סיכום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

Rony 05

New member
מה לא עושים בשביל צ'ורוס!?

כל הזמן אני משגעת את הורים שלי שאני רוצה.... ואז הלכתי עם אבא לטעם העיר, ועשינו סיבוב ולא ראיתי שם צ'ורוס ואז פתאום אני רואה איש בא לזרוק את הקופסא של זה לפחחח ישררר רצתי לשאול אותו מאיפה הוא קנה
ואז הוא אמר לי איפה והלכתי לשם, וכזה תור בשום דוכן לא היה! לא ידעתי שכ"כ הרבה אנשים מכירים את זה ואוהבים... אז חיכיתי שם שעות, ונמחצתי, ממש אבל....ואז בא החוצפן השיכור עושה לי "תזהרו אני שותה מהבירה שלי" והניף את זה למעלה עוד שניה פגע בי.....ואז החוצפן שולח ת'יד מושיט להיא שתביא לו בלי שהוא חיכה דקה בתור......וזאת שהיתה לידי התעצבנה עליו, והוא עוד שניה הרג אותה... בסוף אחרי איזה חצי שעה בתור היא שאלה עם מה אני רוצה ופשוט אמרתי "רק עם מייפל,בלי גלידה בלי כלום , תודה!" שעה עד שהיא זזה שם...מיליון אנשים ורק 2 מוכרות, וכל אחד עם הדרישות שלו, היו אנשים שרצו את כל הסירופים+גלידה מעל+קינמון+סוכר+עוד סירופ...... ולצאת מהתור זה בכלל סיפור..... אבל אבא שלי אמר שהיא הבלונדינית שמשלמים לה אמרה לו שיש חנות של זה באבן גבירול! אז אני עכשיו מחפשת את הכתובת...וואני אלך בקרוב ואווו איזה ארוך יצא!
וזה עוד בלי לספר על מסע החיפושים של הצ'ורוס בספרד...

1shiran1

New member
חחחחחחח חיפשת צ'ורוס בספרד?! ../images/Emo6.gif

שדודה שלי טסה לספרד היא תמיד קונה .. את לא מצאת שם?! ודוגרי, שתי מוכרות על איזה 500 איש שהיו שם
מטורףףף.. ראיתי איזו אחת שהייתה ממגן דוד אדום הסתובב עם שתי קופסאות צ'ורוס אנשים התחילו לשאול איפה היא קנתה.. אוי זה כזה טעיםםםםםם
אני גם לא ממש קלטתי את זה עד שאחותי אמרה לי אז הסתובבתי והסתכלתי .. מכרו באותו דוכן גם וופל בלגי, אבל זה לא מגיע לרמה של צ'ורוס
חחחחחח ממש שרשור סגידה לצ'ורוס נהיה כאן !

1shiran1

New member
אממ ..

מממ זה סוג של עוגייה-סופגנייה כזו אבל בצורת רצועות ארוכות ועבות ... משו טעים

1shiran1

New member
חחחחחחחחחחחחחח חצופה

בפעם הבאה תחלמי שאני תופסת לך את האוכל !!

עונה [[:

שיר השבוע שלכם [של אריק]- לא שמעתי אריק.. שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- פנייך
בילוי השבוע שלכם- ממ היום עם שיראעאעאען בת"א
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא רואה
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא שמעתי.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אבנררררר
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שחפים
משהו שהרס לכם את השבוע- איזה אחד ג'ינג'י כזה
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ממ בינתיים כלום מאכל השבוע: ממ לאדעת
אכלתי יותר מדי
משפט השבוע שלכם: אליהו ענבים
"את דתייה?"
"תעשי פוזה..ועוד אחת..ועכשיו פוזה מכוערת.."
האם פגשתם את אריקהשבוע? אם כן-איך היה? לא..היה מדהים[[:

1shiran1

New member
חחחחח אשכרה אכלת יותר מדי ../images/Emo11.gif

שכחנו ת'נסטייייייייי

I מ י ר ב I

New member
תורי../images/Emo203.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]-בפאב השכונתי שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-מבול-קרן פלס בילוי השבוע שלכם-לא משהו מיוחד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-האלופה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי רדיו השבוע אבל הייתי ביום שני בטעם העיר וראיתי את הדר מרקס משדרת משם. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-חיוך
משהו שהרס לכם את השבוע-סיגי בר חיים נפטרה(האלופה) משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לא משהו מיוחד מאכל השבוע: פיצה משפט השבוע שלכם: חיוך לא עולה כסף אבל שווה זהב האם פגשתם את אריקהשבוע? אם כן-איך היה?לא פגשתי

dcohn

New member
גם אני בכיתי../images/Emo10.gif אם את מדברת על סיגי..

dcohn

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]- ג'וני (זה שיר השבוע שלי כל שבוע) שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- john mayer- your body is a wonderland (מומלץ בחום!!
) בילוי השבוע שלכם- טעם העיר.. פעמיים!! יאמי..
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האלופה... (סיגי מתה!~!!!!) תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגלצ.. השידורים מטעם העיר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- אין.
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- טעם העיר. חבל רק שמי ששומע בעצתי יאלץ לחכות לשנה הבאה כדי ללכת. משהו שהרס לכם את השבוע- שלא הצלחתי את המשחק עם הבתים בוואלה כיף וישבתי עליו שעות.
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- להצליח במגן בלשון. ובבגרות בצרפתית. מאכל השבוע: אצבעות עוף ברוטב פיקנטי. חריף מדי אבל שרדתי. משפט השבוע שלכם: "תראו את זאת שמחופשת לבננה- התפקיד הכי מושפל בטעם העיר חחחח"
האם פגשתם את אריקהשבוע? אם כן-איך היה?- הלואי.

Nimrod121

New member
מסכם את השבוע../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]- כל שירי אלבום הבכורה ("|"). אותו שמעתי השבוע. שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- "בגללך"- גילת הלל. בילוי השבוע שלכם- אתמול נפגשתי עם חברים. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "כוכב נולד 5". זה ממכר. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו- אני בקושי מאזין לרדיו. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לא היה דבר כזה. אך היה שבוע נפלא. משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה דבר כזה. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יום שדה בשל"ח. מאכל השבוע: מסעדה. משפט השבוע שלכם: צבים נושמים דרך התחת (גם). האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? לא ולא.

למעלה