סיכום השבוע(יים) ב-NBA
רציתי להפוך את הפינה הזאת למשהו שבועי אבל לצערי בגלל סיבות כאלה ואחרות זה לא כל כך הלך. כיוון שאני לא רוצה לאבד את המומנטום (אם יש כזה) החלטתי ללקט מספר ידיעות שמצאתי מהשבועיים האחרונים ולהעלות אותן בכל זאת, למרון שאני בטוח שיש כמה ידיעות עסיסיות שפספסתי. אז כמובן שאתם מוזמנים להוסיף כמה ידיעות משלכם אם בא לכם
12/3/10
גילברט ארינס מודיע שהוא מתכוון לשנות את מספר החולצה שלו בעונה הבאה מ-0 ל-6. ארינס אמור לחזור לשחק בעונה הבאה אבל לא בטוח שהוא יחזור לוושינגטון שעדיין לא החליטה אם לקלוט אותו בחזרה לשורותיה לאחר פרשת האקדחים בתחילת ינואר. 13/3/10
וויל ביינום מוסר 20 אסיסטים בניצחון של דטרוייט על וושינגטון, הישג שרק פיסטונס אחד לפניו הגיע אליו והוא לא אחר מאשר אייזיה תומאס הגדול איפשהו בשנת 85. 14/3/10
לארי יוז חותם בשארלוט בובקטס לאחר ששוחרר מסקרמנטו. 17/3/10
הנהלת ה-NBA מאשרת רישמית את מכירת השארלוט בובקטס למייקל ג´ורדן ובכך הוא הופך באופן סופי לבעלים המאושר של הקבוצה. ג´ורדן התייחס במסיבת העיתונאים שלו לשאלה האם בכוונתו לשנות את השם "בובקטס" ואמר שהקבוצה תפרסם סקר בעניין ואם יתברר שזה מה שהקהילה בשארלוט רוצה אז הוא ישנה את השם. 19/3/10
לברון קולע 29 נק´ בניצחון על הבולס והופך לשחקן הצעיר בהיסטוריה שחוצה את קו 15,000 הנקודות כשהוא בן 25 ו-79 ימים בלבד. 20/3/10
טייריק אוונס חוטף מרפק לפנים מארסאן איליאסובה במשחק של הקינגס מול מילווקי. הרוקי המוכשר סובל מזעזוע מוח וככל הנראה גם משבר בלסת ויש סיכוי שהוא גמר את העונה.
אנדרו ביינום שוב נפצע ויעדר כשבועיים. הפעם קובי לא היה מעורב בעניין
רציתי להפוך את הפינה הזאת למשהו שבועי אבל לצערי בגלל סיבות כאלה ואחרות זה לא כל כך הלך. כיוון שאני לא רוצה לאבד את המומנטום (אם יש כזה) החלטתי ללקט מספר ידיעות שמצאתי מהשבועיים האחרונים ולהעלות אותן בכל זאת, למרון שאני בטוח שיש כמה ידיעות עסיסיות שפספסתי. אז כמובן שאתם מוזמנים להוסיף כמה ידיעות משלכם אם בא לכם