סיכום השבוע

נעה 124

New member
שלי../images/Emo60.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן?- כרגיל, "מבול" ו"רכבת באירופה"
מה שיר השבוע שלכם בכללי?- "מאמי" של מירי
בילוי השבוע שלכם?- לא היה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "מרחק נגיעה", אני עדיין לא מעכלת את הסוף
מאכל השבוע שלכם- פיצה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- יצאנו לחופש פסח
יש
משהו שהרס לכם את השבוע- 70 באנגלית ו64 במתמטיקה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין לי תוכניות, יש חופש אז הדבר היחיד שתכננתי זה לישון עד 1:00 בצהריים

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם של קרן?איתי מה שיר השבוע שלכם בכללי?הוא,הגשמה עצמית בילוי השבוע שלכם-הרסתי את הבילוי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אמלה כרגיל אין חדש מאכל השבוע -עוגת שוקולד תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-ההופעה בבארבי של אריק הייתי יותר בפוקס ההופעה ב24 קצת לא הייתי בפוקס אבל מהופעה ב24 אריק זהה אותי פעם ראשונה וזה נחמד ללא ספק משהו שהרס לכם את השבוע?לא הסתדר ללכת לאיתי והבנתי שהיה צריך להיות שווה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אני הולכת לסרט כנראה"ריקוד מסוכן נקווה שיסתדר

ליטל234

New member
עוננננננה!!! ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן- פסק זמן
מה שיר השבוע שלכם בכללי? הלב נשבר (יוסף) בילוי השבוע שלכם- יציאה עם חברה... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אין כמו אלבמה. מאכל השבוע- ניוקי. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אושר ושמחה.... חחח אימונים טובים בריקוד... והכנות למשלחת בגרמניה מהחוג תאטרון שלי.... תעודות, סדר פסח בכיתה (כמו ילדים קטנים
) משהו שהרס לכם את השבוע- הכיתה המפגרת שלי חח היום הם היו מעצבנים קצת.... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אני טסה לגרמניה!!!!!! היום בלילה!!! משלחת מהחוג תאטרון

groovachick

New member
הסיכום שלי../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן - אם אלה החיים
מה שיר השבוע שלכם בכללי
Grace Kelly- Mika וכל השירים של הראל סקעת..
בליוי השבוע שלכם- הופעה אתמול של הראל..
היה כל כך מדהיםם.. הוא גרם לי לאהוב אותו פי כמה וכמה יותר ממה שאהבתי.. הוא כל כך מתוק..
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הממ.. לא ראיתי הרבה טלוויזיה השבוע, אבל ממה שיצא.. היה פרק כל כך מרגש ב"אקסטרים מייקאובר"
מאכל השבוע- לא יודעת
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- כמו שכבר אמרתי: הופעה של הראל.. כל כך מומלץ..
משהו שהרס לכם את השבוע- אחרי ההופעה אני כבר לא זוכרת כלום
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לא יודעת

Ss H A D A S sS

New member
../images/Emo223.gifשלי!!

מה שיר השבוע שלכם של קרן?רכבת באירופה!!
מה שיר השבוע שלכם בכללי?אממ אין לי...
בילוי השבוע שלכם-אני הולכת לישון אצל הילה היום אז ניראה לי שזה הבילוי...
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-סמארלנד,מרחק נגיעה(הסוף היה מהמממם),אימלה...
מאכל השבוע -סושי שאני הכנתי(לא שזה כזה מיוחד כי אני מכינה כל שבוע אבל זה טעים!!!!
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]><
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אני עדיין לא יודעת השבוע לא ניגמר!!
משהו שהרס לכם את השבוע-עבודה בסיפרות
אהה וגם דלקת באוזן
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-פסחחחחחחחחחחח

../images/Emo168.gifעונה

מה שיר השבוע שלכם של קרן-"זאת שבימקומי" מה שיר השבוע שלכם בכללי?"נס"של אמיר פיי גוטמן
בילוי השבוע שלכם-לא היה משהו מיוחד השבוע סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-מאחורי הקלעים של הסרט "ריקוד מסוכן" מאכל השבוע -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אמיר
כייף לי לשמוע את השיר החדש שלו
משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה משהו כזה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הרבה דברים
תמונת השבוע שלי

עונה:

מה שיר השבוע שלכם של קרן? "יותר מידי" מה שיר השבוע שלכם בכללי? "הוא" של מירי מסיקה בילוי השבוע שלכם- סתם להסתובב בקניון סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- השיר שלנו ופוקימון העונה ה10
מאכל השבוע - עוגה עם ריבת חלב
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לא.. משהו שהרס לכם את השבוע? עבודה קשה, אוף נגמר השבוע הנאחס הזה, מחכה לי שבועיים יותר קשים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לא, רק שהוא יעבור כבר... שבת רגועה לכולם!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעונה

מה שיר השבוע שלכם של קרן- עוד יום, זאת שבמקומי מה שיר השבוע שלכם בכללי? מה עוד ביקשת בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אמלי מאכל השבוע - תפוחי אדמה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- להתגבר על דברים משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חופש
נ.ב. קיבלתי צו ראשון

shir828

New member
עונה../images/Emo108.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן? אם אלה החיים, מבול, רכבת באירופה, רצה הביתה
מה שיר השבוע שלכם בכללי? "סאלם עלוקיום בוא תגיד שלום.."
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מרחק נגיעה
מאכל השבוע? אוכל
אמ... שניצל ומרק עוף
(לא ביחד כן?!)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> הנה זה באיזה משחק שהיינו צריכים לשנות את התמונה. אז אני הכנתי..
תראו את האצבע
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- יצאנו לחופש
משהו שהרס לכם את השבוע יום הורים, עבודה למנהלת, עבודה על ספר, עבודת שורשים, תרגיל בספורט(זה היה ממש מעצבן!)
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חופש
ומשהו שאני לא מצפה לו- אורטודנט

Liquid Dreams

New member
ואין לי אף אחד..

מה שיר השבוע שלכם של קרן? אין מה שיר השבוע שלכם בכללי? Angels Fall First-Nightwish ועוד הרבה נייטוויש++ אבל בעיקר זה. בילוי השבוע שלכם- הטיו"ש!!!!
רייצ', מיכלי, אתן יודעות בדיוק
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- איןD: מאכל השבוע - לחמניה עם גבינה, כלומר, מה שהכנתי לי בבקרים של הטיו"ש.++ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] איןP: משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- טיו"ש שבו מדברים עם מש"צים מגניביייים*_____* משהו שהרס לכם את השבוע שהטיו"ש נגמרO: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חופש? לאדעת

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifעונה [:

מה שיר השבוע שלכם של קרן- 'רכבת באירופה'
. מה שיר השבוע שלכם בכללי? 'ממי'- מירי מסיקה. בילוי השבוע שלכם- קניית נייקי. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הש"ש. מאכל השבוע - ופל בלגי עם קצפת
. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ^^ משהו שהרס לכם את השבוע- תרגיל בספורט לצלילי רכבת באירופה S: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מחנה בווינגייט, תפרדו ממני ל-3 ימים [!!].

Nimrod121

New member
הסיכום השבועי והמאוחר שלי../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן- "לרוץ לרוץ" ו"רכבת באירופה". מה שיר השבוע שלכם לא של קרן- Avril Lavigne- Take Me Away. בילוי השבוע שלכם- קניון- סרט- חברים. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "מכוניות" ו"נורביט". סקופ השבוע שלכם- פגשתי מישהי מהפורום של מירי מסיקה במקרה אתמול בקניון. תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- כל מיני דברים ובעיקר העובדה שעכשיו חופשת פסח. משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה דבר כזה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- בשבילי זה השבוע הזה. אז הנה אני אפרט. ביום שני אני אלך לחתונה שכל המשפחה שלי מוזמנת אליה. יום למחרת בסביבות שעות הבוקר המוקדמות נסע לאילת עד יום שבת, נישן במלון ובטח יהיה כיף.

oranitoosh

New member
עונה באיחור...

מה שיר השבוע שלכם של קרן- מבול מה שיר השבוע שלכם בכללי? ילדה שהתבגרה- מירי מסיקה בילוי השבוע שלכם- סרט טוב. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מרחק גיעה! מאכל השבוע - בורגרס בר! חחח.. זה נחמד כשהבית כשר לפסח וצריך לאכול מחוץץ לבית..חחח תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לכו תקליטו באולפן הקלטות! חחח.. חוויה! משהו שהרס לכם את השבוע- ריב .. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- פגישת מחזור של היסודי שלי!

למעלה