סיכום השבוע שהיה

סיכום השבוע שהיה../images/Emo54.gif

אמנם קצת באיחור, אבל תסלחו לי, נכון?!?!
דבר ראשון אני רוצה לאחל ברוך המצטרף לבן, הצלע השישית במאפיה, ברוך הבא
הילולה שלנו חטפה שבץ קל כאשר הודיעו לה שהיא מיועדת להתגייס שבוע הבא, אבל חששותיה התבדו תוך זמן קצר, צבא טיפש...והיא תתגייס רק בעוד חודש וחצי לתפקיד "מפעילת מערכות מחשב", או בקיצור- להתעסק עם יצירת משתמשים חדשים וסיסמאות לחיילים....שיהיה בהצלחה חומד
בסיבוב ה-3 של החוליה החלשה ירד הסרט "בוב רוברטס". לא נראה לי שיש פה מישהו שראה אותו בכלל, אולי זו הסיבה היחידה שהוא ירד, ולגבי סיבוב 4- מסתמנת מגמת העפה של "רומיאו ויוליה". כל מי שלא נתן את קולו- זה הזמן
קבלו את החוזרות בתשובה יובל ושניש, חסרתן לנו עד מאוד, המ.....לפחות לאלו מבינינו שלא עד כדי כך צעירים כדי לא להכירכן
התגעגעתי
נטע מנהיגה פינת שאלון קצר שבועית, פינה חמודה בה אתם מוזמנים לספר על השבוע שהיה, שיהיה וסתם מה שקורה ועובר עליכם. השבוע נטע נשללה מהזכות לשאלון, ועדי גנבה לה את השאלון...
מה הסטייה שלכם
רבות מכן מעדיפות סלאשים, מורגן בייר העניקה לנו הצצה לעולמה המעוות של סנייפ\הארי, אני מאידך מעדיפה את דראקו\הרמיוני. אביגיל חגגה השבוע את יום הולדתה ה-20 אם סניליותי אינה מטעני, מזל טוב כפע עליך
הדלקנו נר ביחד לזכר יצחק רבין ז"ל
, איש יקר ואהוב שבשילי תמיד יסמל את השלום. למי מביניכם שהיו בעצרת- כל הכבוד. והגלגל מסתובב, וכמה שהוא קטן....ענבל הראתה לנו ציור מבדר של רדקליף.....נחשו מי יצר אותו? לא אחרת מאשר מנהלתנו היקרה, שדאגה לעדכן אותנו בשלל יצירות מופת
הפורום על המפה
ואם לא על המפה אז לפחות בעמוד הבית של תפוז, שהציבו את שאלתה של הילה מה היינו עושים אם מפורסם שאנו מעריצים מתגלה ....לא מה שחשבנו שהוא. השאלה גררה תגובות מפורומיסטים רבים, ואנחנו גאים בהילולה שהחליטה להגמל מלא אחר מאשר....טל פרידמן. בהצלחה עם זה
וזה השבוע שהיה, ואני מצטערת אם נטשתי קצת, אבל לא הייתי בבית, ולשם הפרוטוקול, השבוע יהיה אותו דבר בסופ"ש, אז לא לדאוג לי, אני לא עוזבת ולא שוכחת. שיהיה לכולם שבוע פנאאאאאאאאאאאאאן
מאיה

DARK ANGEL14

New member
אוווו סיכום מרגש../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

המפ אבל שכחת לומר מי יהיה המתוחקר השבועי
אוף אז ככה תעלמי לכל סופשבוע

DARK ANGEL14

New member
וואוו, כבוד../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

אוקיי אז המתוחקרת השבועית היא לא אחרת מענבל שאלות בהמשך

inbal145

New member
אני?../images/Emo12.gif

ומאיה-כל הכבוד על ההשקעה
^^ גם הדגשת אותי הפעם
הפורום אכן על המפה
יאי

מלאכית16

New member
אני כל כך גאה בנוווו...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

פשוט לא ייאמן...בשנתיים הכללל קרה... מה שמזכיר לי שעוד מעט יש לנו יומולדת שנתיים (אם אני לא טועה
)

חיחיחי... איזה חמודה!

רק שהסטייה שלי זה... אהמ... סנייפ/דראקו ואם להיות יותר ספציפית - הרמיוני/סנייפ. זה שהגעתי לפורום המקסים הזה זה ממש לא במקריות!!!

Minerva

New member
מממפפפ...../images/Emo9.gif

קצת לא הייתי פה אז, אז רציתי להגיד תודה על שרשור היומולדת החמוד

למעלה