סיכום המגיעים ב-31.7

Nora Shu

New member
אווווווווו

אתה בלייב אקשן? קול. אני לא ממש רציתי, כי אין לי קונאי אמיתי, ואני רק מנסה למצוא נארוטו לאנוס. אמ, לעשות פוזות איתו מול מצלמה. כן, אהמ, כן. טוב. אהמ. כן. >< חחח, מה עם המתקפות על אקאמארו? מעניין איך אפשר למצוא בובת כלב שיכולה להשתין על אנשים.
XDDDD

Snake Bandage

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

החלטתי ללכת בכל מקרה משתי סיבות. הראשונה נשארת עימי. השנייה היא שאמא שלי ממנת הכל ואבא שלי יוכל להחזיר אותי הביתה. לצערי, אני לא אתחפש, אבל אני כן אבוא עם ההיטאי-אטה החדש-דנדש שלי. אם הוא יגיע לפני כן. הוא אמור להגיע.

Nora Shu

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני אהיה סאסקה!!! ועוד תופתעו עד כמה אני דומה לו.
או שלא, אני כל כך חיוורת עם שיער שחור קצר... לא מפתיע, האמתי.
אם יש נארוטו, אני אשמח לרגעי אניסה מצולמות. XDDDD

chatenoire

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

מגיעה, כנראה לא מתחפשת. רציתי להכין תחפושת ANBU, אבל אני חוזרת מחו"ל רק ביום שישי...

lily kane

New member
Orochimaru

אחרי תיכנון של חודשיים אני מאוד מרוצה הצלחתי להשיג כל דבר לתחפושות כולל לשון ועיניים^.^=! אני יהנה מזה אני יבוא לאוטובוס ויפחיד ילדים קטנים lily is so so happy right now
.לב|

t a i

New member
../images/Emo31.gif

אני מתחילה ללמוד באונברסיטה ב31.....חחח הם לא יכלו לדחות את זה ל1.... אבל גם אם זה היה ב1 לא נראה שייתי באה..... ובליחה משהו לא קשור
לכבוד ג'ינה שנפטרה אתמול ממש על הידיים שלי,,, לכלכ מי שיש כלב, חשוב מאוד - תדאגו ללכת בזמן לווטרינר טוב!

lily kane

New member
מחבקת את האסקי סיברי והחתול

אנחנו נעשה את זה לזיכרה!!!

t a i

New member
*סליחה ^^"

ודווקא לא רק לכל מי שיש כלב.. אלה לכל מי שיש לו חיית מחמד...

lily kane

New member
נדה בראש

לאות הסכמה חיות הם דבר יקר ולגבי מי שאוהבים לפעמים זה גם חיה על 2 שצריכה שידאגו לה...

EvilFlame

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

כי יש מצב אני בקרוב נוסע לחו"ל ובמידה שזה קורה אני כניראה חוזר בתאריך הזה כניראה כבר אחרי הטקס ועם לא אני לא בטוח עם אני אשכנע את ההורים שלי להגיע...

ליסאן

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo41.gif

המפקדת הבטיחה שאני אוכל לבוא!!! (אחרי הרבה שיכנועים) ואני מתחפסת לטסונדה

למעלה