סיכום הסקר...

king kazabubu

New member
סיכום הסקר...

קודם כל אני מצטער שהסקר לא הוחלף קודם לכן. הייתי עסוק במהלך השבועות האחרונים. אבל הרבה ענו לסקר אז זה בסדר. בכל מקרה הרי התוצאות: השאלה שנשאלה הייתה מה בבית הספר שלכם יגרום לכם להפוך לסופר סיינס. אז הרי הדירוג: במקום הראשון!!! ילד מעצבן יגרום לכם לשינוי!! הצביעו לו 38 אחוזים מכם. במקום השני והמכובד קול של המורה שלכם שלקח17 אחוזים ובמקום השלישי חוסר שיעור דרגון בול זי מדכא אותכם מאוד ולקח את המקום הזה עם 14 אחוזים. סקר חדש הונח לכו להצביע!!

ash 1

New member
LOLLLLL

אני לא מסוגל להחליט תענה לי על 2 שאלות 4- ברולי אמור ליהיות טיפש? (לא ראיתי את הסרטים) 7- לא הבנתי את זה הכי מצחיקות זה 1 ו3

Light woman

New member
אבל המשעשעים ביותר היו...

שני המשפטים של וג´יטה והשנים של גוקו... התפצפצתי מצחוק... וג´יטה בשמלת בלט... אוי אני חייבת תמונה של זה~! למרות שאחרי זה אני אתפוצץ מצחוק שבוע... לא נורא...

Light woman

New member
*חיוך זדוני* מה עם טראנקסו´ש...

וג´יטו´ש גוקו´ש גוטנו´ש ופיקו´ש בשמלת בלט? הא הא הא... אני חייבת לכתוב את זה בסיפור שלי... בי כולם... אני מקווה שתפצפצו מצחוק מהסיפור..

king kazabubu

New member
שמח שאהבתם את זה...

אגב חברים אני חייב לגלות לכם משהו... יש פרויקט שאני עובד עליו בשביל הפורום. מילון המונחים השלם של דרגון בול זי. כל המונחים, דמויות, אגדות ובקיצור כל מה שאתם צריכים לדעת יהיה שם... כרגע זה רק בשלבי פיתוח אבל זה הולך להיות ממש יפה... תתכוננו

ash 1

New member
אבל רק ההצבעה הראשונה נחשבת

מותר להצביע רק פעם אחת אז רק הבחירה הראשונה שלך נחשבת מה בחרת? קשה לי להחליט כי הכל מצחיק אבל השאלה היא מה הכימפתיע אז זה פחות מסובך אבל עדין ההחלטה קשה

king kazabubu

New member
ברולי מאוד טיפש...

בכל אופן בסרטים בהם הוא מופיע הוא כמעט לא אומר כלום חוץ מקקרוטו. או אני אהרוג אתכם...

Masenko

New member
השתיקה היא סמל חוכמה...

סתם !

רגע............

זה לא מראה לי כלום אני נכנס לסקר וזה עדיין בסקר בקודם!!!!! מה לעשות

LINKIN PARK!!!

New member
ו...

תום אם מוחמד לא בא אל ההר, ההר יבוא אל מוחמד -מה?! -לא יודע... הקיצר, הנה השאלות בסקר,למקרה שאתה עדיין לא רואה אותו... מהו המשפט המפתיע ביותר שיכולה אחת הדמויות הבאות להגיד לכם? 1-וג`יטה:"קקרוט תמהר שיעור הבלט שלנו עומד להתחיל!!" 2-גוהן:" 2+2... לא יודע... אל תתקדמי כל כך אמא" 3-גוקו: "להציל את העולם?! לא עכשיו צ`י צ`י יש בייבלייד עוד 2 דקות!!" 4-ברולי:" שורש מהמספר 27889? הרי ברור שזה 167" 5-וג`יטה:" אוי בולמה! בואי נעזוב את הכל ונלך להתבונן בשקיעה הנוגה!!" 6-קמא סנין:"מה אני אעשה עם חוברת מהסוג הזה??" 7-פיקולו:"Im blue da ba de da ba die if I were green I would die" 8-יאג`ירובי:" הסייאנים הגיעו?! תחזיקו אותי שאני לא אהרוג את כולם!!" 9-גוקו:"לא צ`יצ`י אני לא רעב..." 10-מיראי טראנקס:"HOPE SHMOPE IM GOING TO VAGAS!!" ואם תרצה, אז פשוט תבחר את מה שאתה רוצה להצביע, ואני כבר אצביע בשבילך... כמה טוב לעשות מעשים טובים

Brolly

New member
אני בטוח..

שהמשפט של גוקו-"לא תודה צ´יצ´י אני לא רעב" הוא הכי מפתיע וברולי לא טיפש, הוא קצת מתוסבך נפשית...

אאאוווווווופפפפססססס.....

עם כל הרצון הטוב אתה לא יכול להצביע בשבילי כי הצבעת כבר פעם אחת....

LINKIN PARK!!!

New member
אל תדאג...

לא הצבעתי, אני לא יודע מה לבחור אז הצבעתי כבר בשבילך...

Prophet

New member
תראו את זה!!! השתלטתי על הסקר../images/Emo26.gif

הההההקקקקפפפצצצההה חשוב שכולם יראו את זה !!!

למעלה