סיכום הקומזיץ.....חחח

The ofer

New member
סיכום הקומזיץ.....חחח

היום בערב יהיה לכם עוד מפגשון אצלי עדיין אתמול ולא מצליח לישון חושב לי...בדמיון רואה את האש כשרחוקים אין מה לעשות, זה מה יש החלטתי לכותב שיר...שמתאר את הערב מקווה שאחריו לא ישלפו לי פה חרב אז כמובן...תל אביבים שמאלה להסתכל כל הדרך אם מתחיל הערב ב 21:30 לבונה מגיעה בחצות בערך יושבים כולם צפוף....כל אחד עם השני מתכרבל אוריאנה40 הביאה איתה את ארבל לא הייתה ממש מזימה להפוך את הקומזיץ לערב שירי זימה נעה 32 הביאה איתה איזה תירוץ וכל הקומזיץ לא הפסיקה לרוץ סושי.....תיכננה לשבת לה על הצוק מעל להקריא לקט מהודעותיה בפורום לקהל ברגע האחרון לא באה...אז בבית פתחה לה חלון הדליקה איתו מדורה בסלון טאקילה....הגיעה כולה מתלהבת אבל מה...שכחה להביא ת´מגבת היה ההוא שעוד ניסה לשכנע..להיות מועמד...חתולון פשוט אישה הביאה במקום שמיכה את הוילון פנטום הגיע, כולם את האוטו עזרו לו לדחוף אמר מה שבטוח שיהיה לידו על החוף מישל 34 ...לא באה...היו לו כאבי ב..... ת29 ......רק החלים כבר מחפש עצים מתוקית....הגיעה ישר בפיצה חפצה כשאמרו לה שאין....מעל המדורה היא קפצה פטישון לכל אחת חילק קרטיב מרי לו לא הגיעה...את הבגד ים החדש לא רצתה להרטיב אוףףףף אני יודע שמחר אני מת.... אז את השיר לא אני כתבתי נראה מי לאמת עכשיו אני חושב לי....קצת מתלבט האם להמשיך יותר מאוחר עם חלק ב כבר שעה אומר שהולך....מה לעשות...קצת איטי... מי שלא יהיה בקומזיץ.....מארגן מדורה בפרטי .

שאלה.....

אני אמורה להעלב מזה שבאופן קבוע אני לא מוזכרת בשיריך? מי שלא שם לא קיים?

טאקילה~*

New member
חחחחח מניוק...

בטח מתלהבת ,, אם הית בא אז ביכלל היתי גנובה.. יאלה תן להם להבעיר תמדורה,, אני לחיפה לא באה,,,יקר לי... בוקר טופ קנדה מלעון...אוףףףף

The ofer

New member
חלק ב.....קטן אבל...

כל הלילה לא הפסקתי להתחבט... האם להמשיך עם חלק ב´ הקומזיץ מאוד...מאוד קרוב... רפי לאב התחיל אחה"צ לכולן לארוב אוףףףף אני לא אהיה..איזה באסה עינתוש הבטיחה להביא סלט חסה אמרתי לכם שלבונה הגיעה בטעות לואדי עארה ??? ושכולם ברחו כשליהי בהונגרית שרה ??? סקסו הגיע...עטוף בשחפ"ץ... לא עברה שניה...מייקי עליו עם חיבוק קפץ אנדו...נעלם לנו...הוא עכשיו אבא וכשאומרים שמנמנה...לא מתכוונים לדאבה חילקו את החוף לכללי ופרטי... לא נשאר אף אחד ליד המדורה יחד איתי כולם צללו...אפילו שובבה שמייד אחרי ליהי גם היא נעלבה סער הגיע....עדיין על הראש היה לו זר חניבעל לא הפסיק אחריי לחזר זהו....בזאת חלק ב´ תם כשאומרים לי גולם מתכוונים למטומטם ???

../images/Emo12.gif

לסארי מהודו אתה קורא וילוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
* * <מי קונה ב5 ש´ח-כמעט חדש>

The ofer

New member
רציתי לענות לך בשתי מילים...

אבל ויתרתי...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

The ofer

New member
מה לעשות...

אין לי עמוד שידרה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

The ofer

New member
למה תמיד שמדברים עליי...

את חייבת לדבר(וני) ??? יאללה...יפטרו אותי...מתאפק לא להגיב יותר...חיחיחי

עופר.....

בכל יום מגלים דברים חדשים..... ואני דווקא חשבתי עליך כאחד האנשים שיש להם עמוד שדרה

למעלה