משחק קלפים חביב.
המטרה זה להביס את רומא, אבל אם לא מצליחים אז מי שיש לו את הכי הרבה קלפים מסוג מסוים מנצח. הבן שלי הלך על הטקטיקה השניה ולכן מתחילת המשחק עזר לרומא. למזלו בשלושת הקלפים הנסתרים של רומא שנפתחים בסוף המשחק היו שני קלפים שניצחו לו את המשחק. משחק חביב מאוד, לא ארוך (45 דקות בשלושה שחקנים, אני לא חושב שזה ממש משתנה ב-4 כי יש פחות סיבובים)
הגיעו משתתפים מהפעם הקודמת וגם נוספים
היינו עשרה
התפצלנו לשני שולחנות ויכולתי להיות פחות 'אחראית'
ממש נהנתי
הגיע זוג שמשחק דומיניון כך שפתחנו את ההרחבה של סיסייד ואורן וגיל שיחקו איתם
אנחנו הולכים על משחקים קלים יחסית
שוחקו :
צופן דה וינצ'י,
קלאוד 9,
אינקה גולד,
דיקסיט,
דומיניון
והיתה גם פינת ששבש [ישראלים בחו"ל,,,]
משחק שני.
במשחק ראשון (שבוע שעבר) לא מספיק הבנו את הכללים.
אתמול היה כבר ממש מענין, אם כי הפסקנו במחצית
בגלל שהיינו צריכים לפנות את השולחן.
משחק מענין ושונה ממה שהיה לי עד כה.
נראה לי מורכב לשחקנים אצלי (10 +-), אז מתלבטת אם להשאירו אצלינו.
אחד השחקנים התיש אותי עם הAP... פעם ראשונה שחוויתי את זה
השבוע שעבר היה עדיין בסימן התינוק הבכיין אבל בכ"ז הצלחתי להשתעשע:
- כמה משחקי INNOVATION אונליין, משחק מאד כיפי אם כי כאוטי - אבל המשחק אונליין משפר מאד את החוויה כי קל יותר לעקוב אחרי כל האפקטים
- ב 3 שיחקתי את THURN & TAXIS שכמו תמיד הוא מאד חביב
- כנ"ל EIGHT MINUTES EMPIRE שאמנם לקח 20 דקות אבל היה מאד חביב
- כנ"ל COLORETTO שאין צורך להציג
- כמו כן עסקתי בעיצוב, חיתוך וקיפול של כל מיני פרוייקטים
-- סט קלפי HANABI
-- סט קופסאות ל SUMMONER WARS
-- סט קופסאות ל MAGE KNIGHT
שני משחקים ראשונים ב Glory to Rome החדש שלי (אלוהים אדירים, איזו איכות נמוכה של קלפים ואיזה ארט מכוער!) שהתקבל יפה בקבוצה, למרות כל הטעויות המטופשות שעשינו במשחקים האלה. למדנו להבא, ואני חושב שהמשחק יתפוס.
מלבד זאת, שני משחקים ראשונים עם Cosmic Conflict, אחת ההרחבות של Cosmic Encounter. יכולות מצחיקות חדשות (כמו ה Trickster שיכול להחליף היתקלויות בהטלת מטבע או The Claw שיכול לגנוב כוכבים משחקנים אחרים) וחבילת אירועים שנשלפים מדי פעם הופכות את המשחק לאפילו יותר משעשע משהיה קודם.
המשחק הגיע אליי בלי חוברת הוראות ועם קלפים שרוטים ועתירי בעיות בהדפסה. יום אחרי שקיבלתי את המשחק, GREEN KNIGHT שלחו אליי עוד עותק בתור פיצוי... איזו הפקה מביכה!
ותודה, אבל אני לא טורח להסליב את המשחק הזה, מקסימום אדפיס לעצמי את הקלפים מחדש ברמה גבוהה יותר