סיכום המפגש!

Queenati

New member
סיכום המפגש!

ואו חברים, אני חייבת לציין שהאירוע אמש היה מקסים! הכל היה מצוין, האוכל, החברה, הבידור כל כך שמחתי לראות את כולכם. אני מקווה שגם אתם נהנתם... אז עד המפגש הבא! ענת

BlogTV Police20

New member
../images/Emo45.gif גם אני חושב ככה

היה לי מאוד כיף לראות את כולכם, חדשים וישנים..... ענת, היה ערב נפלאאאאאאאא תודה רבה פוליס 20 שולטטטטטטט (;

BlogTV Police12

New member
../images/Emo140.gifנהננו מאוד מהמפגש ....

היה אחלה מפגש ממש ברמה מעל למצופה מבחינתי , ושמחתי שסוף סוף היתה לי הזדמנות להכיר לאשתי את החברה , היא שומעת ושומעת ומעולם לא ראתה במי מדובר - אז עכשיו היא יודעת מי אלו אנשי תפוז ....התרשמה מאוד !! תודה למארגנים .

BlogTV Police32

New member
היה נפלא תודה כולם וענת

כולכם באמת נחמדים אחד אחת תודה על הרצון והאכפתיות שמחתי לראות אתכם מקווה שנפגש שוב בהקדם

BlogTV Police10

New member
אז ככה "המפכש"

היה אירוע יפה , אדיר מילר הצחיק , וחוץ מזה מי שעשה תאווירה אלה החברה , אני אישית נורא נהנתי , ואחרי זה אפילו עשינו "אפטר" היה כיף. גדי - כמו תמיד , שפך מצחוק ערן - שחקן סנוקר וירטואלי חחח חולה עלייך מוטי - הבאת אותה בתג (מה נישמע) סיוון - אחותי חולה עלייך רונה- באה באיחור ונעלמה סאמי - אוחח יקרועה , קרעת לי תאוזן ענתי - כפרההההההה עלייך איך את מחלקת את עצמך ל-200 איש ועדיין עם כולם שרון - את מדהימההההה כפרה עלייך , אחלה בועל יש לך ניסו - היה כיף לראות אותך (מת עלייך) אלדד - חשבתי שאתה המנכ"ל בהתחלה (פעם הבאה תביא עוגה) אסף ויוני - היה כיף לראות ולהכיר אתכם אחלה אנשים. קובי- פעם הבאה תזרים תשטרות אליי לכיס , נתחלק ... יקוסם נאור - מיותר להגיד , אחחחחחחחח שליייי חולה עלייך כמו תמיד נהנתי עד כאן פינת החפירות , וחבר'ה תעשו טובה , תארגנו מפגשיים לעיתים קרובות יותר , כמו ללכת לאכול איפה שהוא או פאב היה לי כיף , ומי ששכחתי סליחה (אפצה אותו בשירותים)

BlogTV Police9

New member
עוד מפגש קטלני !

ארוע מושקע ברמות כל הכבוד תפוזינות ... פעם הבאה לא יזמינו ת'פוליסים נראה לי
ענת תודה ! ואתם מוזמנים ל"פורום חמוסיםםםםםםםםםםםםםם"

BlogTV Police10

New member
יוווווווווווווווו טליה כנסי

איך שכחתי את טליה , טלי , אין עלייך , שאת צוחקת , אני צוחק , אני מת עלייך אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אל תכעסי חולה עלייך

BlogTV Police29

New member
כרגיל באיחור אבלל שאני לא אגיב???

היה מה זה כיףףףףףףףףףףףףףףף אבל הכיייי כיף היה שהיה אוכל בלי הגבלה
וואלה למפגש ראשון שלי היה סבבה הייתי אומנם שקטה שזה לא להרגלי חכו למפגשים הבאים שיהיה קצת יורת אינטימי פחות מכובד ותבינו לאן מיתרי הקול שלי יכולים להגיע
נורא נהנתי כולם לראות כולם יאללה מתי המפגש הבא??? אמא שלי מתה שאני אצא מהבית שוב

למעלה