סיכום השבוע שלכם!

esterosh

New member
מיתר סרקתי את כל הכתבה של את

ושמתי את כל התמונות מהכתבה... תסתכלי בשירשור של תמונות וכתבות... יש שם גם תמונות מעיתונים אחרים...

esterosh

New member
../images/Emo13.gifעונה לעצמי

שיר השבוע שלך?Aerosmith - I Dont Wanna Miss a Thing סרט השבוע שלך? אין, לא ראיתי , חוץ מנו אקזיט חלק 2 ש"ח תכנית/סדרת השבוע שלך? מועדון לילה (יום שבת) מועדון לילה מועדון לילה חחחחח ויש עוד תוכניות אבל אני ארד שורה כדי לתת למועדון לילה את הכבוד. ארץ נהדרת היו ממש מצחיקים,אקזיט באסף הראל כי זה נוסטלגי חחח,וכמובן טב"ע מעכשיו גם בוי או די ועדיין לא נמאס חחח משפט השבוע שלך? נכון עפר, זה לא הגיוני. גם כוכב וגם ענו. גם צעיר וגם בוגר. גם יפה וגם פיקח כמו שד. גם שלפן וגם עמוק ורגיש. משהו באמת לא הגיוני מה עשה לך את השבוע? היה אחלה שבוע,מצחיק ביותר... הימים שעשו מלי את השבוע :שבת,שישי ושוב שבת...והכתבה של עפר מאת והסרטון של הילדה שראתה את עפר...בכלל שבוע סבבה... מה הרס לך את השבוע?לא משהו מיוחד היה כמה דברים מעצבנים..אבל כנראה שלא מספיק... תמונה שעשתה לך את השבוע? זאת....
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? אין משהו מיוחד אבל גיא פינס מתחיל אז זה נחמד... ולשאלת השבוע: קיץ, חורף, סתיו או אביב, או במילים אחרות , איזה עונה אתם הכי אוהבים?חורף,בעיקר בגלל הפוך חחח

עונה- וד"א אסתי- כנסי שניה

את ממש גדולה, אני רואה מה את עושה בפורום הזה והכל, ואין עליך, אין ספק שכולם פה לא מטילים צל של ספק בהיותך אדומה. שבוע חורפי במיוחד.... בלה בלה בלה מי שרוצה שיענה. סוף שבוע נעים וחמים (עם פוך ותנור חחח) שיר השבוע שלך? שים ת'ראש על דיונה סרט השבוע שלך? אממ נו אקזיט והטינה 2 תכנית/סדרת השבוע שלך? מועדון לילה... וגם CSI משפט השבוע שלך? אין לי מה עשה לך את השבוע? הרבה דברים, החברים שלי בעיקר... והנאות, בילויים... מה הרס לך את השבוע? מריבות.. עם אנשים שיקרים לי.... סיוטים שמשפיעים עלי.... תמונה שעשתה לך את השבוע? אין למה את/ה מחכה בשבוע הבא? ל... אממממ אין משו ספציפי... אני יכולה להגיד למה אני לא מחכה, וזה למתכונת במתמטיקה ולשאלת השבוע: קיץ, חורף, סתיו או אביב, או במילים אחרות , איזה עונה אתם הכי אוהבים? קיץ בחורף וחורף בקיץ

esterosh

New member
../images/Emo9.gifתודה רבה! ../images/Emo13.gif

זה מאוד מחמיא לי לקבל את כל הפירגונים האלה וזה רק נותן חשק להמשיך ולעשות עוד...בכלל זה פורום מדהים...ואני מאוד שמחה שהפעם הרבה הגיבו וענו על השאלון.תמשיכו ...

esterosh

New member
חחחח תודה!

ובהצלחה במתכונת במתמטיקה מקווה שילך לך טוב!

למעלה