סיכום השבוע ב-NBA

OrEl74

Well-known member
מנהל
סיכום השבוע ב-NBA

אנחנו מתחילים היום פינה חדשה בפורום שבא נציין אירועים בולטים שקרו השבוע ב-NBA. הפינה תעלה בכל יום שני ותסכם שבוע (מראשון עד ראשון) אתם כמובן מוזמנים להוסיף דברים משלכם
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1/3/10
מייקל ג´ורדן רוכש את הבובקטס והופך לשחק עבר הראשון שגם הופך לבעלים של קבוצה ב-NBA.
שאק נפצע באצבע ומושבת עד לסוף העונה הסדירה.
ביג Z משוחרר מוושינגטון וצפוי לחזור לשחק בקליבלנד. 2/3/10
לברון מגיש בקשה רישמית להנהלת ה-NBA לשנות את מספר הגופיה שלו מ-23 ל-6 החל מהעונה הבאה.
אלן אייברסון מודיע שהוא לא חוזר לשחק העונה כיוון שביתו הקטנה חולה במחלה חמורה שאת שמה לא פורסם ונאבקת על חייה.
מייקל פינלי הוותיק משוחרר מהספרס. 3/3/10
הבעלים החדש של הבובקטס נענע לקריאת תיגר של הרוקי ג´ראלד הנדרסון לשחק נגדו חיובים. אנדרסון ניצח את בעל הבית פעמיים וזכה לשבחים מצד הבוס. למי ששכח, הבוס החדש של הבבוקטס הוא מייקל ג´ורדן.
לאחר שהתעלל בסקרמנטו עם 39 נק´ ו-10 ריב´ התפנה דוראנט להחמיא לעומרי כספי ואמר שאיתו ועם טייריק אוונס יש לקינגס סיכוי להפוך לקבוצת פלייאוף בשנים הקרובות. 4/3/10
אותו דוראנט מהידיעה הקודמת מודיע שבכוונתו לנהל בסוף העונה משא ומתן עם אוקלהומה על הארכת חוזה וכי בכוונתו להישאר בקבוצה לעוד שנים רבות. 5/3/10
כצפוי, ביג Z מודיע על חזרתו לקליבלנד לאחר ששוחר מוושינגטון.
מייקל פינלי ששוחרר מהספרס, חותם בבוסטון עד סוף העונה.
ג'ייסון טרי שובר עצם בלחי ויעדר עד לסיום העונה הסדירה. 6/3/10
עיתון בפילדלפיה מפרסם שאלן אייברסון סבל בעונה שעברה מבעיות שתיה והסתבך בהימורים. במקביל אישתו של השחקן הגישה בקשה לגירושין.
רגע של איימה בדטרויט כאשר רכז הקבוצה רודני סטאקי מתמוטט במהלך משחק ומובהל לבית חולים. לאחר מספר שעות בבית חולים בהן נפסל החשש שהשחקן עבר שבץ הוא משוחרר לביתו. בימים הקרובים יעבור סטאקי בדיקות כדי לברר מה גרם להתמוטטות ורק לאחר שיתברר באופן סופי מצבו הבריאותי יוחלט אם להשיב אותו לפעילות.
לאחר שני הפסדים רצופים, אחד למיאמי והשני לשארלוט, מכנסים קובי בראיינט ופיל ג'קסון את שחקני הלייקרס כדי להכניס בהם מוטיבציה מחודשת. 7/3/10
טוני פארקר שוב את היד ויעדר כשישה שבועות.
שיחת המוטיבציה לא עוזרת והלייקרס מפסידים בפעם השלישית ברציפות, הפעם לאורלנדו. רון ארטסט מגיע למשחק הזה כשעל ראשו כתובה המילה הגנה בשלוש שפות שונות, אחת מהן היא עברית.

DaboR zx6R

New member
לוברון מבאס

מה זה המספר 6 מה הוא שחקן כדוריד?? לא מתאים לו המספר 50 יושב עליו בול

DDN

New member
גם 33 זה לסנטרים ../images/Emo13.gif

33 זה ה-מספר לסנטרים. גם ב34 וגם ב33 יש לנו סטיות כמו בארקלי וסקוטי פיפן שהורסים

DDN

New member
נכון. .. .

לא יודע למה, זכרתי אותו כמספר 8. עכשיו אני צריך לבדוק מי ה'8' שיש לי בזכרון.

סלים וארזה

New member
מנהל
ניו ג'רזי מנצחים ומעלים את מספר הנצחונות ל-7 עוד 3 והם עוברים את פילדלפיה ההיא.

Ofer 83

New member
לברון הזה מצחיק אותי

כשהוא הגיע לליגה ובחר את מספר 23 הוא לא ידע שזה היה המספר של מייקל? ותיקון קטן בנוגע לטרי, הוא לא ייעדר חודשיים כמו שחשבו בהתחלה אלא רק 10-14 יום, אמור לחזור בסביבות 15-19 במרץ. תודה על הסיכום

הוא בחר אותו בגלל מייקל.

עכשיו הוא מחליף מספר מאותה סיבה. סתם מחפש תשומת לב, וכסף ממכירת ג'רזים...

DaboR zx6R

New member
הסיבה שהוא מחליף והוא גם אמר את זה אם אני

לא טועה להוריד את המנכוס

tristan79

New member
סחטיין על החידוש../images/Emo45.gif

אני רק תוהה איך אמור להתנהל המשא ומתן בין דוראנט לת'אנדרס על הארכת החוזה שלו. זה בטח ילך באחת משתי דרכים: דוראנט: "אני רוצה מקסימום" ה GM של הת'אנדרס: "אוקיי" או ה GM של הת'אנדרס: "אנחנו מציעים לך מקסימום ולא סנט יותר" דוראנט: "אוקיי"

אולי זה יהיה קצת שונה

דוראנט: "אני רוצה חוזה של שלוש שנים, כדי שתהיה לי אפשרות לבחון מחד שאת השוק אחרי 3 שנים אם לא תצליחו להישאר תחרותיים." סם פרסטי (הGM): "אוקיי" או לחילופין דוראנט: "אני רוצה אקסטנשין של 5 שנים עם אופציית שחקן על שתי העונות האחרונות" סם פרסטי (הGM): "אוקיי" זה בכל מקרה נגמר באוקיי של אוקלהומה, אבל לדוראנט יש הרבה אפשרויות. הוא ירוויח יותר כסף אם יעשה כמו וויד, לברון ובוש ויאריך ל3 שנים ואחריהן יחתום חוזה מקסימום חדש שיהיה גדול יותר בכלל שיהיה לו כבר ותק של 7 שנים. אם הוא יבחר לעשות כמו כרמלו ולחתום אקסטנשין של 5 שנים אז האו ירוויח פחות כסף אבל יהיו לו ביטחון כלכלי ליותר זמן, בנוסף, אחרי שייגמר החוזה ויהיה לו ותק של 9 שנים הוא יכול לחתום על חוזה חדש עם אוקלהומה ולהכליל סעיף שמאשר לו לתת וטו על טריידים (כמו קובי). ברנדון רוי למשל חתם השנה על הארכה חוזה, אבל גם לו לקח זמן להגיע להסכמה עם פריצ'ארד (הGM) למרות ששני הצדדים היו מאוד מעוניינים בה, כי הוא רצה אופציית שחקן על השנה האחרונה כדי שיוכל לצתא מהחוזה במקרה ופורטלנד לא תצליח להישאר תחרותית.

somone141

New member
הסעיף הזה של הטלת וטו על טרייד

כל כך מאפיין את קובי.... אלמלא הסעיף הוא היה תקוע היום באיזה חור ממורמר ומתוסכל (שיקאגו, קליפרס). דנג, בן גורדון וטיירוס תומאס כבר היו על המזוודות ל-LA... לטעמי KD יועבר בטרייד לקונטנדרית מתישהו בקרוב. לא רואה את OKC משתדרגת לכוח גדול שיכול להוות איום במערב.

ניר, הוא קרא לבולס חור...

ואני לא מאמין שגם את זה קישרת לקובי. וחוץ מזה, דוראנט לא זז לשום מקום. בין אם זה לטעמך או לא. OKC יחתימו אותו על מקסימום, והם לא יוותרו עליו עד סוף החוזה. בין אם OKC יצליחו או לא. וזה שאתה לא רואה אותם משתדרגים גם לא קשור לכלום. בתכלס יש להם כמעט הכל בשביל להצליח. סופר סטאר (דוראנט), רכז צעיר עם עתיד מבטיח (ווסטברוק), מומחה הגנתי שקולע שלשות (ספולושה), פועל שחור (גרין), המון כשרון שמחכה לפרוץ (הארדין, איבקה, ועוד כמה שמות על הספסל) ובנוסף יכול לשמש כטרייד בייט, בחירות דראפט, ומקום תחת הגג בקיץ הקרוב. וכמובן GM שעד עכשיו עשה עבודה מדהימה. חסר להם כוח בפנים, אבל יש להם מספיק דרכים להשיג את זה (טרייד, השוק החופשי). בכלל בימים האחרונים קראתי (לא זוכר איפה) שOKC בנתה את הקבוצה בשביל דוראנט. הייתה להם הזדמנות להביא שמות גדולים יותר מווסטברוק והארדין בשני הדראפטים האחרונים, והם העדיפו שחקנים שישלימו את דוראנט טוב יותר (רכז שומר, קלע חוץ). ובכל מקרה, יש אנשים שרוצים שדוראנט יעזוב את OKC קצת יותר ממך, רובם גרים בסיאטל.

הדרך להשיג סעיף כזה היא פשוט ממש ספציפית.

http://members.cox.net/lmcoon/salarycap.htm#Q87 כדי שיהיה לך זכות להטיל וטו על טריידים עליך אתה צריך: 1. ותק של 8 שנים בNBA (לקובי היו בדיוק 8 עונות מאחוריו בקיץ של 2004) 2. ותק של 4 שנים בקבוצה שבה אתה חותם את החוזה (קובי שיחק כל הקריירה בלייקרס ולכן היו לו יותר מ4 עונות ותק בפרנצ'ייז) אמארה סטודמאייר, פול פירס או דירק נוביצקי למשל יוכלו לקבל סעיף כזה הם הם יחתמו על חוזה חדש בקבוצה שלהם (אני לא אומר שזה ייקרה, רק מבחינת הCBA), אבל לברון לא יכול כי יהיה לו רק 7 שנים בNBA. אם פאו גאסול למשל היה פרי אייג'נט בסוף השנה הוא גם לא היה יכול כי אין לו עדיין 4 שנים בלייקרס...

למעלה