מה לא עושים בשביל צ'ורוס!?
כל הזמן אני משגעת את הורים שלי שאני רוצה.... ואז הלכתי עם אבא לטעם העיר, ועשינו סיבוב ולא ראיתי שם צ'ורוס ואז פתאום אני רואה איש בא לזרוק את הקופסא של זה לפחחח ישררר רצתי לשאול אותו מאיפה הוא קנה
ואז הוא אמר לי איפה והלכתי לשם, וכזה תור בשום דוכן לא היה! לא ידעתי שכ"כ הרבה אנשים מכירים את זה ואוהבים... אז חיכיתי שם שעות, ונמחצתי, ממש אבל....ואז בא החוצפן השיכור עושה לי "תזהרו אני שותה מהבירה שלי" והניף את זה למעלה עוד שניה פגע בי.....ואז החוצפן שולח ת'יד מושיט להיא שתביא לו בלי שהוא חיכה דקה בתור......וזאת שהיתה לידי התעצבנה עליו, והוא עוד שניה הרג אותה... בסוף אחרי איזה חצי שעה בתור היא שאלה עם מה אני רוצה ופשוט אמרתי "רק עם מייפל,בלי גלידה בלי כלום , תודה!" שעה עד שהיא זזה שם...מיליון אנשים ורק 2 מוכרות, וכל אחד עם הדרישות שלו, היו אנשים שרצו את כל הסירופים+גלידה מעל+קינמון+סוכר+עוד סירופ...... ולצאת מהתור זה בכלל סיפור..... אבל אבא שלי אמר שהיא הבלונדינית שמשלמים לה אמרה לו שיש חנות של זה באבן גבירול! אז אני עכשיו מחפשת את הכתובת...וואני אלך בקרוב ואווו איזה ארוך יצא!
וזה עוד בלי לספר על מסע החיפושים של הצ'ורוס בספרד...
כל הזמן אני משגעת את הורים שלי שאני רוצה.... ואז הלכתי עם אבא לטעם העיר, ועשינו סיבוב ולא ראיתי שם צ'ורוס ואז פתאום אני רואה איש בא לזרוק את הקופסא של זה לפחחח ישררר רצתי לשאול אותו מאיפה הוא קנה