Albus Dumbledore
New member
סיכום המיפגש
שלום לכולם! כודם כל תרשו לי להגיד שכל מי שלא היה הפסיד בגדול! ולנושא.... אני יצאתי לדרך עוד ב 8 וחצי ממגדל העמק ונסעתי עד חיפה שמה לכחתי רכבת עד בת גלים ומישמה עוד אחת עד תל אביב. שהגעתי היתקשרתי לכמה חבר'ה שעוד לא הגיאו. עליתי בנתיים לקומה ה 3 קניתי את סידרת תפוז. ואחרי כמה דקות היתקשרתי לדינה שאמרה לי שהיא בכניסה עם תומר, ירדתי ופגשתי אותם. אחרי זה פגשנו את את נועם ועדי, עשינו קניות והלכנו לכיוון הגן המושלש שבדרך פגשנו את אירה ואת לי [שהלכו לכיוון הנגדי
], והיצרפו כמה דקות אחרי..... אחרי זה פגשנו את סבטלנה ואת חברה שלה. דיבנו הרבה, אכלנו, וניסינו "לישמוע" כצת מוזיקה בעזרת הרמקולים שלי. עוד דיברנו....היצתלמנו [תמונות מחר]. אחרי כמה שעות הגיע ענת. אחרי זה הלכנו לעזריאלי ותפסנו חנו 2 שולחנות ישבנו כצת עוד דיברנו. ולצערי בגלל שבשבילי זה 2 וחצי שעות נסיעה לכול כיוון הייתי צריך ללכת מוקדם יחסית [סביבות 5] שירדתי לרכבת בדיוק הגיע אחת [18 דקות ליפני הזמן] ואחרי עוד מעבר בבת גלים ועוד אוטובוס הגעתי הבייתה. היה באמת כיף, אתם סבבה של חבר'ה כל אחד ואחת מיכם. להיתראות במיפגש הבא. נ.ב. פאז זה טעים
שלום לכולם! כודם כל תרשו לי להגיד שכל מי שלא היה הפסיד בגדול! ולנושא.... אני יצאתי לדרך עוד ב 8 וחצי ממגדל העמק ונסעתי עד חיפה שמה לכחתי רכבת עד בת גלים ומישמה עוד אחת עד תל אביב. שהגעתי היתקשרתי לכמה חבר'ה שעוד לא הגיאו. עליתי בנתיים לקומה ה 3 קניתי את סידרת תפוז. ואחרי כמה דקות היתקשרתי לדינה שאמרה לי שהיא בכניסה עם תומר, ירדתי ופגשתי אותם. אחרי זה פגשנו את את נועם ועדי, עשינו קניות והלכנו לכיוון הגן המושלש שבדרך פגשנו את אירה ואת לי [שהלכו לכיוון הנגדי