סיכום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום השבוע ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של בעז ]- שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה?

bזוהר

New member
עונה

שיר השבוע שלכם [של בעז ]- גם כשאת מגמגמת/אהבת איש הפח/לא אוהב אף אחד/מרגיש כמו שבת (לא הצלחתי לבחור אחד) שיר השבוע שלכם [לא של בעז]-הקול שקורא לי/רונה קינן + tiempo/erreway + אחד מי יודע בילוי השבוע שלכם- סתם יציאות סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- המורדים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- להילחם ולהתמודד משהו שהרס לכם את השבוע- שזה לא יכול להיות אמיתי, ומישהו עם יותר מדי אגו.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הוווווווו...הופעה שאני מחכה לה כבר חודשיים בערך. סוףסוף!!! מאכל השבוע: אוכל סיני
משפט השבוע שלכם: שבדיוק שלמדנו על היטלר בשיעור היסטוריה האורות התחילו להיכבות ולהידלק ואז צעקתי "זה היטלר!!! אנחנו לא ניתן לך לנצח!!!!!!" האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? לא..

לכו להופעה של מאיר בנאי! שווה!

שיר השבוע שלכם [של בעז ]- שמעתי השבוע פעם אחת את כל הדיסק אז כל הדיסק שיר השבוע שלכם [לא של בעז]- השירים של מאיר בנאי מההופעה אתמול בילוי השבוע שלכם- הופעה של מאיר בנאי אתמול בחיפה. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אין תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - רדיו אני לא שומעת, אבל קניתי שלושה אלבומים חדשים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של מאיר וקניית דיסקים משהו שהרס לכם את השבוע- עבודה, עבודה ועוד עבודה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
הייתי אמורה ללכת ל'נפגשים בסיבוב' אבל בסוף לא
מאכל השבוע: עלי גפן ממולאים באורז משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? לא, ולא כדאי לפגוש את בעז כל שבוע. אני די מרוצה מזה שאני לא בהופעה שלו כל שבוע. הייתי משתגעת אם הייתי הולכת להופעה שלו כל שבוע..... וגם אם הייתי כן הולכת, מה זאת אומרת איך היה? הייתי כותבת בסיקור שלי איך היה. ותשובתי בקצרה יותר- לא פגשתי את בעז השבוע

אושRתי

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של בעז ]- כל השבוע מרגיש כמו שבת שיר השבוע שלכם [לא של בעז]-אל תאמיני- איה כורם בילוי השבוע שלכם-הופעה של איתי פרל סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הישרדות/אבודים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של איתי פרל- מומלץ מאוד !! משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: מג`דרה משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה?

ZoHaRoT

New member
עונה../images/Emo20.gif

שיר השבוע שלכם [של בעז ]- הקליטה שיר השבוע שלכם [לא של בעז]-הממ.. גלעד שגב- ציפורים. בילוי השבוע שלכם- - סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- - תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- - משהו שהרס לכם את השבוע- - משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- רק דברים טבים. מאכל השבוע: פוקאצ'ה שאחותי ואני הכנו... יאמ
משפט השבוע שלכם: "מתחרה עם הרוח ומגיע לאן שרוצה, הזמן בשבילי יחכה." האם פגשתם את בעז השבוע? אם כן-איך היה? לא :(

למעלה