סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]-
שיר השבוע שלכם [לא של איה]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:

שונצצ

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]-אומנם לא שמעתי אותו אבל הוא התנגן לי בראש כל השבוע - פיטר פן שיר השבוע שלכם [לא של איה]- עכשיו אתה חוזר בחזרה בילוי השבוע שלכם- שביתה.. קניניונים בעיקר סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- נמלטים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
ואללה לא שמעתי רדיו בכלל השבוע תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- יום שלם עם הפשוש הקטן שלי (הבן דוד השני שלי) משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה כזה דבר... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הפולנים באים!
מאכל השבוע: פסטה
משפט השבוע שלכם: "שיר מה לקחת?" - אחרי שהתחרפנתי במסיבה אתמול...

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של איה]-פיטר פן שיר השבוע שלכם [לא של איה]-עברי לידר ,איתי מים מתחת לגשר,אפילו לא אני בילוי השבוע שלכם-הופעה של איתי בבארבי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-ליאור שלין תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גל"צ הופעה חלק א של עברי לידר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של איתי משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אולי אני הולכת למשחק כדורסל אם יסתדר מאכל השבוע: סלט עוף\איס פסיפלורה משפט השבוע שלכם: פניך\יעל נחשון את וותרת על אהבה מאז עברה שנה שלא הבטת לאחור הולכת לבדך בעיר ,ומקבצת נדבות,מסתפקת ברומן זעיר כי מפחדת לקוות...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעונה

שיר השבוע שלכם [של איה]- לוליטה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- אם זאת האהבה שלך, נובמבר בילוי השבוע שלכם- הופעה של מירי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- עדי אשכנזי תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של מירי משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שום דבר מיוחד מאכל השבוע: אכלתי משהו טעים היום אצל סבתא משפט השבוע שלכם: "המשוררת ק.פלס"

../images/Emo99.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]- אל תאמיני/פיטר פן/אימא...סליחה - קשה לי לבחור אחד
שיר השבוע שלכם [לא של איה]-חם לי בלב בילוי השבוע שלכם-הופעות...עוד כמה שעות עוד אחת
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הלהקה...ראיתי היום בצהריים
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הבן זוג שלי
משהו שהרס לכם את השבוע-ללמוד על מחקר כמותי
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של מירי
מאכל השבוע: אורז טעים משפט השבוע שלכם: אני פינקי

למעלה