סיכום השבוע שלכם!

esterosh

New member
סיכום השבוע שלכם!

שבוע חורפי במיוחד.... בלה בלה בלה מי שרוצה שיענה. סוף שבוע נעים וחמים (עם פוך ותנור חחח) שיר השבוע שלך? סרט השבוע שלך? תכנית/סדרת השבוע שלך? משפט השבוע שלך? מה עשה לך את השבוע? מה הרס לך את השבוע? תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא? ולשאלת השבוע: קיץ, חורף, סתיו או אביב, או במילים אחרות , איזה עונה אתם הכי אוהבים?

מ א י י ק

New member
עונה =]../images/Emo19.gif

שיר השבוע שלך? Nirvana - Rape Me
סרט השבוע שלך? נמר דרקון
תכנית/סדרת השבוע שלך? אין משהו ספציפי
משפט השבוע שלך? אין.
מה עשה לך את השבוע? כלום
מה הרס לך את השבוע? כלום
תמונה שעשתה לך את השבוע? אין
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? כלום
ולשאלת השבוע: קיץ, חורף, סתיו או אביב, או במילים אחרות , איזה עונה אתם הכי אוהבים? קיץ
למרות שחם

0ליוש0

New member
עונההה:]

שיר השבוע שלך?איןמשו ספציפי סרט השבוע שלך?לא ראיתי סרטים חחחחח תכנית/סדרת השבוע שלך?מועדון לילה ונולד לרקוד:] משפט השבוע שלך?אם יש לך חלום אל תיתן לו ללכת:] מה עשה לך את השבוע?שאתמול ביטלו לי מתמטיקה וקיבלתי 100 [!!!!!] בפיסיקה חחחחחחחחחח סתם לא היה משו מיוחד השבוע:] מה הרס לך את השבוע?לא משו מיוחד כרגיל מבחנים שיעורים ובלע חחחח תמונה שעשתה לך את השבוע?אין למה את/ה מחכה בשבוע הבא?יומווווווווולדת
ולשאלת השבוע: קיץ, חורף, סתיו או אביב, או במילים אחרות , איזה עונה אתם הכי אוהבים?ק-י-ץ

../images/Emo187.gifאני:]]]

שיר השבוע שלך?אין בדיוק:/ סרט השבוע שלך?בינתיים אין..יכול להיות אני רואה היום או מחר סטפ אפ:D תכנית/סדרת השבוע שלך?השיר שלנו
משפט השבוע שלך?זה לא משפט-זו מילה.."משה"
מה עשה לך את השבוע?התחלנו אתמול בעשר ובגלל זה התבטל לנו המבחן במחשבים
מה הרס לך את השבוע?הבוחן במחשבים
תמונה שעשתה לך את השבוע?-- למה את/ה מחכה בשבוע הבא?אין לי מושג.. ולשאלת השבוע: קיץ, חורף, סתיו או אביב, או במילים אחרות , איזה עונה אתם הכי אוהבים:מתחלף כל הזמן

עוונההה=]

שיר השבוע שלך?SOS סרט השבוע שלך??לא ראיתי סרטים:[ תכנית/סדרת השבוע שלך?נולד לרקוד,בלתי נתפס,מועדון לילה,ארץ נהדרת..ועוד הרבה...חחח משפט השבוע שלך??איןןן..:\ מה עשה לך את השבוע?שהתבטל לי מבחן בתנ''ך.. מה הרס לך את השבוע??שהתחיל להיות לייי שפעתת וסבלתיי נוראא
תמונה שעשתה לך את השבועע??קבלווו...
למה אתה מחכה בשבוע הבא?שני בת מצוות לחברות שליי.. ולשאלה השבוע:קיץ,חורף,סתיו או אביב?סתיו,או במילים אחרות איזה עונה אתם הכי אוהבים?קייץץץ

liza k

New member
עונה../images/Emo215.gif

שיר השבוע שלך? צועקים על אהבה סרט השבוע שלך? אין תכנית/סדרת השבוע שלך? נו אקזיט משפט השבוע שלך? "אני רוצה דוריטוס בטעם *משהו* ב.." עזבו
מה עשה לך את השבוע? אין משהו מיוחד מה הרס לך את השבוע? 57 בהיסטוריה.. מורה ז*נ* תמונה שעשתה לך את השבוע? אין למה את/ה מחכה בשבוע הבא? אין משהו מיוחד ולשאלת השבוע: קיץ, חורף, סתיו או אביב, או במילים אחרות , איזה עונה אתם הכי אוהבים? קיץ
ואביב כי יומולדת

מיתרוש5

New member
עונה..

שיר השבוע שלך? אין... סרט השבוע שלך? 'בקול גדל' (למרות שפספסתי..) תכנית/סדרת השבוע שלך? מועדון לילה של מחר.. יהיה קורעעעע...
משפט השבוע שלך? מישהי חכמה אמרה לי.. "את לא צריכה להכינס לדיכאון מכל ילדה... מי שבאמת אוהב אותך לא יפגע בך תזכרי את זה..." מה עשה לך את השבוע? אתמול בבצפר שישגענו את נינט...
מה הרס לך את השבוע? היום קצת...
תמונה שעשתה לך את השבוע? ----> למה את/ה מחכה בשבוע הבא? לראות אולי את עפר (כמו שליוש אומרת "זה יקרה בזמן הנכון.." ולשאלת השבוע: קיץ, חורף, סתיו או אביב, או במילים אחרות , איזה עונה אתם הכי אוהבים? אביב נראה לי.. כי בחורף אני אוהבת קיץ ובקיץ חורף אז או אביב אי חורף...

esterosh

New member
מצחיק אותי שאת אוהבת

תוכנית שלא ראית חחחחחחחחח אבל במצב הזה זה מובן חחחח

esterosh

New member
אני מקווה שירגיעו את

טובל'ה לפני,אחרת יהיה לה פרצוף כמו לילדה מהסרטון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

ואולי זאת היא מהסרטון? היא פשוט חזרה במכונת זמן אל תתייחסו השעה משפיעה

esterosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל טובלה יותר בהירה ממנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק המחשבה הזאת מצחיקה אותי חחחחחחחחחחחח

0ליוש0

New member
יש לזה הסבר פשוט...

היא הרי עמדה הרבה זמן ליד המכונת פופקורן והיא השתזפה טיפה
וגם המכונת זמן לא מושלמת עדיין!

esterosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם דמיון כזה מפותח את מתבזבזת חחחחחחחחחחחחחחחחח ואני אכין לך משהו מחר.... בהקשר הזה חחחחחח

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

מה אני אמורה לעשות אם זה לכתוב סיפורי פופקורן על טובהלה
? מה תכיני??חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מיתרוש5

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אבל אם היא תיגע בו אני לא ייודעת מה אנ ייעשה לה...
כדאי להרחיק אותי מהמסך... יאללה עפתי..מואההההההההההההההההההההההה..

0ליוש0

New member
מה תעשי לה?חחחחחחחח../images/Emo6.gif

אם תשברי את המסך לא תכולי לראות את עפר

מיתרוש5

New member
אוי נכון..

אני חשבתי שאם אני אשבור את הטלוויזיה אז אני אצליח להיכנס לתוכה ולראות את עפר... אבל את צודקת...

למעלה