סיכום המיפגש

Hangman Jury 87

New member
נחמד

כולנו מחכים שיגיעו תמונות
- ראיתי באתר "seret" שהיום אלישיה סילברסטון בת 28 שיהיה לה במזל טוב

ninelives99

New member
חחכככככחחקק אווווההההפקקקק.....

אתה שומע את זה תומר....אתה שומע?????? הפז, פאקינג, תפוח שלך נתקע לי בגרון... בנס יהיה פה נזק מוחי קל שידרוש בתמורה....כמובן... הרבה פז דובדבן... אז הנה כמה שאלות: האם הגשם יבוא? (היי הנה גשם.. תומר) האם אי פעם אני בכלל אנצח בטאקי? האם תומר יפסיק בכל מפגש לצלם את דורי ליד דברים אטרקטיביים: ",דורי לי הדיסק", "דורי ליד הפז", "דורי ליד הממטרות מחכה שהגשם יבוא"???...אפשר לעשות מזה ספר... אבל העיקר שזה משעשע את תומר... האם אי פעם הצבא יגלה שהשתמטתי לחצי יום למפגש פורום מרתק ולא באמת הייתי אצל ה"רופא"..? ושאלת השאלות: מה קורה פה לעזאעזל...האם הפכתי לסנטה...? מביאה מתנות כל פעם שאני פוגשת אותכם...! אוו מיי גאד... אוו מיי גאד- אני באמת מזדקנת... או ש- אוו מיי גאד...- אני לא עד כדי כך אוהבת ילדים.. או ש- אוו מיי גאד...- חכו למפגש הבא..מי יודע מה יקרה שם ואילו מתנות יחולקו...חחחחחחחח בקיצור, היה אחלה מפגש (אני שמחה שיש לי זמן לכתוב ולהגיב כי נהנתי... ברמות)...הכרתי כמה אנשים חדשים מדהימים שראיתי מקסימום בתמונות...כמה זבובים חדשים וכמה חברי פורום שאף חבר בפורום אחר לא משתווה לכיף ולהנאה שהם מביאים לפורום.... (אווווווווווו.....) משתלם לברוח מהצבא לחצי יום... וחכו עד הצו הראשון.....חחחיחי

AeroTom

New member
פעם מחלקת דיסקים,פעם הנחות...

מפגש הבא מי יודע מה ענת תביא לנו. בכל מקרה אני ועמית מודים לך שוב על הנחת הענק שעשית לנו...חסכתי כסף כדי לרכוש לך עוד פז תפוח לפעם הבאה (או דובדבן,מה שתעדיפי...) יש הרבה תמונות אגב שנשלחו כבר כולם לוועדת הסינון.הסינון כבר בוצע לכל מי שביקש ואחרי שאקטין את התמונות הם יעלו חלק לפה וכולם לגלריה כמובן! אני מאמין שזה יקרה עוד היום,הגיוני באמצע הלילה... יצאו כמה וכמה תמונות ממש ממש יפות! ועדו כל מיני מקוריות,מוזרות,מצחיקות אבל כולם מוצלחות. Stay Tuned!

ninelives99

New member
stay tuned אנשים...כי בפעם הבאה

מי יודע... אולי מישהו...מכם!!! יזכה לקבל שעערה אחת... היישר מ... היישר מ...ראשו של סטיבן טיילר?? שווי הפרס בלתי מוערך מיובא היישר מביית היוצר של ענת או "זאת שבלעה יותר מדיי פז תפוח"
כן,כןןןן,כן!!! אבל- כן! פרסים לרוב טוב...נו...אומנם זאת הפנטזיה בתאוריה..אבל השערה תהיה גג של סילבין גיילר...רס"ר המטבח או משהו כזה....בעעעע....

hell girl 666

New member
תפסיקו לרדת עלי עם הגשם!!!!!!!!!!!!

קודם כל אני מאד נהנתי מהמפגש, אין כמו להימצא בסביבת אנשים שמקשיבים לאירוסמית' בקביעות... תודה לנועם על הדאגה להכל...והפגת השעמום הטוטאלי שלי!
דש לפאז שלך תומר! ותפסיק ללעוס מקלות שנראים כמו סיגריה! רק שתדעו , מרג זה והלא הפורום הוא פורום צילום רישמי!
(חחיחיחיחיחיחחחחחח) כל חברי הפורום חייבים לדעת למצוא את הזווית הנכונה בשביל שפאז של תומר יצא מושלם. ולא נשכך את המפוחית החתיכה שצריכה להבהיק בדיוק כרמו בתמונה של האלבום BOBO ... חייבים לצלם את כל הדיסקים שנמצאים ברושותיינו ולדעת להפעיל את הזום בשביל להפוך לצלמי פרפרצי מקצועיים!
תודה לחיילת הנהדרת שדאגה לצחוק עלי ועל אירינה יקירתי שאנחנו לא יודעות שיט על צבא..."הארת" את אוזני!
וכמובן לעמית ששיכנע אותי שיש עוד חורים שחורים ברצינו והביסה אותי בקרב מה יותר חור : חדרה או בת ים! אז מעכשיו אני אחשוב חצי פעם לפני שאני אקראה לחדרה חורדרה... וגם לאלכס שנתן לי להתנחל על המצלמה! (פורום צילום , זוכרים??) בקיצור שיהיו לנו עוד הרבה מפגשים מהנים! אוהבת את כולם ומקווה לראות פעם הבאה נוחכות גדולה יותר של אנשים

בת ים היא הכי חור בעולם ../images/Emo123.gif

...ולא צריך למצא את הזווית הנכונה בשביל הפז של תומר, הוא הרי יצא זדוני ומושלם בכל מקרה... Pez Rules

AeroTom

New member
וגבעת שמואל גם הייתה חור אם-

אני לא הייתי גר שם...
ואם היא גם לא הייתה יחסית קרובה לת"א והמרכז...אבל אצלנו ממש אין הרבה אטרקציות חוץ מ-סופרמרקט חביב,דואר לקבלת חבילות מאמזון,וידאומט וביתי הקט כמובן...
ויש לנו גם קבוצת כדורסל בליגה הראשונה! הגאווה של העיר!

לא! דווקה מגדל העמק

זה רחוק מכול עיר מכול מקום והכול סגור כאן בשבת. אין בתי קולנוע. אם רוצים משהוא צריך ליסוע לנצרת
או לאחת הקיבוצים, מיזרע,יפעת,היוגב, ויש פה עוד הרבה. וגם בשביל ליצוא עבודה ליפני צבא צריך פרוטקציה אה! ופז לא מוכרים אצלינו

Hangman Jury 87

New member
כן אבל

מגדל העמק זה מקום נורמלי.. חדרה לא יודע איך זה אבל בת ים זה לא חור זה כבר גיהנום (בלי להעליב)

hell girl 666

New member
די, אנשים לא לריב על חורים!

אנחנו פורום נחמד לא חשוב איפה כל אחד מתגורר, בין אם זה רחוב או וילה עם 20 חדרים... נכון? =/

למעלה