סיכום המשחק

סיכום המשחק

להגיד את האמת- התיקו 2-2 הזה ביאס אותי יותר מכל ההפסדים האחרונים (אולי חוץ מההפסד לנתניה). נתנו מחצית שנייה נפלאה, כריסטי פשוט הבריק עם שער גדול ומשחק משובח, גם פדידה, חלוץ הרכש החדש הבקיע, שיחקנו הרבה יותר טוב מהכ"ח ר"ג, שבאו להוציא תיקו, אבל בשתי הזדמנויות בכל המשחק הם השכילו לכבוש שני שערים, כאשר אנחנו, כרגיל, החמצנו בלי סוף. אחרי ה 2-1 שהגיע בדקה ה-65 (כריסטי לחיבורים..), המשכנו ללחוץ והיו לנו החמצות קורעות לב שהיו אמורות להעלות אותנו ל 3-1 ואולי 4-1 ולהבטיח את הנצחון, אבל הפועל כמו הפועל החמיצה, ובדקה ה-91 חטפנו את השוויון הכואב. חבל, פשוט חבל.

וזה מה שנקרא משחק מכור..

או יותר נכון: ליגה מכורה! נתניה ניצחו ממש לני שעה קלה בביתם את אחי נצרת, משער "נצחון" בדקה ה-88 בפנדל שהוענק להם לאחר טעות שיפוט נוראית של השופט אשר כהן. עבדול ראזק זינק באקרובטיות ברחבה למרות שלא נגעו בו והשופט המהמר אכל את זה. כבר בשבועות האחרונים הייתי נוכח לטעויות שיפוט מסריחות, בעיקר במשחקים של הפועל, אבל גם במשחקים של נתניה- והשאלה המתבקשת האם יש פה משהו מסריח? אם היום ב"ראשון בשער" אני אראה ששער השוויון של הכ"ח אתמול מולנו היה בנבדל, כמו שרבים טוענים, אני ממש, אבל ממש, אתרגז..

זה היה עצוב....../images/Emo10.gif

עצוב ומגעיל לראות את המשחק של נתניה מול אחי נצרת......... שופט שלא יודע מהחיים שלו.... חבל.

ולא רק זה..

גם השוויון שהכ"ח הביאו לנו בדקה ה-91- לא חוקי!! אחרי שראיתי את ההילוך החוזר, רואים בבירור שיש נבדל, ואפילו נבדל ענק, שגרם לגול השוויון. ואם הטעות במשחק של הפועל, והטעות במשחק של נתניה, לא מספיקות, גם במשחק של כפ"ס, פסלו שער חוקי להרצליה.. רק שתבינו, אם היו שופטים טובים, המצב בצמרת היה כזה- הפועל- 32 נתניה- 31 אבל בגלל השופטים, זה המצב: נתניה- 33 הפועל- 30 במילה אחת: בושה!

שחכת את כפ"ס....

שאם לא היו פוסלים את השער החוקי,היו עכשיו במקום השלישי ( הם עכשיו שני ,הפועל שלישי...) עם 28 נק'.... אבל אין מה לעשות,לא בוכים על חלב שנשפך....

זה לא מרגיז אותך??

אותי זה מרגיז, שהשופטים קובעים מי יעלו ליגה..!! אסור לעבור על זה לסדר היום!!

זה מרגיז.......

אבל יחד עם זה ,אין לנו יותר מדי מה לעשות,אפשר לקלל את השופט ואפשר לכעוס אבל זה לא ישנה את התוצאה....... הכעס צריך לבוא מהנהלות הקבוצות בליגות ( גם בליגת העל,גם שם השיפוט חרא..) להנהלת הליגה...... לנו אין חלק בכל העניין........ זוהי דעתי....

AGENT SHESH

New member
מבאס ביותר...../images/Emo73.gif

גם הפועל מפסידה (כן, אני יודע שזה היה תיקו, אבל כזה דבר הוא כמו הפסד..) וגם נתניה מנצחת, ושניהם לא בצדק...

למעלה