סיכום השבוע(יים) ב-NBA

OrEl74

Well-known member
מנהל
סיכום השבוע(יים) ב-NBA

רציתי להפוך את הפינה הזאת למשהו שבועי אבל לצערי בגלל סיבות כאלה ואחרות זה לא כל כך הלך. כיוון שאני לא רוצה לאבד את המומנטום (אם יש כזה) החלטתי ללקט מספר ידיעות שמצאתי מהשבועיים האחרונים ולהעלות אותן בכל זאת, למרון שאני בטוח שיש כמה ידיעות עסיסיות שפספסתי. אז כמובן שאתם מוזמנים להוסיף כמה ידיעות משלכם אם בא לכם
12/3/10
גילברט ארינס מודיע שהוא מתכוון לשנות את מספר החולצה שלו בעונה הבאה מ-0 ל-6. ארינס אמור לחזור לשחק בעונה הבאה אבל לא בטוח שהוא יחזור לוושינגטון שעדיין לא החליטה אם לקלוט אותו בחזרה לשורותיה לאחר פרשת האקדחים בתחילת ינואר. 13/3/10
וויל ביינום מוסר 20 אסיסטים בניצחון של דטרוייט על וושינגטון, הישג שרק פיסטונס אחד לפניו הגיע אליו והוא לא אחר מאשר אייזיה תומאס הגדול איפשהו בשנת 85. 14/3/10
לארי יוז חותם בשארלוט בובקטס לאחר ששוחרר מסקרמנטו. 17/3/10
הנהלת ה-NBA מאשרת רישמית את מכירת השארלוט בובקטס למייקל ג´ורדן ובכך הוא הופך באופן סופי לבעלים המאושר של הקבוצה. ג´ורדן התייחס במסיבת העיתונאים שלו לשאלה האם בכוונתו לשנות את השם "בובקטס" ואמר שהקבוצה תפרסם סקר בעניין ואם יתברר שזה מה שהקהילה בשארלוט רוצה אז הוא ישנה את השם. 19/3/10
לברון קולע 29 נק´ בניצחון על הבולס והופך לשחקן הצעיר בהיסטוריה שחוצה את קו 15,000 הנקודות כשהוא בן 25 ו-79 ימים בלבד. 20/3/10
טייריק אוונס חוטף מרפק לפנים מארסאן איליאסובה במשחק של הקינגס מול מילווקי. הרוקי המוכשר סובל מזעזוע מוח וככל הנראה גם משבר בלסת ויש סיכוי שהוא גמר את העונה.
אנדרו ביינום שוב נפצע ויעדר כשבועיים. הפעם קובי לא היה מעורב בעניין

OrEl74

Well-known member
מנהל
מזל טוב

שבר בלסת נשמע כמו משהו ממש לא נעים.

מבחינתי נגמרה העונה מחכה לפליי אוף

מבחינתי אתמול נגמרה העונה מבחינת כספי, אין ספק שהמאמן לא סובל אותו ומוריד אותו אם זרק לא נכון או מצמץ לא נכון בעניים דבר שפוגע קשות בבטחון העצמי שלו. הוא נראה כבוי ורואים לפי שפת הגוף שלו שהוא מת לברוח מהמקום, הזכיר לי את שחר פאר בתקופת השפל שלה לפני שחזרה לעצמה, או כמו שבנו אודריך שהיה ענק אתמול וגם בכלל לאחרונה היה. בכל מקרה היה לי ברור שבלי אוונס הם הרבה יותר טובים, השחקנים לוקחים אחריות ומשחקים מצויין.. בקיצור אני חוזר לאהבה הראשונה שלי בNBA לברון ג'יימס (והשניה אנתוני פרקר), בשאיפה שיקח את הטבעת הראשונה שלו. עוד מילה לפני הפלייאוף, אני מאוד אוהב את אורלנדו למרות מה שעשו שנה שעברה (העיפו את קליבלנד), יש להם שיטת משחק מעולה, והם לא מתבססים על כוכב אחד כמו קליבלנד או L.A. סטן ואן גנדי הוא מאמן עם מנטליות אירופאית שמעדיף משחק קבוצתי על פני אחד על אחדים, ופשוט אוכל אותך אם הוא מוצא נקודת תורפה.

webber44

New member
לא זוכר מתי בדיוק

כנראה לפני חודש (+-) העליתי את השאלה למה דטרויט לא משתמשים יותר בביינום כרכז, ויש קטלו אותי- כי הוא לא רכז. הגיע הזמן להודות על האמת, מאז שהוא הגיע לליגה הוא יותר רכז מאשר כל דבר אחר, תשכחו משחקן ילדותי שמשחק בשביל מהלכי היי לייט ועושה שטויות, ביינום שחקן מפוקס ואחראי שמעדיף מסירה מאשר קליעה (אולי כי הוא יודע שפה בניגוד לכל מקום אחר בעולם אם הוא הולך ראש בקיר הוא לא ישחק). ובנוגע לאוואנס, באמת חבל, זה הביא לי את העצבים יותר מאשר כל שיחה בסגנון "בואו שוב נדבר על כמות דקות המשחק של כספי". גם אני אוהב לראות את כספי, אבל ההשבתה של אוואנס יותר משמעותית לפי אמת מידה של כל אדם בר דעת.

ברור שאוונס יותר חשוב

אבל בלי כספי הייתי נהנה לראות אותם בערך כמו משחק של הנטס. היום אגב יש נטס-סקרמנטו וזה פשוט משחק שבא להקיא ממנו העניין היחידי שלי יש זה לראות את כספי משחק (בגלל שהוא ישראלי כמובן ואני מפרגן לבני עמנו הספורטאים).

OrEl74

Well-known member
מנהל
מארבורי ה-MVP של האולסטאר הסיני

הרכז הטוב בעולם גרף את תואר ה-MVP במשחק האולסטאר בסין. מארבורי קלע 30 נק' וסחב את המזרח לניצחון 133:121.

Or Amit

New member
המזרח?

זה סין. בין מי למי התחרות? המזרח הפחות רחוק למזרח הממש-ממש רחוק?

למעלה