השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - פאדיחת השבוע: - משהו שגילית השבוע: שאני יכולה, בגדול התחדשות השבוע: אוטו? משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: מלא וכלום כזה.. ציטוט/מילת השבוע: ''אל תתייאשי, יש עתיד'' תמונת השבוע: - תוכניות לשבוע הקרוב: עבודה ומסיבות בגדול איך עבר השבוע באייקון: מאכל השבוע: האדם שעשה לכם את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חממישי בערבבב משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא יקלוט כמה הוא מפסיד האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: -

מאייושש

New member
גמאני :)

דבר טוב שקרה השבוע: מבחן מצוין במתמטיקה. דבר רע שקרה השבוע: מבחן רע באנגלית. שיר השבוע של הכנסייה:הכוכב השחור שיר השבוע לא של הכנסייה: מחכה לך - קורין אלאל היום הכי טוב השבוע: חמישי והכי פחות טוב: ראשון דיסק השבוע: יוני בלוך. מהמם סרט השבוע: איש הקש!!! ספר השבוע: חוות החיות פאדיחת השבוע: משהו שגילית השבוע: ידיד שלי יצא מהארון התחדשות השבוע: טישרט מפול אנד בר משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: הלכתי לחבר ציטוט/מילת השבוע: "יא סלאם... דיס הפאקינג דיזאסטר " תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הקרוב: ללמוד בעיקר.. איך עבר השבוע באייקון: - - : | מאכל השבוע: פיצה. האדם שעשה לכם את השבוע: אחי. הוא התקשר:) משהו שאתם מחכים לו השבוע: לאחי. בע"ה משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אח שלי.. שיחזור :) האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כנל.

moshit1

New member
שבוע טוב

דבר טוב שקרה השבוע: מסיבה טובה בשבת דבר רע שקרה השבוע: תאונה שיר השבוע של הכנסייה: - שיר השבוע לא של הכנסייה: -: היום הכי טוב השבוע: שבת והכי פחות טוב: שבת דיסק השבוע: - סרט השבוע: יס מן ספר השבוע: - פאדיחת השבוע: - משהו שגילית השבוע: ערך החיים התחדשות השבוע: - משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: האטתי ציטוט/מילת השבוע: - תמונת השבוע: - תוכניות לשבוע הקרוב: לעבוד איך עבר השבוע באייקון:- מאכל השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: עדי משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור בקליל האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: -

../images/Emo201.gif

..."עדיף לאבד רגע מהחיים ולא את החיים ברגע".. אני מקווה שאת בסדר!!! ד"ש מדובי דוברמן...:)

למעלה