סיכום המפגש היום...

שירן 27

New member
סיכום המפגש היום...

יהיה לי קשה לתאר כאן בכתב את החשיבות, הכייף,היופי והתענוג שהיה במפגש היום,הייתה גלי הדיאטנית המקסימה ,שתרמה לנו המון בקשר לתזונה לילדנו,לנו ולנשים בהריון,כל אחת לקחה מהמפגש מידע שתשתמש בו בע"ה, מירב המקסימה כמו תמיד הכינה הרבה מטעמים ,עוגות מהממות,פירות טעימים ,אבטיח פצצה ועוד.... היה לי ממש תענוג לשמוע על כמה לידות שנולדו בתקופה האחרונה, והיו לנו 4 הריונות במפגש,ואחת עם תאומים זה היה ממש מרגשששששש. סיגל כמו תמיד מנעימה לנו את המפגשים וגם מאוד שמחה והתרגשה . אני רוצה לאחל לכל הזוגות והפונדקאיות רק הצלחה והמון... אני רוצה להודות בשם כל הבנות למירבוש היקרה על הטירחה הרבה, מאחלת לך כל יום ושעה את הלחץ שהיה לך ביום שישי שהביא תוצאה מיוחדת, אני בטוחה שאת נהנית ואוהבת שרק יהיו לך המון כאלה לידות, ותודה רבה על המתנה שהענקת לנו לכבוד החג ,שיהיה רק חג כשר ושמח.

איה 30

New member
../images/Emo24.gifבהמשך לסיכום של שירן

אכן קשה לתאר את המפגש המדהים שהיה,אבל אני חייבת להוסיף שהיה מאד מאד מרגש,ואני מאד שמחה להיות חלק מתהליך כזה וחלק מקבוצת נשים נפלאות ומקסימות שיהיה בהצלחה לכולנו.........ותודה למירב על המפגש הכייפי והמרגש ועל המתנה לחג.........שיהיה רק טוב.

waizman1

New member
אני חייבת להוסיף......./images/Emo45.gif

שכייף לקרוא מה שכל פעם נאמר על המפגש שלכן בנות יקרות. כמו כן , אני שומעת בכל פעם מהפונדקאית היקרה שלנו על החוויה , הציפיה וההנאה ! כן ירבו המפגשים. ואת מירבי - תבורכי על הכל! אוהבת אותך

מירבי*

New member
תודה יקירתי../images/Emo24.gif

בכל פעם אני מתרגשת מחדש מהעוצמה שיש במפגשים האלה, הבנות היקרות האלה, נבחרת מצויינת מצליחות בכל פעם לטעון אותי באנרגיות מופלאות וזו לא קלישאה. בקרוב אפרסם תאריך למפגש גדול אצלי, זוגות ופונדקאיות והפעם גם תינוקות חדשים שמצטרפים אלינו בזמן האחרון בקצב נהדר
נשיקות יקירה ובהצלחה

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אני כל כך שמחה לראות אותך כאן ומקווה שזה לא "מופע חד פעמי", מזמינה אותך להישאר איתנו כאן ולתת לנו להנות ממך.

איה 30

New member
תודה על ההזמנה

בוקר טוב לכולן,מאד התרגשתי לקרא על הלידה כשכמה שעות קודם ראיתי את הפונדקאית........מאחלת לכולם כל טוב ,והביקור שלי בפורום הוא לא חד פעמי,שיהיה יום מקסים לכולן

למעלה