סיכום השבוע שלכם:]

סיכום השבוע שלכם:]

מי שרוצה מוזמן לענות שבת שלום סופשבוע נעים לכולם וחג פסח שמח
שיר השבוע שלך?
סרט השבוע שלך?
תכנית/סדרת השבוע שלך?
משפט השבוע שלך?
מה עשה לך את השבוע?
מה הרס לך את השבוע?
תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?
ולשאלת השבוע:האם תרצה או תרצי להיות זמר/ת?

עונה../images/Emo210.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלך?Hurt - Christina Aguilera
סרט השבוע שלך?לא ראיתי סרטים השבוע
תכנית/סדרת השבוע שלך?השיר שלנו
משפט השבוע שלך?"אני לא שומעת!-ר-ק-י-עות"
ועוד כל מיני משפטי גדנ"ע
מה עשה לך את השבוע?הגדנ"ע! היה כ"כ כיף
פלוגה ב' שליטה
מה הרס לך את השבוע?אממ.. שחבר ממש טוב שלי לא מדבר איתי
תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?אני מקבלת תעודת זהות
ולשאלת השבוע:האם תרצה או תרצי להיות זמר/ת?זמרת? לא ממש... למרות שתמיד אומרים לי שיש לי קול יפה. היה לי שובע פשוט מעולה
מקווה שיהיה ככה גם בשבוע הבא...
שבת שלום לכולם

עידית23

New member
השבוע שלי.

שיר השבוע שלך? אין כזה.. סרט השבוע שלך? אין כזה.. תכנית/סדרת השבוע שלך? מרחק נגיעה. משפט השבוע שלך? אין כזה.. מה עשה לך את השבוע? שפגשתי את עדי כהן והייתי איתה שעה שלמה.. מה הרס לך את השבוע? שהייתי חולה קצת ומזג האויר תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא? להירשם ללימודים שאני כל כך רוצה כבר ולשאלת השבוע:האם תרצה או תרצי להיות זמר/ת? לאא

RoCkEr BoY

New member
../images/Emo26.gifעונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלך? בחולצת פסים דקה-עברי לידר סרט השבוע שלך?
תכנית/סדרת השבוע שלך? יאיר לפיד,מסודרים,נולד לרקוד,השיר שלנו. משפט השבוע שלך? מה עשה לך את השבוע? פגשתי את נינט
מה הרס לך את השבוע?
תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? לאדע ולשאלת השבוע:האם תרצה או תרצי להיות זמר/ת? לא

t o m k a

New member
עונה

שיר השבוע שלך? יאיר הבוקר של שירה גבריאלוב. סרט השבוע שלך? ארמגדון תכנית/סדרת השבוע שלך? הישראלים. גיא פינס. השמיניה שידורים חוזרים. משפט השבוע שלך? די יקרץ מה עשה לך את השבוע? שגיליתי איזה חברות טובות יש לי :) מה הרס לך את השבוע? שגיליתי שיש לי 40 בערבית בתעודה תמונה שעשתה לך את השבוע? אין למה את/ה מחכה בשבוע הבא? כאילו.. פאקינג תאילנדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד !!!! ((((((:) ולשאלת השבוע:האם תרצה או תרצי להיות זמר/ת? ממש לא חחח

n o g n o g

New member
שלי......../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלך? Dont Stop me now הגירסה של מקפלי. סרט השבוע שלך? NO EXIT.. ראיתי אותו שוב. תכנית/סדרת השבוע שלך? חברים
משפט השבוע שלך? אין.. מה עשה לך את השבוע? השביתה!!
מה הרס לך את השבוע? אין.. תמונה שעשתה לך את השבוע? אין.. למה את/ה מחכה בשבוע הבא? ליום שני, אני הולכת לבחור מקצועות להרחבה בשנה הבאה..אין לי מושג מה אני לוקחת
נראה לי ביולוגיה וכימיה או ביולוגיה וערבית. ולשאלת השבוע:האם תרצה או תרצי להיות זמר/ת? אני לא יודעת לשיר כ"כ..

randu

New member
בתקווה שמישהו יקרא../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלך?"miss you love" של מאריה מאנה.
סרט השבוע שלך?לא ראיתי שום סרט השבוע.
תכנית/סדרת השבוע שלך?גם טלוויזיה בקושי ראיתי
אני משער שיאיר לפיד או משהו..
משפט השבוע שלך?
"...You sing a sad song just to turn it around..."
מה עשה לך את השבוע?יומולדת של אבא
,עד 120 שנה של אושר,עושר,בריאות והצלחה-בעזרת השם. אמן.
ועל האש.
מה הרס לך את השבוע?שהייתי צריך לקום היום ב-7
תמונה שעשתה לך את השבוע?
ידידה שלי ציירה. זה אומנם מוגזם,אבל תודו שזה חמוד. למה את/ה מחכה בשבוע הבא?בע"ה-לסיים עם המיצ"ב הזה,ועם העבודת-חקר שהתעכבה עוד קצת.
ולשאלת השבוע:האם תרצה או תרצי להיות זמר/ת?מאוד
אני עדיין מתלבט..להיות שחקן או מוסיקאי?

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifעוונה ;]

שיר השבוע שלך? החדש של גוון סטפני, שכחתי את שמו
. סרט השבוע שלך? לילה מוטרף במוזיאון
. תכנית/סדרת השבוע שלך? מסודרים, מועדון לילה. משפט השבוע שלך? אמ.. אין. מה עשה לך את השבוע? שעוד מעט פסח.. , ושקנינו מצות
חולה על מצות
. מה הרס לך את השבוע? לא משהו מיוחד
. תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? טיול ותעודות! ולשאלת השבוע:האם תרצה או תרצי להיות זמר/ת? יש לי קול חמוד
, אבל לא ;]

0ליוש0

New member
עונהה:]]

שיר השבוע שלך?I dont wanna miss a thing-Aerosmith סרט השבוע שלך?אין תכנית/סדרת השבוע שלך?מסודרים
משפט השבוע שלך?זה ציפוריםםםםםםםםם[עזבו חח] מה עשה לך את השבוע?שומדבר מיוחד סתם שבוע מעפן חחחח מה הרס לך את השבוע?כל המבחנים האלה
תמונה שעשתה לך את השבוע?- למה את/ה מחכה בשבוע הבא?סוף סוף יהיה חופש ולשאלת השבוע:האם תרצה או תרצי להיות זמר/ת?עם הקול שלי? נראלי העולם לא רוצה בזה יותר ממני אפילו חחחחחחחחח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה

שיר השבוע שלך?פייב קולורס אין הר האיר של מקפליי סרט השבוע שלך?אבא בא-לגן תכנית/סדרת השבוע שלך?חברים
משפט השבוע שלך?אין מה עשה לך את השבוע?יום חמישי היום בריאות, ושהשלמתי עם חברה טובה שלי מה הרס לך את השבוע?שהפסדנו במשחק :\ תמונה שעשתה לך את השבוע?אין למה את/ה מחכה בשבוע הבא?הממ לאיודעת. לשומדבר ת'כלס. אולי לסיור ולשאלת השבוע:האם תרצה או תרצי להיות זמר/ת?לא, אני די גרועה בזה XD הודגש באמצעות מדגישומטיק

liza k

New member
עונהה:]../images/Emo215.gif

שיר השבוע שלך? אממ.. מרגיש-אמיר פיי גוטמן ורוצה בנים סרט השבוע שלך? אין תכנית/סדרת השבוע שלך? שבוע שלם לא ראיתי טלוויזיה! חח הטלוויזיה נפטרה
משפט השבוע שלך? אממ אין מה עשה לך את השבוע? אממ לאדעת.. מה הרס לך את השבוע? 543780834 מבחנים תמונה שעשתה לך את השבוע? אין למה את/ה מחכה בשבוע הבא? אמ לאדעת ולשאלת השבוע:האם תרצה או תרצי להיות זמר/ת? אממ.. לא נראלי

daphnef

New member
עוננה../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלך? אממ.. what goes around של ג'סטין סרט השבוע שלך? נורביט-למרות שהוא לא משו... תכנית/סדרת השבוע שלך? אמממממממ..... האלופה חחחח משפט השבוע שלך? אין
מה עשה לך את השבוע? קניתי בגדים! מה הרס לך את השבוע? שלחלק היו שביתה ולנו לא היה!!!! תמונה שעשתה לך את השבוע? אין.. למה את/ה מחכה בשבוע הבא? לטיול שנתי!
ולשאלת השבוע:האם תרצה או תרצי להיות זמר/ת? לא..חח

למעלה