סיכום המיפגש

סיכום המיפגש

שלום לכולם! כודם כל תרשו לי להגיד שכל מי שלא היה הפסיד בגדול! ולנושא.... אני יצאתי לדרך עוד ב 8 וחצי ממגדל העמק ונסעתי עד חיפה שמה לכחתי רכבת עד בת גלים ומישמה עוד אחת עד תל אביב. שהגעתי היתקשרתי לכמה חבר'ה שעוד לא הגיאו. עליתי בנתיים לקומה ה 3 קניתי את סידרת תפוז. ואחרי כמה דקות היתקשרתי לדינה שאמרה לי שהיא בכניסה עם תומר, ירדתי ופגשתי אותם. אחרי זה פגשנו את את נועם ועדי, עשינו קניות והלכנו לכיוון הגן המושלש שבדרך פגשנו את אירה ואת לי [שהלכו לכיוון הנגדי
], והיצרפו כמה דקות אחרי..... אחרי זה פגשנו את סבטלנה ואת חברה שלה. דיבנו הרבה, אכלנו, וניסינו "לישמוע" כצת מוזיקה בעזרת הרמקולים שלי. עוד דיברנו....היצתלמנו [תמונות מחר]. אחרי כמה שעות הגיע ענת. אחרי זה הלכנו לעזריאלי ותפסנו חנו 2 שולחנות ישבנו כצת עוד דיברנו. ולצערי בגלל שבשבילי זה 2 וחצי שעות נסיעה לכול כיוון הייתי צריך ללכת מוקדם יחסית [סביבות 5] שירדתי לרכבת בדיוק הגיע אחת [18 דקות ליפני הזמן] ואחרי עוד מעבר בבת גלים ועוד אוטובוס הגעתי הבייתה. היה באמת כיף, אתם סבבה של חבר'ה כל אחד ואחת מיכם. להיתראות במיפגש הבא. נ.ב. פאז זה טעים

איך יכולתי לישכוח!

כמה דקות אחרי שהגענו לגן המשולש הגיע גם נלה ועמית. סליחה

*superstar*

New member
היה ממש ממש ממש נחמד לפגוש אתכם:)

היה מצחיק בסופר [איך איך איך שכחנו להביא מטריות?!
]! חבל לי שהייתי צריכה לעזוב מוקדם
אבל היה ממש נחמד

SaintJohn

New member
היה באמת מפגש מצויין../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

היה לי מאוד כיף לפגוש שוב את כל החבר'ה שכבר פגשתי במפגשים הקודמים, וכמובן שהיה נהדר לפגוש את החבר'ה שעדיין לא היה לי את הכבוד לפגוש. היה לי ממש כיף להעביר את המפגש באוויר הפתוח לשם שינוי, ולשמוע אירוסמית' ברקע, גם למרות וגם בזכות הרמקולים שאלכס הביא
. היה מאוד משעשע לשחק טאקי ב-extended של המפגש, היה מאוד משעשע לראות את נלה ואת עמית מאבדות את העשתונות ואת השפיות פה ושם (זה בסדר, הן מצאו אותן מאוד מהר), היה מאוד משעשע לראות את תומר בזמן שניסה להרעיל את כולנו עם פז בטעם תפוח, אבל אני חושב שמה שהיה הכי משעשע במפגש היה כשיצאנו מהסופר והשומרים לא נתנו לתומר לצאת בגלל שהוא לא הפסיק לצפצף! אחרי חקירה צולבת ובדיקה מדוקדקת של חפציו המאוד אינטימיים של תומר, השומרים מצאו שמה שציפצף היה "עולמו של וויין 2" שתומר שמר בתיק כדי להביא לנלה, אבל משום מה השומרת החליטה שהיא חייבת לדעת למה הסרט מצפצף, ושהיא חייבת להפסיק את הצפצוף! איבדנו את הסבלנות מאוד מהר, והבטחנו לה שנחזור עם הסרט מאוחר יותר כדי שתמשיך להתעניין בצפצופים. אופס. שכחנו לחזור אליה. אני רק יכול לרחם על כל מי שפיספס את המפגש, כי מי שהגיע נהנה, ומי שלא הגיע - פשוט הפסיד הזדמנות מצויינת לעשות כיף חיים
אני יודע שלי היה ממש ממש כיף במפגש ושמאוד נהנתי יחד עם כולם, ואני באמת מתחיל לבנות ציפיות גדולות מאוד לקראת המפגש הבא, שמסתמן שיהיה באיזור חנוכה. בלי נדר.

SaintJohn

New member
נראה לי שהוא איים עליהם

שהוא יקליט אותם עם העט, יתבע אותם ואז ישתמש בהקלטה בתור עדות או שאולי הם ראו את תומר מצמיד את העט לאוזן שלו כדי לשמוע שוב ושוב בוטלג מסויים, והחליטו בתבונה לשמור מרחק... וברוכה השבה באמת!! מה קנית לי?

Aero7STyle

New member
ובכן!!lol

ג'וני.. גבינה בולגרית וצדפים מחוף הזהב!! את השאר תאסוף מהמכס!! lol ;)

Xboy123

New member
חחחחחח

לרחם? אפשר להגיד שהגזמתםםםםםם!! אני מקווה שבחנוכה אני אבוא רק שיהיה בשעה יותר נורמליתתתתתתתתת נועם ולא בשעה שרק חצי שעה לפניה קמתי משינה!! משהו כמו 3-4 בצהריים נשמע מגניב! אני מקווה שאני לא היחיד שחושב ככה. חח אהבתי תקטע של הסופר, אני במקרה מוריד תסרט גם באימיול! סתם חמור(התוכנה).

FunkyGiraffe

New member
תגידו

ראיתם בגג של עזריאלי חבורת מוזרים ומוזרות שצעקה ליד המשחקייה "זה כמו אדזייה" ומכנה את עצמה מומייה??

SaintJohn

New member
לא היינו באיזור הזה, אז לא ראינו...

אבל אם הייתי צריך לנחש, אז זה חייב להיות לא אחר מאשר מפגש פורום הדג נחש! הדג נחש שולטים
, וד"ש חם מפורום אירוסמית' לחברי פורום הדג נחש בכלל ולדג נחש בפרט!

SaintJohn

New member
וזה לא היה מפגש דג נחש אלא של

צ'ט מומייה כמובן! לא שאני זוכר מה זה (אפילו שסיפרת לי), אבל זה מה שזה היה, וזה לא משנה את העובדה שאתה עדיין מנהל פורום הדג נחש, והברכות עדיין נשלחות אליכם לפורום

FunkyGiraffe

New member
חח תודה בחור,

אגב, זוכר שדיברת איתי אתמול על גודל הקהילה? אתמול אחה"צ הקהילה גדלה פלאים וללא שום פירסום מוקדם....... זה היה מטורף, הגעתי הביתה והיו שני עמודים חדשים..... אני בשוק מכל העניין הזה וסחתיין על הפורום

AeroTom

New member
איפה הגשם איפה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ובכן שוב הגיע הזמן להיפגש וכרגיל היה משעשע ביותר. הגעתי לי (כרגיל) ראשון לעזריאלי ופגשתי את דינה ואחר את אלכס ומשם עברנו לפגוש את נועם ואת עדי ואז התחילה סצינת ה-קוסמוס,שאגב אני בחיים יותר לא נכנס אליהם! רודפי בצע פרנואידים!! בכל מקרה נהנינו לנו ב-קוסמוס וקנינו מצרכים ואז כשיצאנו החליטו משום מה לעצור אותי לחקירה צולבת משום שמשהו בתיק שלי צפצף שזה כמובן היה Wayne's World-2 שיש שם את אירו (צפצוף אזהרה לקראת מפגש מעריצי הלהקה?). אחרי שבדקו את התיק שלי מכל צד והפכו את ה-DVD שלי על כל פינותיו שחררו אותנו לדרכנו,הלכנו לגן המשולש ושם פגשנו את סבטלנה וחברתה (ואת החרב) וגם את נלה ועמית ואת אירינה ו-לי שבאו אחרי קפיצה קלה לעזריאלי.וכמה זמן אחרי זה גם ענת קפצה עם מדים ועשתה לנועם כבוד עם התות-בננה. שמענו קצת מוזיקה ב-מיני רמקולים (לא יותר מדי חזק כמובן),שוחחנו המון ועשינו גם הרבה תמונות עם מפגש המצלמות שלנו שם. כמו שנועם אמר היה נחמד מאוד ומפגש ממש נהדר! חיכינו וחיכינו לגשם גם שיגיע שבסוף לא בא.הייתי בטוח שהוא יגיע אחרי הלחות של אחר הצהריים... אחר כך הלכנו לעזריאלי למשחק טאקי סוער,אני ועמית קיבלנו הנחה יקרה מ-פז (או PEZ) מ-ענת על פיצות ואז התחלנו להתפזר. אחרי המפגש עצמו אגב העיר פתח תקווה זכתה להיות מסומנת במפת המפגשים כשנערך אצלה מפגש לילה מלבב בביתה הקט של נלה (היינו 4,המינימום הדרוש). חזרתי הביתה לא לפני הרבה זמן ולא ממש ישנתי מאתמול בשעה 9:30 בבוקר... בקיצור היה ממש אחלה של מפגש ונצפה מאוד למפגש הבא שיבוא עלינו לטובה
. ועכשיו כמה בירורים קטנים:
למאיה-הבוטלג האחרון עם הקול החינני שבו נמחק ואין זכר כבר להקלטות של אנשי יבנה.
כוכב המפגש ללא ספק לפי דעתי היה מכשיר ה-פז שלי שגרף הרבה תשומת לב (אם ענת לא כותבת פה אגב בימים הקרובים אז ייתכן שקרה לה משהו אחרי שאכלה כמה וכמה מטעם התפוח המרנין...)
כל מי שצילם תמונות-כמובן שכמה וכמה אנשים ישמחו לראות אותם קודם ולאשר את עצמם שם כדי שזה ייכנס לגלריית הפורום...
צרור ברכות והחלמה מהירה ל-רייג'ן של אירינה.
קוסמוס עוד ישמעו ממני,אני הולך לבוא אליהם פעם הבאה עם זמבורה ולצפצף להם שם במסדרונות המצרכים בקולי קולות עד שיעיפו אותי משם.
ואני עדיין ממתין לגשם,אני עוד מאמין שהוא יגיע...

למעלה