החתולה במגפים
New member
סיכום השבוע שהיה../images/Emo54.gif
אמנם קצת באיחור, אבל תסלחו לי, נכון?!?!
דבר ראשון אני רוצה לאחל ברוך המצטרף לבן, הצלע השישית במאפיה, ברוך הבא
הילולה שלנו חטפה שבץ קל כאשר הודיעו לה שהיא מיועדת להתגייס שבוע הבא, אבל חששותיה התבדו תוך זמן קצר, צבא טיפש...והיא תתגייס רק בעוד חודש וחצי לתפקיד "מפעילת מערכות מחשב", או בקיצור- להתעסק עם יצירת משתמשים חדשים וסיסמאות לחיילים....שיהיה בהצלחה חומד
בסיבוב ה-3 של החוליה החלשה ירד הסרט "בוב רוברטס". לא נראה לי שיש פה מישהו שראה אותו בכלל, אולי זו הסיבה היחידה שהוא ירד, ולגבי סיבוב 4- מסתמנת מגמת העפה של "רומיאו ויוליה". כל מי שלא נתן את קולו- זה הזמן
קבלו את החוזרות בתשובה יובל ושניש, חסרתן לנו עד מאוד, המ.....לפחות לאלו מבינינו שלא עד כדי כך צעירים כדי לא להכירכן
התגעגעתי
נטע מנהיגה פינת שאלון קצר שבועית, פינה חמודה בה אתם מוזמנים לספר על השבוע שהיה, שיהיה וסתם מה שקורה ועובר עליכם. השבוע נטע נשללה מהזכות לשאלון, ועדי גנבה לה את השאלון...
מה הסטייה שלכם
רבות מכן מעדיפות סלאשים, מורגן בייר העניקה לנו הצצה לעולמה המעוות של סנייפ\הארי, אני מאידך מעדיפה את דראקו\הרמיוני. אביגיל חגגה השבוע את יום הולדתה ה-20 אם סניליותי אינה מטעני, מזל טוב כפע עליך
הדלקנו נר ביחד לזכר יצחק רבין ז"ל
, איש יקר ואהוב שבשילי תמיד יסמל את השלום. למי מביניכם שהיו בעצרת- כל הכבוד. והגלגל מסתובב, וכמה שהוא קטן....ענבל הראתה לנו ציור מבדר של רדקליף.....נחשו מי יצר אותו? לא אחרת מאשר מנהלתנו היקרה, שדאגה לעדכן אותנו בשלל יצירות מופת
הפורום על המפה
ואם לא על המפה אז לפחות בעמוד הבית של תפוז, שהציבו את שאלתה של הילה מה היינו עושים אם מפורסם שאנו מעריצים מתגלה ....לא מה שחשבנו שהוא. השאלה גררה תגובות מפורומיסטים רבים, ואנחנו גאים בהילולה שהחליטה להגמל מלא אחר מאשר....טל פרידמן. בהצלחה עם זה
וזה השבוע שהיה, ואני מצטערת אם נטשתי קצת, אבל לא הייתי בבית, ולשם הפרוטוקול, השבוע יהיה אותו דבר בסופ"ש, אז לא לדאוג לי, אני לא עוזבת ולא שוכחת. שיהיה לכולם שבוע פנאאאאאאאאאאאאאן
מאיה
אמנם קצת באיחור, אבל תסלחו לי, נכון?!?!