*~~סיכום הפרק~~*

Snitch

New member
*~~סיכום הפרק~~* ../images/Emo88.gif

ענת הזאת, עם התסרוקת היותר-גרועה-משל-אתי, הרגה אותי עם היציאות שלה! "אני רוצה קשר ספונטני וחופשי כמו מים"
ממתי גידי כל כך צדיק?? די עצוב לראות אותו כ"כ מסכן.
מתי אטלס חמוד כשהוא כועס
ושוב, אבנר קרציה. אי אפשר להבין איך מאיה סובלת אותו.
כלנית מוכיחה את חוכמתה כל פעם מחדש. מאיה סתם נדחפת.
רונה מפתיעה כל פעם מחדש. איך היא יכולה ללכת ככה לכל מקום בלי לפחד?
דורון סנוב. חושב את עצמו יותר מדי. יונתן החזיר לו כגמולו. גם אלכס סנוב. (זה לא בהכרח רע, עובדה שהוא מצליח...)
מאיה לא היתה כ"כ אמינה. "אני ממש מפחדת". זה לא נשמע טוב.
הבגדים של ורדה הגיעו לשפל חדש. אבל היא עצמה היתה מעולה בפרק. פרק טוב...

עזית1

New member
הפרק של היום

ענת צודקת כמובן קשר צריך לזרום אם הוא לא זורם אין טעם לסחוב!! איך יונתן "הכניס" לדורון המסכן שלי ואמר לו כי את היקב הוא מקבל, וזה בגלל אבא שלהם המוגבל שגרם לקרע שינית בין האחים במקום לחשוב על פתרון הולם פשוט דפוק האלכס הזה. יונתן המקסים מסתכל על אדם כאדם ולא מאיפה הוא בא והיכן הוא גר ואם יש לו כסף או לא, פשוט לא יציר כפיהם של אלכס ושלומית ומאיה המסכנה היתה צריכה לסבול את מגע ידו של אלי מרקו מזל שאבנר היה שם. וסמדר הקרציה הזאת מוכנה ל"הרוג" את כל מי שמתקרב לדורוני שלה ממש פסיכופטית. רונה הכי מסכנה, לפחות יונתן תןמך בה ומאמין לה, מסתובבת ממקום למקום להוכיח את חפותה , אבל העקר שעלתה על הספור . ובכלל היה פרק זניח היום , נקווה שמחר יהיה מעניין יותר..... עזית

נכון מאוד. יונתן הוא באמת היחיד...

במשפחה שמסתכל גם על האנשים ולא רק סופר את הכסף כל היום. בגלל זה הוא וסמדר מתאימים, חבל שלא התפתח מזה משהו בהתחלה. אחרי שאלי מרקו עזב, אבנר שאל את מאיה מי היה כאן, ומיד התחיל לנסות להשכיב אותה. הוא פשוט לא קולט, הא? ואל תהיי כל-כך בטוחה שרונה חכמה במידה שהיא תוכל להוכיח את חפותה. לדעתי הבגידה באמון של דורון ומאיה היא פשע הרבה יותר חמור מאשר ההסגרה של רונה למשטרה ע"י סמדר.

עזית1

New member
לאיש יחסי צבור

לא הבנתי אותך יותן מסתכל על אנשים ובגלל זה הוא מתאים לסמדר, מה הקשר? סמדר היא פסיכופטית שמסתכלת רק על עצמה! הבגידה באמון של דורון ומאיה נובעת מחוסר בטחון , וההסגרה של רונה למשטרה ע"י סמדר היא מגמתית ומתוכננת אין קשר בין הדברים. כמובן לא הייתי רוצה לחיות עם אדם שלא מאמין בי, אבל לא הייתי רוצה לחיות עם פסיכופט

pompii

New member
דברים מהפרק של היום

גברת קולומבו....מתאים לרונה
דורון נישק את ענת!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!! נראה לי שהוא מנסה להראות לעצמו שהוא יכול להתקרב לנשים במקום להראות לה.
מאיה היתה אגואיסטית! היא מפחדת להיפגע ומה עם גידי? הוא גם יפגע!!!
החולצה של גידי שהוא לבש היום ממש מדגישה לו את העיניים איזה כוסון!
סמדר בן אדם מממש רע! עכשיו היא רוצה לפגוע בענת. עד כמה שענת דורשת אגרוף ובעיטה לראש, בכל זאת...
מה הקטע שאלי בא למאיה לאיים אליה באמצע שאבא שלה בבית???? מה, הוא מטומטם????? זהו, היה פרק חביב אבל יותר טובים, בטח הפרקים הבאיה יהיו טובים כי הכל כבר צריך להתחיל להסתדר...

Shani5

New member
ויונתן התחיל להיות ככה רק מאז שהוא

ואתי נהיו ביחד

נוני 17

New member
היום היה פרק מפחיד../images/Emo70.gif

הקטע שאלי מרקו בא היום למאיה ויאיים אלייה באקדח. איך דורון נישק את ענת איך הוא לא ניגעל לנשק אותה.

shirakl

New member
אז ככה

ענת באמת אבלה - ודורון הזה! מה הוא מנשק אותה? אידיוט! גידי היה כ"כ חתיך היום! השאר לא משנה... אבנר באמת קרציה - מה הוא יושב בסלון בניחותה? הוא לא קולט שזה לא הבית שלו? ומה הוא חושב, שהוא המגן של מאיה? והכי קורע אותי זה שהוא כל הזמן מנסה להשכיב אותה, והיא תמיד נענית לו בסוף! דפוקה! והיא באמת לא היתה אמינה בקטע עם גידי... דורון ממש סנוב, וגם אלכס! וכל הכבוד ליונתן שבלי בושה הוא בא ואמר להם את זה! איזה חצוף דורון - מה הוא מתנשא על יונתן? הוא היה יתום אם אלכס ושלומית לא היו מאמצים אותו! שיתייחס ליונתן בכבוד, כי הוא הבן האמיתי!

N i c k i

New member
שמתם לב שבכל משפט שני של ענת

יש את המילה מים? "אני רוצה קשר זורם כמו מים" או משהו כזה. "צריך להעז לקפוץ למים הקרים" משהו כזה... אני לא טובה בציתותים.

נגה84

New member
כן...

בלעעעעעעע איזה יצור!!!!!! מאיפה היא באה המכוערת הזאת??? נ.ב- NICKI, ציתותים = ציטוטים.....

עזית1

New member
המילה מים

ענת הרי מדריכת שחיה ולכן הכל נראה לה הכל כמו מים לא?

casperit

New member
אז ככה...

*ענת סתם דפוקה:=... לא עובד לי האנטר אז... *אממ *לא יודעת... *יש לי רק דבר אחד להגיד על זה: "בואי אלי סקסית!" *כן... *היא סתם... *נכון איזה דוחה הדורון הזה!!!!!!!!!!!! *אממ אני לא מבינה למה לעזאזל היא לא קראה לאבנר או לדורון! דניאלה באמת לא היתה ממש משנכת... *לא שמתי לב.. יעל

N i c k i

New member
אני? שגיאות כתיב? ../images/Emo12.gif

מוזר בד"כ אין לי בכלל... ד"א קוראים לי עתליה, לא ניקי.

למעלה