סיכום הקלף השני

סיכום הקלף השני

ושוב ראשית זה מה שכתבתם: חזון - זו המילה הראשונה שעולה בראשי. נערה עירומה, כלומר "נקייה ממסכות" - היא נטו, מביטה בשמיים זרועי כוכבים. הקלף משדר לי המון אופטימיות, המון אור, כאילו כל העולם פתוח בפניה. יחד עם זאת - היא כולה בשמים וגבה אל המתבונן - כאילו מפנה גב למציאות הפיסית. מתקשר לי עם מה שכתבתי כאן מקודם - על הצורך ל"הישאר על האדמה" - לשלב ברוחניות את העולם הפיסי. גריני טוהר - אני חייבת לציין הקלף ממבט ראשון נראה מאוד חיובי, מראה טוהר,אור מהשמיים. מצד שני אני פשוט מזדה עם הקלף, לרגע ראיתי את העצמי, שלפעמים מחפשת את הלבד הזה לשבת מול במקום חיובי כדי לחפש/לקבל אנרגיות מהיקום. המצד אחר אם אני מתעמקת בתמונה וגם מתחברת למה שאני מזדה יש גם עצב מסוים היא מפנה את גבה לעולם והולכת לקראת עולם אחר, הערום מצביע על טוהר! נוסף להכל אני גם מסכימה למה שגריני רואה. בברכה חיה 35 הנערה היושבת עירומה על עלה של צמח מסמלת בעיני ראשוניות ובתוליות. היא עירומה וטהורה כתינוק בן יומו ואמורה להיות מחוברת לגשמיות הארצית באמצעות גבעול דק שמזכיר לי את חבל הטבור.... אך היא עדיין איננה נוגעת בגשמיות... Bati59 השמיים כבר אינם הגבול - אדם קליל שיושב על עלה ענק וירוק בתנוחה יוגית המשדרת בטחון ומרכוז ומוקף בזוהר הכוכבים. אדם שהינו מאוחד עם הטבע שלו ועם הטבע המקיף אותו עד שהם כמעט בלתי מנותקים האחד מהשני. אדם אשר עבורו אפילו השמיים הם כבר לא הגבול. ומי אני שאשפוט אדם שכזה? הוא חי בעולמו וטוב לו. ולי רק נותר לקנא בו. m_katzmann התבוננות - כאשר אני מתבונן בקלף אני רואה מישהי שמקשיבה לעצמה ומחברת את עצמה לדרך שהיא בחרה יחד עם היקום, זהו קלף של ניצול הזדמנויות והקשבה פנימית. אני חושב שזה ניצול הזדמנויות בגלל כוכב השביט שנמצא בקלף. אור אחד להתקדם קדימה בלי מגבלות - כשאני מסתכלת עליו אני רואה הרבה שלווה, והשלווה זורמת קדימה במרחב. יש בה החלטיות אבל היא לא ממהרת לשום מקום. יעל של עצמה איכשהו מצפייה ראשונית בקלף אני מקבלת תחושה של טוהר עצום, של חיבור להכל ולכלום, כאילו, לו הייתי אני הדמות היושבת על העלה, הייתי מחוברת לכל היקום ומבינה את היותי חלק ממנו, את הנחיצות של היותי ביקום, בדיוק כמו הנחיצות של העלה הזה. כאילו, אני מקבלת את התחושה החזקה, שהכל הוא אחד גדול ומחובר, האדם, הצומח, הכוכבים, כאילו שום דבר לא מקרי וכדאי להביט על זה כך, להבין שמותר לנו להיות חלק מכל השפע הזה שהחיים מזמנים לנו. גילי פרי תמיד להסתכל קדימה. מה שהיה היה ...ו avorly לי זה נראה כמו השקט לפני הסערה, האישה מסתכלת למעלה לכוכבים ותוהה מה יקרה הלאה - זו רק ההתחלה, לי זה גם מייצג השלמה עם הגורל שייעד אותה למסע מסוים. MsPiggy קלף מרשים מהמם!! אני חווה אינסוף, פנימיות, בוננות, סבלנות. הקשבה, אהבה, תובנות, שלמות. משהו טבעי, המקור, הניצוץ, ההתחלה. שירשיר ואני רואה את אשתי . מביטה באושר על כל היקום, מקרינה אור, מפיצה שלווה והרצון היחיד שלי הוא לשבת איתה שם, מתחבק ומתאחד באהבה המוחלטת ללא גבול... דרך אגב אף אחד לא דיבר על ההילה המדהימה שיש מסביב לפרח עליה יושבת האישה... בעיניי הקלף הזה בא להזכיר לנו - להיות אור. יש ביכולתנו להיות אור בתוך החושך שמיוצג ע"י הלילה בקלף. ה"כוכב הנופל" מראה לי שבתוך השלווה והאור כל משאלות ליבנו מתגשמות לטובה.... וכעת על פי אושו: הקלף הזה מספרו 1 בתעלומות הראשיות ושמו "הקיום". הדמות הערומה הזאת יושבת על עלה הלוטוס של השלמות, מסתכלת היופי של שמי הלילה. היא יודעת ש"בית" אינו מקום בעולם החיצוני, אלא איכות פנימית של הרפיה ושל קבלה. הכוכבים, הסלעים, העצים, הפרחים, הדגים והציפורים הם כולם אחינו ואחיותינו בריקוד זה של החיים. אנו בני האנוש, נוטים לשכוח את זה כשאנו רודפים אחר סדר היום הפרטי שלנו ומאמינים שאנו חייבים להאבק כדי להשיג את מה שאנו צריכים. אך בסופו של דבר, תחושת הנפרדות שלנו היא רק אשליה שרעיונות צרים של השכל מייצרים. כאשר קלף זה יוצא בפתיחה סימן שזה הרגע לבחון אם את/ה מרשה לעצמך לקבל את המתנה המופלאה של תחושת ה"בית" בכל מקום שבו אתה נמצא. אם אכן כך, כך את הזמן כדי להתענג על תחושה זו כך שהיא תוכל להעמיק ולהישאר עמך. אך אם כבר זמן מה את/ה מרגיש/ה שהעולם מנסה לתפוס אותך, זה הזמן לצאת להפסקה: צא/י החוצה הלילה! הסתכלו בכוכבים. להתראות בקלף הבא

חיה 35

New member
ראיתי את ההילה אבל.......

שלום לך אוריאל! ראשית כל ההלה זה ה דבר הראשון שראיתי(אמרתי לך פעם בצאט שאני רואה הילות) אבל לצערי הרב מרוב שקיבלתי תגובות שליליות על זה שאני רואה הילות אז אני כבר לא מדברת ולא מעירה שאני רואה! חוץ מזה שאלתי את עצמי האם גם ניתן לראות בהילות? חשבתי לרגע שאני טועה וזה לא ההילה.

דווקא עכשיו אני מסוגל להתחבר לזה

ולא קראתי אף אחת מהתגובות בינתיים, אז זו עדיין מחשבה שלי ושלי בלבד (ואני מתעלם משם הקלף פשוט כי אני כבר חשבתי על משהו עוד קודם [היום, אבל], לפני שראיתי את השם והמספר [שאני גם ככה לא זוכר]). חיבור עם היקום. נערה (או נער רזה, או ספורטאי עם פרופורציות לא מתאימות ומבנה מתאים) מחוברים ליקום, ועם זאת גם מחוברים למציאות. הארה. ההילה מסביב לנערה והעלה מצביאה על אותו מימד קדוש למחצה של אדם מואר. הגבעול אל מול השמיים נותן מקום ייחודי לנערה ולמצבה השלו. הגבעול מחבר אותה לקרקע, כמו כל מואר אחר שיש לו חיבור למציאות והוא לא אדם הזוי ו"מרחף", כמו שהוא חווה את המציאות בצורה "חיה" יותר ושמחה. ישיבת הנערה היא כנראה לוטוס או חצי לוטוס, ישיבה ידועה ונפוצה למדיטציה. סוגי הכוכבים השונים (והגלקסיה הבולטת במיוחד) רק מצביעים על שפע האפשרויות ועל החיים המלאים יותר של הנערה (כך נראה), שלא מסתכמים בנקודות זוהרות בשמיים. מעליה שפע האפשרויות; מתחתיה היקום הקודם של נקודות זוהרות וכוכב בולט מפעם לפעם. כנראה. לא בטוח. קצת באיחור, אבל קביל בכל-זאת.

למעלה