סיכום השבוע שלי

סיכום השבוע שלי

סיכום השבוע, אז ככה, צבעו אותי בכחול, ואני מהר מנצל את ההזדמנות לפני שימחקו אותי. אז מה היה לנו? ראשית, והכי חשוב, אנחנו עדיין מחכים לאדם, שיחזור בשלום ונוכל סוף סוף להחליף את ה"טאג ליין" היתה לנו שיחה ארוכה בעיניני מין ואם מותר לדבר על זה, בשרשור שפתחה מחפשת דרך. והיה מפגש בירושלים, ראינו "פנים חדשות" של אנשים שכבר מזמן רצינו להכיר, ויש לזה כמובן טעם של עוד.. ואכן כבר מדברים על המפגש הבא. כמו בכל שבוע יש לנו כמה וכמה מצטרפים חדשים, ברגל ימין ברגל שמאל, העיקר שהם איתנו. ברכות לכל אלו שעדיין חווים את "הפעם הראשונה" ובעיקר גל-נעים, בהצלחה בכל הענינים ! נפרדנו ממאיה, ביי ביי מאיה! ברוכה הבאה סבתא קים, שמיד התחילה לחלק נשיקות! חיקה לא להידחף! יש תור! השרשור הכי ארוך, והכי מרגיז השבוע היה בנושא הדילוגים, אבל הוא שרשור מאוד חשוב ולא מיותר, מעין: "דע מאין באת..." כיפק לדידית שהלכה לחתונה, כמו שהיא !!! יוחזר "כי ככה בא לי" לחתימה ! והודעת השבוע שייכת לליאור כמובן. >אתאיסט שואל את עצמו, כמה תגובות יהיו לסיכום השבוע הזה<

adam222

New member
hi, I Love´d it ../images/Emo13.gif

* cool that u r blue... MZL"T I Will b back soon, sunday~monday Hope that every body is OK bcz of the terror atc´k MISS YOU ALL SO MUCH p.s. WELCOME to all the new-one´s

adam222

New member
10x../images/Emo9.gif

10x=thank´s enjoy this week-end, I will B in NYC, until the end of the week-end I will start packing my shit (or not) and find the way to get my ass to JFK @ the time to take my flight to the UK & there take my flight to Tel-Aviv... so I hope i will finish it in one piece, see you later. LOVE A

מני3

New member
אדם -אל תשכח להוריד את המוסטש

אחרת יעכבו אותך ולא תספיק להגיע למפגש בזמן

adam222

New member
לא עיכבו ולא בטיח, ואני אהיה במפגש.

G.O.D

New member
אחי, צבעו אותך בכחול...

אז צבעת את כל ההודעה בכחול?

טוב

New member
../images/Emo45.gif אהבתי ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

יוכחל אתאיסט בכל סוף שבוע!

אתאיסט בכחול!../images/Emo12.gif

יום וחצי אני לא נמצאת וכבר עושים פה מהפכים... אז קודם כל : תתחדש על הלבוש החדש, מקווה שהוא נוח ונעים. הסיכום: חביב ביותר. (הוא רק מדגיש את דלות החומר השבוע, משום מה). <מיכלי לא מנסה להגיד דברים חשובים ,כי אין לה.>

ברכותי על הצבע הכחול!

(ואיזה כיף לי שאני בשחור...) לא כל כך השתתפתי בפעילויות השבוע ולכן אין לי מה להגיב על סיכום השבוע. אני מאחלת לך שתהנה מהצבע הכחול ושלא תתעייף יותר מידי במחיקת הטרולים למיניהם שלא מתייאשים לעולם...

למעלה