סיכום השבוע מתוקן

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום השבוע מתוקן

שיר השבוע של איריס
שיר השבוע בכללי
משהו טוב שקרה לך השבוע
משהו רע שקרה לך השבוע
משהו שמתכנן לשבוע הקרוב
מאכל השבוע?
תוכנית השבוע?
תמונת השבוע מהרשת?
בילוי השבוע? שאלת בונוס:מי יזכה במונדיאל?

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע של איריס? אז מה אתה עושה שיר השבוע בכללי?עוד פעם ,נרדם על החולות ,אתה שומר עלי משהו טוב שקרה לך השבוע?בעבודה שעוד מסיימת קנו לי מתנה וזה ריגש אותי משהו רע שקרה לך השבוע?המונידאל אכזב אותי משהו שמתכנן לשבוע הקרוב?המונדיאל מאכל השבוע?קציצות תוכנית השבוע?כוכב נולד 1,4 (הוט בידור ישראלי)אהבה מעבר לפינה מונידאל ומונדיאל תמונת השבוע מהרשת? בילוי השבוע?קניון שאלת בונוס:מי יזכה במונדיאל?צרפת

באמת שאין צורך לפתוח 3 פעמים

את אותה ההודעה. באמת באמת. תני לאנשים קצת זמן להגיב... שיר השבוע של איריס- "אז מה אתה עושה" שיר השבוע בכללי- "שבתות וחגים" משהו טוב שקרה לך השבוע- קצת לדבר תמיד עושה הרגשה טובה
משהו רע שקרה לך השבוע- אתמול היה יום חג בארץ- "בואו נתקשר לל"ג ונצעק על אריאלה". משהו שמתכנן לשבוע הקרוב- יומדור ופופ בפארק
מאכל השבוע? אוכל סיני
תוכנית השבוע? ורוניקה מארס, לחלוטין בילוי השבוע? עד כמה שזה הכי לא אני, הייתי אתמול במועדון, ואפשר לומר שדיי נהניתי שאלת בונוס:מי יזכה במונדיאל?
מצאת את מי לשאול.

אני מתה על ורוניקה מארס../images/Emo99.gif

שיר השבוע של איריס- מה שלומך ורק לגעת ובחלומות
שיר השבוע בכללי- המון שירים משהו טוב שקרה לך השבוע-להסתובב עם חברות אני יודעת...
משהו רע שקרה לך השבוע-לא יודעת.. הכל? משהו שמתכנן לשבוע הקרוב- כלום בערך.. מאכל השבוע? אכלתי אצל אחותי וגיסי
אוכל הודי רולז! חח תוכנית השבוע? לא יודעת.. תמונת השבוע מהרשת? אין כזאת
בילוי השבוע?קורסים בבצפר?
שאלת בונוס:מי יזכה במונדיאל? אממ.. ברזיל?

../images/Emo214.gifעונה.

השיר של איריס:כל הדיסק. ממש כל הדיסק. בעצם, כשאני חושבת על זה לעומק
"אפילו אם", כי כששמעתי אותו פשוט בכיתי...
שיר השבוע בכללי-זה ממש מתחלף. אין לי ספציפי. רשימת המדיה פלייר שלי מתחלפת כמעט בכל יום. אני מניחה שהשיר שאחי שלח לי והקדיש לי- When you say nothing at all
משהו טוב שקרה השבוע-אני פשוט רואה אנשים שאוהבים אותי. זה הכי טוב שאפשר. וגם מקודם חברה שלי שלחה לי מייל: הלוואי והיית גרה ביהוד!זה היה כ"כ כייף!! אבל תמיד כייף לי לראות אותך כל פעם אחרי הרבה זמן ולהתגעגע אליךך ולעשות לך כל מני שטויות להשפריץ עליך מים ולעבוד עליךXD אני ממש אוהבתותךךךךך3333333333333> היא גרמה לי להזכר בהמון דברים. ולחייך.
משהו רע:אני לא מצליחה להרדם בלילות.
מתכננת לשבוע הקרוב: לראות אנשים שאני אוהבת, הכי חשוב.
מאכל השבוע:הפסטה של אמא, ללא ספק.
תכנית השבוע:לא זוכרת שצפיתי באחת כזאת השבוע...
תמונת השבוע- אני. חברה טובה שלי. והקולה. מה יותר מזה?
בילוי השבוע:-בהנחה שמדובר על השבוע שעבר, שום דבר. השבוע היה חרא. כמעט הכי חרא.
שאלת הבונוס-מונדיאל ואני זה לא ביחד. *יופי עדי, גרמת לי להתגעגע לאחי מח"ול.
נזכרתי שפעם היינו יושבים במשחקי כדורגל בחדר שלו, עם גרעינים, צועקים כשיש גול וקופצים .
*

למעלה